Şimdi Ara

Makine Önerisi ve Kafamdaki Soru İşaretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba bir süredir s23 ultra telefonumdan hobi olarak fotoğraf cekiyorum. Artık telefondan çektiğim fotoğraflar beni tatmin etmiyor, bu yüzden profesyonel bir kamera almak istiyorum. Beni telefonumdan daha fazla tatmin edecek giriş seviyesi bir kamera arıyorum. Telefonumla özellikle 10x (230mm) fotoğraflar çekmek hoşuma gidiyor (@kizagann instagram hesabımdan görebilirsiniz çektiğim fotoğrafları). Yani eğer bir kamera alabilirsem yanında 300mm lens de almak istiyorum. Öğrenciyim ve bütçem kısıtlı, sanırım en fazla 30 bine çıkabilirim. Size aktardığım bilgilerde yanlışlık varsa affola, farklı önerilere de açığım yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kaliteli zoom lensler genelde pahalı oluyor.
    230mm tam kare eşleniğidir.
    yani apsc makine alacaksan (ki muhtemelen öyle yaparsın), 150mm'lik bir lens sana aynı açıyı verir.
    dediğim gibi kaliteli zoom lensler pahalı.

bnde sony 55-210mm var. uygun fiyatlı hafif bir lens ancak 150mm'den sonrası o kadar kaliteli değil. telefondan yine iyi çeker, eğer alma niyetin varsa bende satılık var.

Tamron 18-300mm ikinci elde 20 bin lira. bu sana daha çok yarar. biraz büyük ama kaliteli lens.
    Sigma 16-300mm de güzel ancak tamron'a göre ikinci eli çok yok bu yüzden pahalı.

Sony 18-135'i de öneririm fakat 135mm seni kesmeyebilir.
    Sony 18-105mm kesinlikle önermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.