Şimdi Ara

Maks. 250 tl ye kulaklik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Yurt ici 250 tlye kadar butcem var ve kulaklik bakiyorum. Genellikle pop rb tarzi yeni cikan sarkilari dinliyorum. Ne gibi bir kulaklik alabilirim sizce. Kulakici yada klasik olan farketmez. Ancak kulak ici olan sanki pek rahat gelmiyor bana. Dusup duruyor kulagimdan. Ancak hala tam karar vermis degilim ama klasige daha megilliyim. Hafta sonu almayi dusunuyorum bundan dolayi karari acil vermem lazim. Maksimum 250 tl butcem. Kulakliklardanda anlamam. Her neyse yardimlarinizi bekliyorum.simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardim edecek up up

• Aerial7 Tank. İnceleme de yaptım tavsiye ederim pop ve r&b dinliyorsan.
  • Bazende az rep az rock disco remixler falanda oluyor ama genel pop rb. Akg ve soylediginiz aklimda hocam yarin buyuk ihtimal bakmaya gidicem bakarim tesekkurler

• Ben TDK-EB900 kullanıyorum 2-3 aydır.Çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.Hele ki benim gibi bass manyağı biriyseniz.Fiyat/performans açısından çok iyi bir ürün 200 liraya Kanaliçi AKG marka bir kulaklıkta kullanmıştım ancak EB900 lerin yanında 50 liralık kulaklık gibi kalıyor :) Bilkomda 180 liraya var ancak stokta yokmuş.Bende sennheiser ie80 sipariş ettiğim için kendikimi satıyorum.Kutusu faturası her şeyi duruyor sorunsuz çalışıyor.Burn-in süresinide geçti en ufak bir sorunu deformesi yok.100 TL istiyorum.Ancak benim kulaklıgımla ilgilenmeseniz bile sıfırını alın şiddetle tavsiye ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    300 TL Kulaklık Tavsiyesi.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.