Araba için Maks 20 bin TL verebilrim .Ne alacagıma karar veremedim .Aklımdaki araçlar Ford Focus 1.6 Ghia , VolkswagenPassat 1.8T , Bora ,Golf .
Volkwagen için çok nazik diyorlar .Sizce ne alabilirim .Bu saydıgım araçlar haricinde de olabilir .
Punto, Stilo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Clio,Fiesta,Corsa,Polo
ghia focusu kullandım 2002 modeldi şahane idi tüpü taktım cortingen morişenka oldu.... otoyolda stop ediyordu araç en sonunda satıldı.. lpg çok sorun olmuş ve soğutmuştu şimdi bana derdir bu km. de 1 tl ye kadar razıyım fazla olursa dizele geçeceğim istemeye istemeye.. yazdıklarınız arasında focus derim.. ama yazmadıklarınız arasında bunlardan f-p olarak daha iyi daha çok memnun eder sizi astra derim noktayı koyarım.
Fiesta - Corsa ile Passat arasında dağlar var. Eski ve büyük mü? Yeni ve küçük mü? Yoksa hangisi temiz denk gelirse o mu? Önce bu karar verilmeli bence.
arkadaşta 20 bin liralık araba bakıyor otomatik colt iyi bir secenek midir?