Şimdi Ara

makineyle sakal traşı köselik yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir makineyle sakal tıraşı oluyorum fakat bunu duyunca tırstım hafiften. tam olarak çıkarken makineyle olmamak gerekiyomuş. doğru mu bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Lupus -- 22 Nisan 2011; 15:54:36 >

• Evet.Eğer jiletle traş olmazsan çıkan sakallar makinenin sesinden korkup içeri kaçar ve bir daha çıkmazlar.
  • Ben de 1 yıldır makineyle traş oluyorum. Köselik olsa da farketmez, sakal bırakmayı sevmem zaten
  • hep makineyle oldum.. orman gibi sakalım var.. askerde ne yapacağımı düşünür oldum..
  • ilk defa şimdi duydum böyle bişeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Evet.Eğer jiletle traş olmazsan çıkan sakallar makinenin sesinden korkup içeri kaçar ve bir daha çıkmazlar.

ne dalga geçiyonuz duyduk bi şey tırstık yahu.
  • rahat ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakal traşı makine önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Evet.Eğer jiletle traş olmazsan çıkan sakallar makinenin sesinden korkup içeri kaçar ve bir daha çıkmazlar.

ne dalga geçiyonuz duyduk bi şey tırstık yahu.

Ya hocam sen de tam komedi soru sormuşsun ama Sen hiç sakalı çıktıktan sonra köse olan adam tanıyor musun Ayrıca öyle bir şey olsa emin ol epilasyona gerek kalmazdı Neyse rahat ol öyle bir şey olmaz.Çıkan sakal çıkmıştır artık köse olma şansın yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.