Şimdi Ara

MAKİBES ID107 AKILLI BİLEKLİK KalpRitmi-Bildirimli-Ekranlı–İNCELEME**Ana Konu** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
420
Cevap
18
Favori
24.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ağzına yüreğine sağlık hocam ben de bileklik arayışındaydım.. 15 gün önce bu sitede senin bi inceleme yapacağını ve araştırmış olduğunu söylediğinde tereddüt etmeden aynısından aldım. gearbest den fakat ürün hala gelmedi paypal ile ödeme yaptım bakalım. NL ile gönderilmiş bi kaç defa baktım siteye fakat ürün bulunamadı diyor. NL14606905662530 kargo takip bu. bakalım gelsin 4 gözle bekliyorum. ama her gün bu kodla da bakmaktan sıkıldım. 15 nisanda sipariş vermiştim. @MegaWolt38



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kloveangel -- 4 Mayıs 2016; 12:06:29 >
  • kloveangel kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Malum piyasada çok fazla akıllı bileklik var, çin sitelerinde de çok fazla model var ama neyin ne olduğu tam net değil. Benim anlamadığım DH veya diğer teknoloji site yazarları bu tarz uygun fiyatlı ama çok talep gören ürünlerle ilgili niye inceleme vs. yapmazlar ilginç geliyor. Siparişinizle ilgili bahsettiğiniz süre normal sayılır hocam. GB'den hiç alışverişim olmadı ama satıcıyla gönderi kodu ile ilgili yazışın isterseniz.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    sonuna kadar katılıyorum hocam. çok ürün var aslında bu şekilde gün yüzüne çıkmayan. ben zaten anormal olarak karşılıyorum koca sitenin bu ürünleri göz ardı etmesine.!
  • @MagaWolt38 kardeşim eywallah bilgilendirmen için. Mesajını görür görmez hemen konu başlığına geldim. İncelemen çok faydalı oldu. Tam olarak benim aradığım özelliklere uygun bir akıllı bileklik. Bende diğer arkadaşlar gibi satın almayı düşünüyorum. Bence aliexpress deki satıcı sana komisyon vermeli
    Tekrar teşekkürler.
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

    Satıcıya sordum geçen hafta, hem iş yerinde hem ailede alacaklarım oldu yap bir indirim dedim uyuz 2 dolar indiririm dedi. Farklı satıcılarda da güzel fiyatlar var.
  • Tam alacağım zaman Mi Band ın ekranlı modelinin geleceğini gördüm. Açıkçası Mi Band çakma modellere gore daha premium hissi veriyor. Onu bekleyeceğim galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Çok güzel bir inceleme olmuş. Sen bu incelemeyi yapmış olmasan, inan cihazı değerlendirmeyecektim bile. Vidonn X6s almayı düşünürken tesadüfen bu cihaza denk geldim, UNIPRO'nun sayfasında. Sonra incelemeyi gördüm ve birçok soruma cevap oldu. Şimdi 2-3 kişi almayı düşünüyoruz :) Çok teşekkürler, eline sağlık.
  • rnsahin kullanıcısına yanıt
    Vidonn a ben de bakmıştım ama fiyatına göre kalp ritmi vs. gibi daha önemli özellikler yok.

    Yeni gelecek Xiaomi Mi band ın fiyatı 30 dolar seviyesinde olabilir. Ekranlı hali şuan internette çoğu sitede var. Diğer özellikleri nasıl o önemli.


    Dün spor sonrası pil uyarısı verdi. Uygulama üzerinden baktım %15 kalmıştı. Aslında bir günü daha net çıkarırdı ama şarj ettim. Yani 10 günlük kullanımı net görebiliyorsunuz, ilk şarja göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 5 Mayıs 2016; 9:06:34 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Site üzerinde tekrar inceleyip sipariş vermeyi düşünüyorum bugün bakalım. Alında niyetim apple watch sport ama bunu alırsam bayağı bir mevla ödemekten kurtulacağım.
  • Kalp ritmi ölçme özelliği kapatılabiliyor mu? Bu mümkün ise pil ömrünü önemli oranda artırır sanıyorum.
    Mi band var bende bu biraz kaba gibi.. Ekranlı modeli de yakında çıkacak bakalım. Tasarımı kötü olmuş tuş yeri vs ama çıksın son halini görelim onun da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone ile bütün özelliklerini stabil olarak kullanabiliyormuyuz acaba bazı akıllı saatler stabil olarak çalışmıyor çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @gunman233

    Kapatılmıyor çünkü bu bilekliğin en büyük özelliği SÜREKLİ kalp ritmi ölçmesi ki bu ciddi bir artıdır. Fotoğraflarda nasıl görünüyor bilmiyorum ama çok karizmatik ve kibar duruyor. Bunu ben değil gören herkes çok beğeniyor, beğenilmeyen yorum duymadım çevremden.

    @please44

    Valla incelemede de ayrıntılı anlattığım gibi, bildirimler olsun, eşleşmesi (senkronize) olsun, bluetooth tanıması olsun şu ana kadar hiç sorun yaşamadım ve çok uyumlu. iPhone 5s - ios 9.3.1 ile kullanıyorum.

    Düzeltme: imla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 8 Mayıs 2016; 0:47:07 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Ekranlı hali başka sitede olamaz çünkü daha tanıtılmadı. 16$ fabrikadan çıkış fiyatı dediler tahmini ve max 25-30$ olacaktır. Ancak kaliteside ona uygun olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nabız ölçümü sürekli yapıyor mu, yoksa belirli aralıklarla mı?
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Sürekli ölçüm yapıyor.
  • Unipro ile mesaj yoluyla görüştüm, hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz diye sordum.
    Şu cevabı verdi :
    Hi, friend. we will ship the product via Aliexpress standard shipping.

    What is Aliexpress standard shipping?
    The Aliexpress standard shipping includes Hongkong post, singapore post, epacket and NL post and all the shipping way, The shippiong company will send out your product depend on your country and choose the best way to send out the product. All the shipping method are register post air mail and can be tracked.
    Çeviri programı karışıklık oluşturuyor, tam olarak ne ile gönderim yapıyormuş anlayabilen varsa bilgi alabilir miyim arkadaşlar?

    Bu arada konuyu açan arkadaşa detaylı açıklama için teşekkür ederim... 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • systemexp kullanıcısına yanıt
    ChinaPost hariç kaliteli ve hızlı postalarla gönderiyor yani Hongkong veya Singapur veya NL ile gönderiyorum diyor. Bulunduğunuz ülkeye göre bunlardan biriyle gönderiliyor ve takip numaralı olarak gönderiyorum diyor.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    bugün benim aldığım da geldi. ürün çok şık ama içinden şarj kablosu çıkmadı
    aliexpressten adama mesaj attım nerede kablosu diye sordum. bunun kablosunu da Türkiye'de nasıl bulabilirim bilemedim
  • drserk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ama üzüldüm. Satıcıya mesaj atın ve aliexpress ten dispute açın üründe eksik var diye.
    Kablosundan burada bulunur mu bilmiyorum ama firmanın kendisine de e-posta atmanızı tavsiye ederim. Eğer onlar göndeririz derse ben de fazladan bir tane alabilirim.

    info@idoosmart.com
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.