Şimdi Ara

makinist(the machinist)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yorumlar parça parça.

şahsi fikrim:

fena değildi.

tarzındaki birçok filmi kopyalamış sayılır.
    ama kurgusu fena sayılmazdı.

imdb puanı : 7,7

Christian Bale'in oyunculuğu çok güzeldi

makinist(the machinist)

sizin görüşleriniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 29 Eylül 2006; 22:09:44 >

• fazla sevmedim..
  • Fight Club vari bir film ama kötü versiyonu....
  • çok iyi bi filmdi konu olarak değil sadece son olarak fightcluba benziyo.mükemmel bi film.christian baleın performansı muhteşem
  • christian baleın bence enfesti şahsen flimi başaralı buldum.. en azından flim kendisiyle birlikte senide bi karmaşanın içine sokuyor..
  • Makinist filmini seyrederken insan bir film için kendini bu hale sokarmı diye düşünmeye başladım..
    Nerede o batman'daki karizmatik adam nerede makinistteki adam dünyalar kadar fark var..
    Filmdeki performansı müthişti..
  • Yalnız adamın o kadar çökmüş görüntüsü ben çok etkiledi ve gün geçtikçe dahada çöküyordu flim büyük bi gizem içindeydi ama bence sonu kısa oldu biraz daha uzatabilirlerdi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heroisboceq

Yalnız adamın o kadar çökmüş görüntüsü ben çok etkiledi ve gün geçtikçe dahada çöküyordu flim büyük bi gizem içindeydi ama bence sonu kısa oldu biraz daha uzatabilirlerdi..

Evet ya ben kaburga kemiklerini sayabiliyordum... Çok kötü bir görüntüsü vardı.
    Sonunda artık dayanamayıp polise teslim olup uyumak istiyorum demesi süperdi.

Ne kadar çökse bile amme hizmeti veren yan komşusuyla sürekli olan ilişkisi ne kadar çöksekte erkekliğimizden bir şey kaybetmeyiz mesajı veriyor..

• Christian Bale, oyunculuk namına herşey var adamda..

Makinist i ben beğenmemiştm. Çok daha iyi filmlerini izleyince adamın..

Equilibrium, Batman Begins..
  • güzel filmdi ama sonu daha güzel olabilirdi
  • güzeldi ama daha iyi olabilirdi diye söyletiyordu bitince film...
  • güzel bir filmdi, 10/8
  • Akıl Oyunlarıyla kıyaslayanların alnını karışlarım ikiside çok güzel ama kıyas olmasın,çoğu yerde yapıyorlarda...
  • gerçekten güzel bir filmdi
    cristian bale özellikle
  • Ya güzel filmdide çok karışıktı hiç bişey anlamadım
  • PSİKOLOJİK GERİLİM DALINDA YARIŞACAK BİR FİLM!BEN ÇOK BEĞENDİM CHRİSTİAN BALE MÜTHİŞTİ,ZAYIFLIĞINA HAYRAN KALDIM HERİFİN)))
  • Güzel bir puzzlu tarzı filmdi bence. Öncekilerini bana hatırlatması eksisiydi.
  • Daha önce benzer konulu filmler izlediğim için sonunu az çok tahmin ettim şaşırtmıyor insanı.Ama yinede izlenebilir film.
  • makinis'i christian bale'in oyunculuğu kurtarmış
    senaryonun sonuda fena değil
  • adamı bir deri bir kemik gördükçe içim parçalandı, haliyle pek keyif alamadım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.