Şimdi Ara

MAKİBES ID107 AKILLI BİLEKLİK KalpRitmi-Bildirimli-Ekranlı–İNCELEME**Ana Konu** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
18
Favori
24.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38

    Hocam dün 7-8 tane kalp ritmi ölçen uygulama indirdim ama hepsi flaş üzerinden ölçen uygulama çıktı. Yani bileklik gibi kaynaktan alan uygulama bulamadım. Sizin bildiğiniz varsa o uygulamalarla deneyeyim.

    Bilekliğe entegre olarak çalışan uygulama yok mu hocam hiç? Yani bilekliğin nabız sensörünü kullanacak cinsten. Bilekliğin siparişini dün verdim. Elime ulaşınca xda gibi çeşitli forumlarda detaylı bir araştırma yapmayı düşünüyorum.

    Yapılamayacak bir şey değil aslında birisi yapmıştır inşaAllah.
  • zorlar Z kullanıcısına yanıt
    Valla App Store dan bir sürü uygulama indirip denedim arkadaşın istediği şekilde saniye saniye kayıt tutan var mı diye ama denk gelmedi. Kendi uygulaması günlük-dakikalık ritmin kaydını tutuyor yoksa. Hatta bluetooth ile bağlıyken uygulamada anlık olarak da görünüyor kalp ritmi. Daha profesyonel uygulamalara bakıyorum şimdi kalp ritmi kaydı için. Bulursam paylaşırım.
  • Arkadaşlar; AliExpress'ten satın aldığım UNIPRO isimli satıcıyla görüştüm, 23 dolar olan fiyatı DH için 21 dolara indirdi ve kod tanımladı sağolsun. En azından ChinaPost gibi yavaş gönderim yerine SingapurPost ile gönderiyor yani daha hızlı gönderi oluyor.

    Almayı düşünenler için seçenek olabilir. Kendi şahsi faydam yoktur, zaten satıcıyla olan yazışmamı da ekliyorum mesaja.


     MAKİBES ID107 AKILLI BİLEKLİK KalpRitmi-Bildirimli-Ekranlı–İNCELEME**Ana Konu**




  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Bu özel çalışmanız için çok teşekkür ederiz.
    Ayrıca kargoyu ptt yetkilisi imza karşılığı eve teslim mi getiriyordu yoksa biz mi gidip ptt şubesinden teslim alıyoruz? Apartman girişine filan bırakılmasını istemem komşular pek güvenilir değil maalesef...
    Bu arada müsait zamanınızda farklı programları deneme fırsatınız olursa siparişi vermek istiyorum. Teşekkürler... 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 13 Mayıs 2016; 18:47:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    İncelemeniz çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Bu fiyata böyle bir ürün bulmak çok zor. Bir kaç sorum olacak. Bu ürünü telefon olmadan hangi özelliklerini kullanabiliyoruz.
    Yani varsayalım hiç telefonumuz yok, sadece bu saat var. tüm fonksiyonlarını kullanabiliyor muyuz ?
    Bu saat başka bir yerde ya da Türkiye'de satılıyor mu ? Ben kredi kartı kullanmıyorum. Ama saati de almak istiyorum, onun için sordum.
    Teşekkürler
  • Rica ederim, valla ben iş yerine getirtiyorum ptt ci arkadaşlar o konuda dikkatli. Bu şekildeki paketleri bırakıp gitmezler yani. Çünkü takip numarası olduğu için hareketleri görebiliyorsunuz. İllaki birinin teslim alması lazım, o da siz olmazsanız onlara sıkıntı olur, o yüzden dert etmeyin.
    Uygulama konusunda da dediğim gibi denediklerim oluyor ama özellikle şunu deneyin derseniz benim için hiç sorun değil. Ama genel olarak bilindik uygulamaları indirip denemeye çalışıyorum.


    @dvd3151

    Hiç telefon olmadan bilekliği kullanmanın anlamı olmaz çünkü saat-tarih ayarı olsun, yaptığınız hareketlerin dökümü, uyku takibi, kalp ritmi değerlerini telefonlardaki uygulamasından takip ediyorsunuz. Zaten şarjı bitmeden (10 gün) bir kere telefonla eşleştirseniz o kadarki sürede yaptıklarınızı uygulamaya aktarıyor, verileriniz duruyor yani. Telefonla birlikte uygulama üzerinden tüm ayarları yapılıyor, tek başına tüm özelliklerini kullanamazsınız.
    Türkiye'de satılan bir yer görmedim ben. Varsa da internettedir, yine kredi kartı ister diye tahmin ediyorum. Kart kullanan yakınınız varsa ondan sipariş verebilirsiniz.




