Şimdi Ara

Maket Ucak Satan Yer Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbulda maket uçak satan yer biliyormusunuz arkadaşlar... avrupa yakasında olursa daha iyi olur...

• galleria alt kat, en sondaki oyuncakçıda görmüştüm bi 10-20 tane..
  • megavizyon ve D&R da da var ama onlar kısıtlı, bunu ile ilgili mesela sprey boyaları, air brush vs... gibi şeyler alıcağım bir yer var mı?
  • onlar biraz daha profesyonel'e girer ama beyoğlu taraflarında olabilir. Mimarlık ve benzeri bölümler için çeşit çeşit malzeme satıyorlar. Net dükkan tarif edemesemde oralarda vardır kesin.
  • Toys Ruys mıdır nedır orada satılıyor
  • orada 5 tane var :)... ve boya fırçaşı olarak ilk okul 3 sınıf suluboya fırçaları satıyorlar... ve sprey boya var mı diye sorunca yok ama f-16 ucak maketi var diye yorum getiriyorlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

orada 5 tane var :)... ve boya fırçaşı olarak ilk okul 3 sınıf suluboya fırçaları satıyorlar... ve sprey boya var mı diye sorunca yok ama f-16 ucak maketi var diye yorum getiriyorlar :)

Ahauhauha. Büyük mağazalarda (mesela Bursa için Carrefour) da falanda oluyor. Ama profosyonel tek bir yer biliyorum oda Bursa' da olduğu için senin işine yaramaz. Bir arkadaşım bir ara maket bulamadığı için parçalarını kendisi yapmaya başlamıştı. Şimdi denizaltı bile yapmayı becerebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz kıyafet satan yer
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • carrefour a bak.
  • Havacılık Müzesinde var bolca çeşit. oradan bilgi de alabilirsin. zaten adamların işi bu. ayrıca orada cok kalifiye bi maket ucakcı da var. ben de eskiden yapmıştım biraz. yeşilyurta bakmanı öneririm...
  • http://www.mmyhobby.com/ burası tamiyanın Türkiye distribütörü istediğin tarzda maket bulabilirsin. yeri 4 .levent de
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

Selam,

İstanbulda maket uçak satan yer biliyormusunuz arkadaşlar... avrupa yakasında olursa daha iyi olur...

bende izmirde arıyorum bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.