Şimdi Ara

MAKET TANK YAPIMI(İLK DEFA YAPICAM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hobiye yeni başlayacağım ve savaş araçlarının maketlerini yapmayı düşünüyorum daha önce hiç maket yapmadım (yani hatırladığım kadarıyla) eskişehirdeyim ve dr kitabevinden almayı düşünüyorum bu işin maliyetli ve zor olduğunu biliyorum suan tek korkun boya işi yeni başlayan için önerileriniz varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

bu hobiye yeni başlayacağım ve savaş araçlarının maketlerini yapmayı düşünüyorum daha önce hiç maket yapmadım (yani hatırladığım kadarıyla) eskişehirdeyim ve dr kitabevinden almayı düşünüyorum bu işin maliyetli ve zor olduğunu biliyorum suan tek korkun boya işi yeni başlayan için önerileriniz varmı

ozaman hiç bulaşma hocam
    şaka bir yanada aşşağıdaki linkde anlattım...
    tavsiyem alırken kutunun arkasında zorluk seviyesi yazar 5yıldızlı almayın(1-den 5e kadar seviyelendirilmiştir 5 en zoru) genelde orta (3.seviye) çoğunlukta satılmakta başlangıç için 2-3 sev,yede alabilirsiniz, boyası ve yapıştırıcısı ile satılanlarda var model kiti alırsanız sadece maket vardır, model seti alırsanız boya ve yapıştırıcısı ile beraber, zaten kutunun üstünde yazıyor, modeli aldıktan sonra boyasını bulmakla uğraşmamak için komple set alın derim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_58956515/tm.htm

• teşekkürler ama ben bu kadar da zor olacağını düşünmüyordum ben o küçükken aldığımız çikolatalı yumurtalardan çıkan oyuncakların biraz daha zorunu bekliyordum öyle yada böyle yapacağım bir şekilde uğraşıcam ama birşeyi anlamadım şu ilk satırlarda olan parçaları yıkama konusunun nedeni ne?
  • Ben cevap vereyim parçaların üzerinde fabrikada, kutu içerisinde yapışmış şeyler olabiliyor. Bunlar normalde seni rahatsız etmez belki ama boya işleminden sonra iz bırakabilir. Yıkama konusunun nedeni budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gannet -- 15 Nisan 2012; 19:44:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.