Şimdi Ara

Nikon S2600 nasıl makinedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.electroworld.com.tr/p/nikon-coolpix-s2600-14mp-2.7-lcd-dijital-fotograf-makinesi-siyah/

Arkadaşlar makineyi kullanan veya bilen varsa biraz açıklıyabilirmi.Fiyatı uygunmu performansına göre ?

• hocam makina fena değil ama beyaz dengesi 2011 sürümü olan s3100 e göre biraz kötü, bence s3300 al, şuan fiyatları baya iyi hatta zaman ve türkiye gazetelerinden birinden bir kupon al bimekslere git 400 lira üstü alışverişlerde 100tl indiriyorlar, s2600 319tl filan, s3300 de 359 tl fazla fiyat farkı da yok, artı s3300 6 optik zum, 16 megapixel, lensinde VR özelliği var güzel bir makina
  • akşam ev içi çekimleri nasıl?? bulanık mı net mi çekim yapıyor ev içi lamba ışığında? ayrıca "renk atama" özelliği var mı? yani istediğin bir renk canlı diğer yerler soluk gri?
    bilen arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim?ben bu makinayı almayı düşünüyorum....

Orijinalden alıntı: tncy84

akşam ev içi çekimleri nasıl?? bulanık mı net mi çekim yapıyor ev içi lamba ışığında? ayrıca "renk atama" özelliği var mı? yani istediğin bir renk canlı diğer yerler soluk gri?
    bilen arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim?ben bu makinayı almayı düşünüyorum....

Dostum dün vatandan 190tlye aldım , akşam kapalı alanlarda yani yapay ışıklı ortamlarda çekimleri vasat denilebilir. Onun dışında gündüz çekimleri gayet iyi...

Orijinalden alıntı: alper1979

quote:

akşam ev içi çekimleri nasıl?? bulanık mı net mi çekim yapıyor ev içi lamba ışığında? ayrıca "renk atama" özelliği var mı? yani istediğin bir renk canlı diğer yerler soluk gri?

Dostum dün vatandan 190tlye aldım , akşam kapalı alanlarda yani yapay ışıklı ortamlarda çekimleri vasat denilebilir. Onun dışında gündüz çekimleri gayet iyi...

eywallah arkadaş...saolasın ben akşam çekimleri iyi olan bi makina düşünüyorum....ben bu soruyu bimeksteki görevliye sordum süper dedi pek inanmadım burda bi dile getireyim dedim...teşekker edrim yardımın için...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alper1979

quote:

eywallah arkadaş...saolasın ben akşam çekimleri iyi olan bi makina düşünüyorum....ben bu soruyu bimeksteki görevliye sordum süper dedi pek inanmadım burda bi dile getireyim dedim...teşekker edrim yardımın için...

Biraz geç oldu ama önemli değil dostum, yardım edebildiysem ne mutlu bana

• arkadaşım bende bu makineden aldım ama çekimlerini hiç beğenmedim.yüzler bulanık ve bembeyaz.acaba sen ayarlarını nasıl yaptın?

Orijinalden alıntı: erinysle-

arkadaşım bende bu makineden aldım ama çekimlerini hiç beğenmedim.yüzler bulanık ve bembeyaz.acaba sen ayarlarını nasıl yaptın?

dostum ben daha almadım....çok kararsız kaldım sanki akşam ışık altında çekimleri çok iyi değil....mağazada deneler yaptım....daha tam karar veremedim işin açıkçası.....
  • nikon S2600 compact makine olarak iyi bir makine sadece ayarlarama yapmanız yeterli olacak. Fakat şunu bilmek lazım gece çekimleri, ISO değeri çok yüksek olmadığı için loş ışıkta istediğiniz gibi olmayabilir. Bir çok kişi bu makineyi giriş seviye ve çok iyi beklentileri yok ise alıyorlar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.