Şimdi Ara

Makyajlı 2020 Opel Astra'nın Türkiye fiyatı belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
7.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

    Bu ne oğlum bıyığı var gibi.
    Araba resmen, "Mösyö, Monsieur" diye bağırıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

    Bende biraz zorunluluktan gelmek gibi bir durumum olabilir ama asgari ücretle geciniliyor ve üstüne para biriktirilebiliyor diyorsunuz yani
    su anda ben 1241 euro arbeitlosungeld yani issizlik parasi aliyorum. 600 euro kiram var. 2 odali evde yasiyorum ayri mutfak ev. 490 kira (isima su gideri azalinca adam 490 a dusurdu 510 eurodan cunku normal kira 320 euro isinma su sicak su ve bahce bakimi parasi ile 510 euro oluyor ki buna nebenkosten denir.yani kira ile kira vergileri gibi dusun),
    iste 490 euro yaninda 70 euru aylik elektrik, 29 euro internet var. elektrk sabi aliniyor ve yil sonunda hesaplaniyor. fazla odeme yapildi ise sana geri odeniyor, cok harcamis isen extra oduyorsun.

    mutfak masraflari 100-120 euro haftalik.

    200 euro cocuk parasi var yatan her ay.

    yani su halde bile bana geriye 400 euro kaliyor harcamam icin.

    ama almanya da minimum evli 3 cocuklu ailenin yasami icin hesaplanmis para 1480 euro. bu paranin altinda gelirin varsa ( anne baba icin 420 er euro + 8 euro sicak su parasi her ay, cocuk icin 420 euru + cocuga verilen 200 euro yani toplamda 1480 euro). benim 1240 + 200 cocuk parasi 1260 ciktigindan job center size ancak 20 euro ek yarim yapabiliriz aradiki fark o kadar cunki dedi. ben istemedim.

    sonra kindergeld e basvurmamizi soyledi kadin. bu ay sonuna cikarsa 170 euro ek cocuk parasi alicam yani 370 euro cocuk parasi gelecek her ay.

    whongeld alicam kira yardimi. o da 380 euro vs gelecek. yani toplamda 1800 euroya yakin para alicam calismadan, etmeden 1 sene boyunca.

    eger is bulamazsa devlet bana abreitlosungeld den arbeitlosungeld 2 ye yani Harz4 e gecicem. bizim almancilar cok iyi bilir. bir baska deyis ile, ayni parayi hayat boyu somurmeye devam edicem.

    o yuzden buralarda 3 cocuktan asagiya bir arap veya zenci aile goremezsin. 3 cocukla beraber cocuk basina dusen para 200 eurodan 235 euro cikiyor. yani 3 cocukta 700 euro aliyorsun , daha buyuk kiraya cikiyorsun ve daha yuksek kira yardimi aliyorsun.

    ben buna "solcu liberal alman salakligi" diyorum. ben 2 sene calsitim. benden sende toplam 12.000 euro vergi kesti alman devleti. Muhendis olarak calissam bu para 20.000 ne cikacakti. yani okuyup ugrasmak yerine, almanya da bas 5 cocugu devlet sana da karina da cocuklarina da baksin...




  • SayınOzi kullanıcısına yanıt
    Şimdi bir markanın fiyatı çok yüksek, onun yerine aynı fiyatla falanca markanın bir üst segmentini satın alırım derseniz, birileri size ''buyur adres ver beraber gidip alalım'' der..ki ben de size onu dedim..yorumlarda ciddi olmak,burayı okuyan diğer insanları da yanıltmamak gerekir..Yoksa ben de ''boşver Passat'ı o fiyata kampanyadan 3.20 veriyorlarmış onu alırım'' derim..Nerede sorusunu da ''orada bir köy var uzakta arayın bulun işte'' diye cevaplarım ama yakışır mı ?? yakışmaz tabi ki..
    Neyse konu ile neden ilgiliyim ...Astra J sahibiyim de ondan, genel anlamda aracımdan memnunum,K kasanın problemleri nedeni ile aracımı değiştirmedim ve 2021 de çıkacak L kasayı beklerken konuyu görünce okudum, görüş belirteyim dedim..İlla Astra alacağım diye bir şart da yok tabi ki takip etiğim başka marka modeller de var..Demem o ki bütün renkler kirleniyordu ama birinciliği beyaza verdiler durumunda olmasın Opel..Tüm arabalar değerinden en az %10-15 yukarıda şu an..Son makyaj ile K kasada, emisyon ve rüzgar direnci vs. konularda ciddi düzelmeler var ancak CVT şanzımanlı bir arabaya bu paraları hiç bir zaman vermem..Benzinci olduğum için ancak CVT şanzımanla alabiliyorum ve excelllence donanımı da satmıyorlar..2021 de daha iyi bir Astra umut ediyorum (1.2 Puretech benzinli motor ve EAT8 şanzıman)..Yok PSA grubu Astra yı bir şekilde alt konuma alacaksa, yeni kasası 2021 de gelecek 308 de alternatif olur




  • Daha geçen gün baktım; Seat Ateca 205.000 TL, Skoda Kodiaq 200.900 TL. Neden 198.900 TL'ye Astra alayım ki çok mantıksız yani :/ Az daha ekler bunlara binerim.

