Şimdi Ara

maksimum hız için hangi item kombinasyonu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oynadığım karakterlerin çok hızlı olmasını istiyorum item tavsiyesi verebilir misiniZ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Maksimum Hız İçin LoL Item Kombinasyonu

League of Legends'ta (LoL) hareket hızı, takım savaşlarını kazanma ve haritayı etkili bir şekilde kontrol etme açısından çok önemli bir istatistiktir. Maksimum hız kazanmak için doğru itemleri birleştirmek çok önemlidir.

Hız Veren Itemler: LoL'de hız veren birkaç item bulunmaktadır. En önemlileri şunlardır:

• Mobilite Çizmeleri: Pasif durumda hareket hızını %10 artırır.
    • Hız Meşalesi: Aktifleştirildiğinde hareket hızını 100 boyunca %25 artırır.
    • Zephyr: Pasif durumda hareket hızını %5 artırır.
    • İnanılmazlık Şövalyesi: Pasif durumda hareket hızını %7 artırır.
    • Stattik Kızak: Pasif durumda hareket hızını %8 artırır.

Item Kombinasyonları: Maksimum hız elde etmek için aşağıdaki item kombinasyonlarını düşünebilirsin:

• Mobilite Çizmeleri + Stattik Kızak: Bu kombinasyon, hareket hızını %18 artırır.
    • Mobilite Çizmeleri + Zephy + Hız Meşalesi: Bu kombinasyon, hareket hızını %35 artırır ve haritayı hızlı bir şekilde geçmene olanak tanır.
    • Mobilite Çizmeleri + İnanılmazlık Şövalyesi + Stattik Kızak: Bu kombinasyon, hareket hızını %25 artırır ve dayanıklılığını artırır.

Diğer Hususlar: Itemlere ek olarak, bazı şampiyonluk becerileri ve rünler de hareket hızını artırabilir. Örneğin, Caitlyn'in W becerisi "90 Kalibrelik Ağ", hareket hızını geçici olarak artırır. Ayrıca, "Efsane: Çeviklik" rünü, öldürmelerden ve asistlerden kalıcı hareket hızı sağlar.

Hareket hızı, LoL'de çok önemli bir faktördür ve doğru item kombinasyonlarını seçmek, takım savaşlarında ve genel oyunda önemli bir avantaj sağlayabilir. Bu rehberi kullanarak, şampiyonun için en iyi hız veren item kombinasyonunu belirleyebilir ve rakiplerini geride bırakabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • master yi al ultisi hız verio
  • Singed

Hayalet

Görkemli Zafer

Ramo

Hayalet

Yine görkemli zafer

Hecarim

Hayalet

Hiz veren tüm itemleri topluyosun hadi eyv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRIDGIT MENDLER

Singed

Hayalet

Görkemli Zafer

Ramo

Hayalet

Yine görkemli zafer

Hecarim

Hayalet

Hiz veren tüm itemleri topluyosun hadi eyv

e işte o tüm hız veren itemler ne onu soruyor zaten arkadaş
  • Whituryd kullanıcısına yanıt
    Bunu kim diyecek diye bekliyordum, sonradan farkettim değiştirmeye üşendim

Statik

Bombardıman

Hayalet

Runaan

Coşku

Üclü

Ruh yeli

Efsun : Rünbıçak

Lich boğan

Ludenin feryadi

Kizgin buhurdanlik

Uluların tılsımı*

Görkemli zafer*

* ile işaretlediklerim aktif yetenekleri olanlar. Bir de raptor cloaktan gelişenler var onları yazmadım uluların tılsımı harici.

Ygsye gireceğim neler yapıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 12 Mart 2017; 8:13:54 >
  • Item alma menusunden hareket hızını isaretle hepsi cıksın iste

• quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

Item alma menusunden hareket hızını isaretle hepsi cıksın iste

en iyileri hangisi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURQUOIS3

quote:

en iyileri hangisi?

Kim için sorduğuna bağlı değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SourceCode

quote:

quote:

en iyileri hangisi?

Kim için sorduğuna bağlı değişir.

teemo
  • Lich dışında fazla birşey yok işe yarar belki botları büyü nüfuzu yerine gezgin falan alırsın ama çok mantılı değil.

Rünleride 1,5x3 hareket hızı cevheri yapabilirsin ama o kadar IP harcamaya sadece temoo için değermi ??
  • quote:

Lich dışında fazla birşey yok işe yarar belki botları büyü nüfuzu yerine gezgin falan alırsın ama çok mantılı değil.

Rünleride 1,5x3 hareket hızı cevheri yapabilirsin ama o kadar IP harcamaya sadece temoo için değermi ??

oynadığım her karakterin çok hızlı olmasını istiyorum,sadece teemo ile oynamıyorum
  • quote:

quote:

Lich dışında fazla birşey yok işe yarar belki botları büyü nüfuzu yerine gezgin falan alırsın ama çok mantılı değil.

oynadığım her karakterin çok hızlı olmasını istiyorum,sadece teemo ile oynamıyorum

O zaman al %4,5 hız artışı inanılmaz fark yaratıyor. Hele Heca, Eve, Ivern gibi hıza dayalı karakterler varsa rünler şart. 6150 ip vermen lazım .
  • quote:

quote:

quote:

O zaman al %4,5 hız artışı inanılmaz fark yaratıyor. Hele Heca, Eve, Ivern gibi hıza dayalı karakterler varsa rünler şart. 6150 ip vermen lazım .

çokmuş ya

• quote:

quote:

quote:

Tier 2 hareket hızı rünleri 1.2 ms veriyor. Tanesi 1 ip. 3 ip= 3.6 ms. Başlangıç olarak bu şekil tavsiye ederim.

• Nunu 5w + rünbıçak + gezgin + ölü adam + luden

Supporta lulu, adcye sivir, mide karma iste.

Anasını kaybetmiş eşek sıpası gibi koştur sağda solda.
  • Oynadığın karakterin hızlı olmasını istiyorsun ama kadere karşı gelemezsin, gidip adcye gezgin çizmesi alamazsın, hareket hızı rünüyle giremezsin. Her karakter için olmasını istiyorsan yapabileceğin tek şey ayakkabıyı erkenden tamamlamak olur, başka bir şey öneremem. Ha sen tf alırsın, ms rün dizersin luden lich bane ghost alırsın gayet mükemmel olur.
  • Sadece hız diyosan.

Gezgin çizmesi +

5 tane Luden

Normal bi build olsun diyosan

Ad için

Hayalet veya Statik+Üçlü+Drakthar+Youmu+Gecenin kıyısı+Çizme

Çatışma dışında 480 e yakın hız olur

AP için

Ap jungle+Luden+Lich boğan+Çizme+gerisi sana kalmış

Her zaman 500 e yakın bi hız olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.