Şimdi Ara

Maksimum 1200 - 1300 TL fiyat aralığında bilgisayar önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir ay içinde yeni bir bilgisayar alacağım. Notebook almayı düşünüyorum. Ancak çok uzun zamandır bilgisayar piyasasını tahmin etmiyorum. Bu yüzden bilgili arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var. Neler istediğimi aşşağıya sıralayayım. Mutlaka bana uygun bir öneri ortaya atacaksınızdır. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki fiyat aralığım maksimum 1300 TL. Ondan sonra söylemek istediğim şey en az İ5 işletim sistemi olsun istiyorum. Kardeşimde İ3 var ve biraz yavaş kalıyor sanırım. Ayrıca 2. Nesil sanırım artık değil mi bütün işletim sistemleri? Onun dışında en az 4GB RAM olsun istiyorum. HDD çok önemli değil. Bilgisayarda ise çoğunlukla olmasa da oyun oynayacağım. Eğer bu fiyat aralığında olması mümkünse günümüz oyunlarını güzel bir performansta çalıştıran bir makina önerirseniz çok sevinirim. Marka takıntım yok, Casper'dan memnun olan arkadaşımda var, HP'den illallah diyende. Sanırım birazda şans işi. Daha önce hep masaüstü kullandım, bu benim ilk Notebook bilgisayarım olacak o yüzden yardımlarınız ihtiyacım var. Bilgisini ve yardımını esirgemeyen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

• _____________________________

• _____________________________

• acerin işlemcisi birazdaha iyi bunun yanında casper 6gb acer 4 gb ram 4gb yeterli gelir ilerde 4 daha takılabilir.ekran kartları aynı acerin hdd kapasitesi de iyi acer alınabilir. bu fiyata i5 540m bulman farklı markalarda zor 1400 bütçe olmalı acer alınabilir.
  • @vercenik53
    öncelikle teşekkür ederim. İ5 540m neyi ifade ediyor? Yukarıda dediğim gibi çok bilgisizim yeni teknolojiler konusunda. Son araştırmamı Core Duo2 alırken yapmıştım :)

@EPICA
    Mediamarkt, Electroworld, Teknosa gibi mağazalardan aldığımızda sanırım onlar Windows kurup veriyorlar. Yanılıyor muyum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlıyorum. Önerileriniz etrafında karşıma birde şu alet çıktı.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

1400 TL verip almaya değer mi yoksa özellikleri aynı ya da yakın olan ACER veya Casper dan birisi mi tercih edilmeli?
  • Merhaba,

Şu üründe Darty'de indirim var 500 lira civarında. İlginizi çekebilir. Bir bakın isterseniz. Kargo da ücretsiz Darty'dehttp://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/HP/PAVILION-LZ517EA-G6-1185ET-p-61570-c-24.htm

HP PAVILION LZ517EA G6-1185ET
    EKRAN: 15,6"
    HDD: 500 GB
    RAM: 4096 MB
    INTEL CORE i5-2410M
    AMD HD6470M 1 GB EKRAN KARTI
    HD LED EKRAN
    AĞIRLIK: 2,55 KG.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.