Şimdi Ara

Makinayla Saç Kesme Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler bir soru soracam şimdi makinayla saçları keserken rasgele degilde tam aynı hizada kesmessek bir sorun olurmu yenıden sac cıkmasıyla. aynı numarada alcagı ıcın sacı bırsey olcagını sanmıyorum ama bır sorayım dedım bide bu saclar yıne uzayınca eskı halını alırmı normal berberde kısa kestırmekden bır farkı yokmu cvp verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [iddaa]John Rambo -- 23 Ağustos 2008; 3:49:16 >

• berber daha iyi keser. eger makineyle kısa kestiricem diyorsan 3 numara falan ucuz berbere git.

çünkü yanalar daha kısadır. tepeler fazladır olay budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

berber daha iyi keser. eger makineyle kısa kestiricem diyorsan 3 numara falan ucuz berbere git.

çünkü yanalar daha kısadır. tepeler fazladır olay budur

yok kötü olabilme ihtimaline karsın gitmem berbere kendim kescem ama her tarafını aynı numarayla alcam yani yanlar kısa ustler falan uzun degıl her tarafı aynı alcagım ıcın 10kerede ustunden gecsen bır sorun olcagını sanmıyorum ama sıze bır sorayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [iddaa]John Rambo -- 23 Ağustos 2008; 3:52:25 >
  • o zaman şöyle yap fazla risk almadan
    3 numara istiyorsan 4 ü tak bir dene yanlarıda 3 yap acaba uyum içinde oldular mı bak?
  • tmm saol cvp içinde bide şunu söylesen araştırıyorum bulamıyorum bilgi

ben saçı makinayla aldıkdan sonra numarası önemli değil saç uzayınca yine eski halini alırmı ve daha güçlü oluyormuş saçlar yenilendiği için ölemi
  • ben 1 yıldan fazla süredir saç traşımı kendim yapıyorum önce yanlardan başlıyorum yukarıya doğru sonra da önden arkaya doğru alıyorum tepeye kadar. Enseyi alacağın zaman kafanı mutlaka eğmelisin yoksa tam orta kısmı fazla alırsın komik olur enseyi de yukardan aşağıya doğru aldıktan sonra herhangi bi sorun olmaz.
    Dersen ki böle sıralı gitmek zorunda mıyım hayır değilsin makinanın kesebilmesi için saç yönünün tersinde almasın bu kurala göre istediğin gibi alabilirsin saçını.
    yan yan favorileri keserken de 1 2 numara (saçn genelini aldığın numaraya göre değişir) küçült öyle al mis gibi olur.

Saç sakal evde hallediyorum öğrenciyim ufak bi hesapla
    ayda 2 defa sakal desen 5ytl
    1 defa da saç desen 10ytl (çoğu yer bundan daha da fazla alıyor)
    yani aylık 15 ytl karım var 1 yıl düşünsek 180ytl makinanın parasını katlamışım bile makina traşı olan herkese tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

ben 1 yıldan fazla süredir saç traşımı kendim yapıyorum önce yanlardan başlıyorum yukarıya doğru sonra da önden arkaya doğru alıyorum tepeye kadar. Enseyi alacağın zaman kafanı mutlaka eğmelisin yoksa tam orta kısmı fazla alırsın komik olur enseyi de yukardan aşağıya doğru aldıktan sonra herhangi bi sorun olmaz.
    Dersen ki böle sıralı gitmek zorunda mıyım hayır değilsin makinanın kesebilmesi için saç yönünün tersinde almasın bu kurala göre istediğin gibi alabilirsin saçını.
    yan yan favorileri keserken de 1 2 numara (saçn genelini aldığın numaraya göre değişir) küçült öyle al mis gibi olur.

yani aylık 15 ytl karım var 1 yıl düşünsek 180ytl makinanın parasını katlamışım bile makina traşı olan herkese tavsiye ederim

hacı bizim berber saçı 5 liraya kesio yaf
    sakalıda ben alıyom

sonuç = yıllık 60 lira etmio

tavsiyem berber değiştir sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben saçı makinayla aldıkdan sonra numarası önemli değil saç uzayınca yine eski halini alırmı ve daha güçlü oluyormuş saçlar yenilendiği için ölemi
    ü

kendin kestigin saç uzayınca pis bir görüntü alabilir. düzelttirmek lazım bilene. ama sürekli 3 numara takılırım diyorsan alıştıktan sonra problem fazla yok aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

quote:

ben 1 yıldan fazla süredir saç traşımı kendim yapıyorum önce yanlardan başlıyorum yukarıya doğru sonra da önden arkaya doğru alıyorum tepeye kadar. Enseyi alacağın zaman kafanı mutlaka eğmelisin yoksa tam orta kısmı fazla alırsın komik olur enseyi de yukardan aşağıya doğru aldıktan sonra herhangi bi sorun olmaz.

sakalıda ben alıyom

Hacı berbere gitmeyeli yıl oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

quote:

sakalıda ben alıyom

hacı napdın berber 5 tlye yaparmı 5-6 farklı ilde berberlere gitmişliğim var anca 12-13 yaşına kadar olanlardan 5 tl alıyorlar ben bayılıodum 10 tlyi 5 tlye berber olmaz yıllarca 15 dakkalık işe sömürdüler 5 tl diyon yok yok o berberin ne oldugu belli değil en iyisi pahalıdan ol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.