  • Arkadaşlar birkaç mesaj önce almak isteyenler için benim aldığım satıcıdan indirim kodu ile 2 dolar uyguna alacağız demiştim. Aşağıda yazışmayı ekliyorum. Eğer Unipro dan alacak olursanız PLACE ORDER a kadar gelip yani ödeme yapmadan satıcıya "Unipro" diye mesaj atarsanız 23 dolardan 21 dolara indirecek bilginiz olsun arkadaşlar.




     MAKİBES ID107 AKILLI BİLEKLİK KalpRitmi-Bildirimli-Ekranlı–İNCELEME**Ana Konu**




  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Ben Pazartesi almayı düşünüyorum, verdiğiniz bilgiyi kullanacağım, sayenizde daha uygun alacağım, sağolun.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim... 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 02.05.2016 da Unipro dan sipariş geçtiğim ürün Bursaya ulaşmış. Muhtemelen yarın elimde olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 15 Mayıs 2016; 13:56:08 >
  • rain_man kullanıcısına yanıt
    Evet o fiyatı gördüm ama Gearbest sitesiyle ilgili çok sorun okuduğum için haftasonu 2 adet siparişi aliexpressten verdim ben.
    Gearbest postayı hangi firmayla gönderiyor acaba?
  • xiaomi nin yeni modelini bekliyodum fakat konunu görünce beklemekten vazgeçtim bugun sipariş vericem bende.

    inceleme için teşekkürler.
  • Benim ürün bugün elime ulaştı, darısı bekleyenlerin başına... Singapour post gerçekten şimdiye kadar bir çok şey aldım aliexpress ten hepsinden hızlı geldi. 2 mayısta sipariş geçtim, 4 mayısta kargoya verildi. Bugün elimde.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, sizin de ilk izlenimlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz.


    Bu arada AliExpress'teki Unipro isimli satıcıdan sipariş vermek isteyen arkadaşlar, ürünü sepete ekledikten sonra "Buy" diyip aşağıda görünen ekrana gelecekler. Burada "leave a messsage the seller" kısmına Unipro yazdıktan sonra "Place Order" deyip siparişi vermiş olacaklar ancak ödemeyi henüz yapmamış olacaksınız. Bu aşamada ara ara siparişin fiyatını kontrol edin, 21 dolar olduğunda ödemeyi yapabilirsiniz.


     MAKİBES ID107 AKILLI BİLEKLİK KalpRitmi-Bildirimli-Ekranlı–İNCELEME**Ana Konu**




  • Şuan kolumda. bağladığım cihaz iPhone 6 iOS 8.4.1 ve eşleşmeler sorunsuz. Arama, SMS ve Facebook Messenger bildirimleri sorunsuz çalıştı.

    İlk denediğim rastgele sallandığında adım sayısında artış olmadı. daha önce nette izlediğim diğer cihazların incelemelerinde bu yönde adım artışı oluyordu. Sevindirdi.

    Önemli olan Telefona devamlı bağlı halde ne kadar telefonun şarjını etkileyeceği. biraz zaman geçsin daha detaylı halde paylaşım yaparım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 16 Mayıs 2016; 21:22:23 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    hocam gearbest mağduruyum bende. ürün 32. gün oldu gelmedi. bilseydim aliexpressden uniprodan alırdım. gearbest NL ile gönderiyor ürünü.
  • kloveangel kullanıcısına yanıt
    Umarım en kısa sürede gelir hocam. Sorunsuz gelsin de bu kadar beklediğinize değsin bari.
    Ben forumda GearBest ile ilgili çok sorun okuyunca birkaç dolan fazla da olsa aliexpress ten alayım demiştim. Hem hanıma takıları da artık aliexpress ten alıyorum epey uyguna geliyor. Aslında ben alırken Unipro adlı satıcının hızlı kargoladığını yorumlardan okumuştum ama China Post sanıyordum, Singapur Post da epey hızlıymış ve takip no ile durumu yurt içinde bile görünüyor en güzel yanı da o.

    Ürünü alan arkadaşlar kullandıkça deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Hocam bimer e şikayet etmiştim ürün gümrükte görünüyordu bugün baktım alt kata bırakmışlar teslimsiz. markete giderken baktım orda duruyor. aldım şükür. biraz kurcaladım bi yarım saat fakat şu dikkatimi çekti çağrı bildirimi dışındaki bildirimler gelmiyor. whatsup sms açık olsa dahi. son olarak nabızölçer saatte kalbi tıkladığımda ilk ... nokta olup sonra devreye giriyor. ve telefona yine aynı şekilde baktığımda o kalbi tıklamadım mı ... şeklinde çıkıyor. fakat analiz kısmında senkronize etmedin mi analiz o anki saati göstermiyor. bu cihazda mı sıkıntı var uygulamada mı anlamadım. ne yapmam gerekiyor. sizin dediklerinizi harfiyen yaptım fakat durum aynı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.