Şimdi Ara

MAKİBES ID107 AKILLI BİLEKLİK KalpRitmi-Bildirimli-Ekranlı–İNCELEME**Ana Konu** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
18
Favori
24.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kloveangel kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamayı indirdikten sonra cihazı bluetooth ile bağlayın. Uygulamadaki DEVİCE kısmında bileklik görünüyor mu? İlk kullanımda telefon ile eşleşince tarih-saat otomatik ayarlanıyor. Bileklikten ilk kez kalp ritmine bakarken 1-2 saniye bekleyip nabzı öyle gösteriyor bu gayet normal.
    Siz anlık olarak uygulamada da görmek istiyorsunuz sanırım ondan bahsettiniz. Bluetooth ile eşleştirme yaptığınızda verileri aktarır ama bilekliğin ekranındaki gibi anlık olarak sadece kalp ritmi aynı anda uygulamada görünüyor. Doğru anladım umarım söylediklerinizi.
  • Uyku hariç bütün özellikler sorunsuz çalışmakta. Uykuyu yakalayamamış sadece bugün.

    uyurken devamlı bluetooth ile bağlı olmasına gerek var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 17 Mayıs 2016; 17:15:20 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    evet hocam doğru.:) şu an yaptım düzgün çalışıyor ama işin kötü tarafı telefondan 1.5 metre uzaklaşsam bile mesajlar gelmiyor onu da bluetoothun talihsizliğine verdim:) artı telden uygulamayı kapattığımda yine hiç bir şekilde bildirim gelmiyor. illa arkada açık kalacak doğru di mi hocam? Son olarak şu yandaki tuşa uzun bastığımda aktif olan sayaçları nasıl çalıştırıyoruz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kloveangel -- 17 Mayıs 2016; 17:49:08 >
  • kloveangel kullanıcısına yanıt
    iOS 8.4.1 için şuan 2. oda da bildirim konusunda sorun yok, 3. oda ya geçince bağlantı kopuyor sdece. Ayrıca devamlı uygulama açık değil bende. Sadece arada eşitleme yapsın diye açıyorum uygulamayı.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    hocam ben sadece uykum için kullanacağım artık artı spor da çünkü bluetooth telefonun şarjını sömürüyor zaten :) bildirim özelliği bluetooth dışında olsa şöyle başka bir işlemle harkulade olurdu.çünkü bağlantı kopması koca bir sorun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kloveangel -- 17 Mayıs 2016; 19:10:13 >
  • kloveangel kullanıcısına yanıt
    bende işte bütün fonksiyonlarını test ettim. Ama uykumu bugün yakalamamış.10 saat olarak ayarladım sanırım belkide o yüzdende olabilir.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    bana göre uygulama da bir sıkıntı da olabilir. user-target setting den ayarladım bende. o zamanı seçtiğinde örnek veriyorum 8 saat o süre zarfı dolduğunda saat titreyip uyandırıyor mu.) merak etmedim değil.
  • kloveangel kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzun bluetooth versiyonu 4.0 ise çekim alanı daha da geniştir. Telefondan uygulamayı kapatsam da bluetooth açık olduğunda bildirimleri alıyorum ben.
    Yandaki fiziki tuşa uzun basınca spor modu çıkıyor. O ekrana gelince iki kez basınca sayaç çalışıyor, iki kez basınca da duruyor. Onun amacı da sporda harcadığın süreyi, mesafeyi, kaloriyi ayrı görmek. Ama bunlar uygulamada ayrı görünmüyor, gün içindeki tüm etkinliklerin toplamı görünüyor.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgileriniz için çok aydınlatıcı oldu.
  • Dün saat 1.30 da uyumama ondan önceki günde 2 de uyumama rağmen uyku analizi baslangic 23.49 olarak görünüyor bunun sebebine olabilir.@MegaWolt38
  • kloveangel kullanıcısına yanıt
    bende de bugün ulaştı uyuma bilgilerime ve uyuma saati toplam olarak doğru ama başlangıç saati ve bitiş saati yanlış. sanki saat 23.59 dan sonra otomatik olarak uyku moduna giriyormuş gibi olmuş.

    3.30 civarı yattım normalde fakat programda 23.59 ile 02.48 arası Awake Sleep olarak girilmiş. 02.48 den sonrası uyku olarak işlenmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 19 Mayıs 2016; 13:50:43 >
  • kloveangel kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 23.59 gibi sistem kendi uyku başlangıcı gibi görse de @KenanK89 adlı arkadaşın dediği gibi asıl uyuma süresine kadar "awake sleep" olarak görünüyor ama oradan sonra fiili uyuma ve uyanma doğru görünüyor.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 8 saat olarak ayarlandığında 23.59 ile 08.00 arasını baz alıyor. ben önceki 2 gün gündüz uyuduğum için tutmamış sanırım.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Bu gece uyuyamadım mesela, en son saate baktığımda 2 yi geçiyordu, sabah da 6.45 gibi kalktım. Uygulamayı güncelledim uyku başlangıcı 2:11, uyanış 6:50 görünüyor. Hatta 6 ya 10 kala uyandım mesela onu da uyanma olarak göstermiş.

     MAKİBES ID107 AKILLI BİLEKLİK KalpRitmi-Bildirimli-Ekranlı–İNCELEME**Ana Konu**
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    sıkıtıyı çözdüm, 12 saat olarak ayarladım bende. bugün doğru yu gösterdi. sabah 11.00 ile 17.00 arasını uydum ve tuttu. :) şuan sorun yok.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Çözüm için teşekkürler, aklında soru işareti olan herkese çözüm olur.
  • Arkadaşlar bu ürünü bende almak istiyorum fakat kredi kartım yok önereceğiniz bir satıcı var mı e bay dan ya da başka sitelerden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress te paypal var diye biliyorum, bakabilirsiniz.
  • Dediğiniz gibi mesaj bırak kısmına Unipro yazdım ama 21 dolar olmadı ürünün fiyatı. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimate5858 -- 23 Mayıs 2016; 11:50:05 >
  • ultimate5858 kullanıcısına yanıt
    Yazdıysanız ödeme yapmadan bekleyin hocam. Ara ara my orders kısmına bakın 21 dolar olduğunda ödemeyi yaparsınız. En fazla 1 gün içinde düşüyor fiyatı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.