  • Clio olmuş 116 bin Astra olmuş 170 bin vay ben ne hallere düştük

  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam ayrıntılı açıklama için oama öyle bir imkan varsa haliyle yararlanilir, benim aklima takilan kiralar en az 1000euro civarlarında denildi demek ki öyle değilmiş, cevabını sanırım tahmin ediyorum ama Türkiye'yi mi tercih edersiniz yoksa Almanya'yı mi desem şu haliyle de gurbette olsa Almanya dersiniz sanırım.
    Ben oraya tamamen vasıfsız iş gücü olarak gitsemde uzun çalışma saatleri dışında bir problemimiz olmayacak sanırım orada olduğumuzda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

    Çok teşekkürler hocam ayrıntılı açıklama için oama öyle bir imkan varsa haliyle yararlanilir, benim aklima takilan kiralar en az 1000euro civarlarında denildi demek ki öyle değilmiş, cevabını sanırım tahmin ediyorum ama Türkiye'yi mi tercih edersiniz yoksa Almanya'yı mi desem şu haliyle de gurbette olsa Almanya dersiniz sanırım.
    Ben oraya tamamen vasıfsız iş gücü olarak gitsemde uzun çalışma saatleri dışında bir problemimiz olmayacak sanırım orada olduğumuzda
    Almanca b1 alman gerekli.

    Almanya da yasal calisma saati 40 saat. bunu asan saatler mesaiye girer. istersen calismayabiliyorsun. cumartesi calisanlar %20 ek, pazar calisanlara %30 daha fazla saat ucreti odenmek zorunda. Gece calisanlara ise %40 daha fazla odenmek zorunda.

    almanya da 2 audili copcu gorursen sasirma. muhtemelen gece calisiyordur.

    yasal gece saatleri 23:00 ile 06:00 arasi.

    Ben Turkiyeye donmem. Bana cok ters geliyor artik. Insani bile cekilecek gibi degil. 10 yil onceki Turkiye bile cennet idi.

    Bu arada Almancilardan uzak dur. Aralarinda egitimlisi de var, cahili de , uc kagitcisi da ... ben birinden kazik yedim. ayni kafetaryada denk geliyorduk. Damat olarak gelmis Turkiyeden falan. bir tane alet ariyordum evde fitness icin. dedi bende var. calisiyorsa alicam dedim. Adam surekli masallah insallah vs tekrarliyor. dedim bu guvenilir adam dir.
    aldim aleti, 1 ay da dokunmadim. sonra esim israr etti, kurdum ve alet calismadi. sadece gosterge var diger fonksiyonlar yok. copu satti bana resmen. yazdim ona "abi bende calisiyordu vallaha" dedi birkac defa.


    dedim lanet gitsin.

    o yuzden almancilardan olabildigince uzak dur. Almanlar soguklar, kabalar ama net oluyorlar. he bazilari bizim almancilara benzemis. tokatcilik yapmaya calisan alman da var ama nadir dir. Arkadasim denk gelmisti ev sahibi tokatci alman cikti.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musty3535123

    235 gayme astra ya vereceğime 228 gaymeye canavar gibi superb alırım;

    1.6 TDI SCR 120 PS DSG Premium 228.500 TL

    ölü doğmuş.
    Meraktan bakim dedimde nerede o fiyat? 260 ve üstü var.
  • 2014 yılında 1.6 manüel benzinli aracı sıfır km 35 bin tl 'ye almıştım. Şu an başlangıç fiyatı 169 bin. Diyecek bir şey bulamıyorum şu an.

  • kendi sitesinde
  • 2017 yılında 1.4T Dynamic paketi 80 bin TL'ye almıştık. Allah sonumuzu hayır etsin. Gidişat çok kötü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 12 Şubat 2020; 11:29:18 >
  • aynı araç olduğu gibi duruyor ve fiyatı muhteşem :D
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    600 avro sıcak kıra bedava hangi eyalettesiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rh_plus

    600 avro sıcak kıra bedava hangi eyalettesiniz?
    NRW deyim.

    gardas aptal degilim munih veya berlinde kesme kes icinde yasayayim.

    gerci merkezde sayilim. Stad`a yuruyerek 20 dakka. 600 euro hepsi icinde temiz...
    https://www.immobilienscout24.de/Suche/de/nordrhein-westfalen/duisburg/wohnung-mieten?numberofrooms=2.0-&enteredFrom=one_step_search

    buyur fiyatlara buradan bak.




  • Araba değil Fiyat makyajlanmış.!! Yazıklar olsun bu fiyatları bu halka dayatanlara...

  • Makyaj geldi sedan gelmed yai la

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyatlar inanılmaz.satılmasın diye konmuş gibi.pejonun opeli bitirme çabaları vol 445646865465

  • boşline plastik kaplı superbi alırsın tabi...

  • bitin. az bile. 400 bin lira olsun. beter olun.

  • Şubat sonu itibariyle satışa sunulacak makyajlı Opel Astra fiyatı 169 bin 900 TL’den başlıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.