Şimdi Ara

Makinemin ekranı bir haftadır siyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fujifilm Av100 fotoğraf makinem geçen haftadan beri açtığımda siyah ekranla karşılaşıyorum. Optiği açılıyor, hatta fotoğraf çekiyor, (hafıza kartından görüyorum bilgisayara takınca).

Update yapayım deyince (displaye basılı tutup makineyi açtığımda) ürün bilgisi güncel diyor ve ekranda yazılar çıkıyor. Hafıza kartına format attım, pilleri değiştirdim, defalarca kapatıp açtım bu bir hafta içerisinde, yok yok..

Açınca işte böyle kalıyor...
     Makinemin ekranı bir haftadır siyah

• servis yolu maselef
  • 1 yıl kadar önce buradan yine 1.02 update yapmıştım. kendi sitesinden indirdim orjinali, eski sürüm diye kabul etmedi. servise göndersem bile, bilgi almak için soruyorum, bu hata neden oldu, bir anda oldu, öyle sürekli kullanan, makinayı yıpratan biri de değilim. neden olduğunu bilirsem, ilerleyen süreçte daha dikkatli olurum.
    Binek 7.30 Ld
    Garaj cla 350 , zx10r
  • servisten geldi, ara sıra ekran görünse de hala ekranı karanlık. 145 lira isteyince dedim yapmayın fuji servisine. bu şekilde sorunu olan varsa bu başlık altında ne yapabileceğimize karar verebiliriz.
    Ekran bozuk olsa bile, ebay`dan uygun ekranı 10 dolar civarına satın alabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.