Arkadaşlar annem ve ben turkcell kullanıyoruz ve ben evden ayrılacağım için uygun tarifeler bulmaya çalışıyoruz. Ben avea'nın 19 tl genç paketini almayı düşünüyorum. Çünkü bana sms ve internet de lazım. (İstanbul Sarıyer'de avea çekme problemi var mı öğrenmem lazım.) Annem içinse sadece konuşmak için (min700 dk falan heryöne olmalı, sms ve internet lazım değil) en uygun tarifeyi arıyoruz. Turkcell çok pahalı sanırım. avea ve vodafone de kampanyalar var mı acaba numaraya taşıyanlara?
Şampiyon tarifeye geçir iki hattıda, 20 tl yukle 2 bin dk takım içi görüş, aytrıca 19 lu paket de alirsin internet sms heryöne görüşme hepsi içinde sper
quote:
Orijinalden alıntı: istceko
Şampiyon tarifeye geçir iki hattıda, 20 tl yukle 2 bin dk takım içi görüş, aytrıca 19 lu paket de alirsin internet sms heryöne görüşme hepsi içinde sper
Bunu yazmak için girmiştim. Taratfar hatlarını incele. Ancak şunu aklında bulundur : Hat taşıma işlemi gerçekleştirken sonra taraftar hatlarına geçemiyorsun. Özel bir statüde geçiliyor o hatlara. Numaranı taşımadan önce bayide kesinlikle söyle taraftar hattına geçeceğini.