Şimdi Ara

Makro Çekim Yapamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung VB600 Makinemde Nası Makro Çekim Yapabilirim.

İnternetten Özelliklerine Baktım Makro Özelliği Var.

http://www.ucuzu.com/dijital-fotograf-makinesi-c40/samsung/wb600-p41290091/ozellikler.html

Ama nasıl çekilir bilmiyorum.

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel, is just the freight train coming your way...
  • Hocam yazılımı tam bilmiyorum fakat fotoğraf modunda falan makro olması lazım yada çicek tuşu falan varsa Erkut'un dediği gibi o moda geçmeli. Ayarlara bir bak yada odak modu adı altındada olabilir. Birde denklaşör tuşu olmalı o tuş 2 kademeli olmalı biraz basınca çok hafif basılır hatta o zaman odağa geçer odaklanma dilediğiniz gibi olduğunda dahada sert basarak fotoğrafı çekebilirsiniz. Yalnız 30cm'den uzakta olmamasına dikkat edin odaklanacak nesne mümkün oldukça yakında olsun.

Soruya gelirsekte makro moda alın.Full zoom la yaklaşabildiğiniz kadar yaklaşıp çekin.Veya geniş açıda ve en geniş diyaframda(2,8 3 ne varsa) çekin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amatör Makro Çekimlerim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.