Şimdi Ara

MAKATTAN KAN GELMESİ(ÇOK CİDDİ)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
21.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle yazdıklarım biraz iğrenç olabilir çok özür dilerim oyüzden başına gelen arkadaşlar varsa tavsiye istiyorum.
    başlıkta yazdığı gibi arkadaşlar. bikaç saat önce büyük tuvaletimi yaparken başıma geldi. tuvalet kağıdında biraz kana rastladım. öyle aşırı ve sürekli bir kanama değildi ama. ilk 2 3 tuvalet kağıdında denk geldim. 30 dakika önce yine yaptığımda büyük tuvaletimi tekrar aynısı oldu. internetten biraz baktım acaba çatlak mı basur mu diye. meme olabilir demişler kontrol ettim yok. tuvalet sırasında çok acı çektiklerii yazmışlar, ben acı çekmedim ama sadece biraz kana denk geldim. ciddi bir şey varmıdır yoksa zorlamış mıyım kendimi. akşam yatmadan önce o bölgeye biraz bepanthen sürüp yatsam diyorum bi faydası olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1585C216F -- 27 Ağustos 2013; 0:59:59 >

• Başlık sakat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer damla damla kansa büyük ihtimalle taharet musluğu kullanmıyorsun ve yaralar oluşmuş.(Hollanda'da aynı durumu yaşıyorum) Eğer fazla ise hemen doktora git. Tanıdığım arkadaşı sanırsam kanser çıkmıştı.

Umarım bir şeyin yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gecmis olsun bendede varsı 1 yıl oldu artık acıdan tuvalete gitmeye korkup 5 gunde bir gidiyorum metabolizma genetikttir babam basur ondan olabilirim ben tuvaletini yapmafan 10 dk once bepanthen sür 10 dkkbekle sonra yap tuvaletten çıktı n zaman yine sur 1 aya acı baslarsa git doktora

• Forum yavaş yavaş adam oluyor:D Artık sadece alay edilmiyor konularda. İlk bilgi sonra alay
  • "bikaç saat önce küçük tuvaletimi yaparken başıma geldi. tuvalet kağıdında biraz kana rastladım."

BAYAN MISAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. DALIN! (Erkeksen küçük tuvalette neden tuvalet kağıdı kullanasın?)
  • İdrarda Kan Gordun Sanirim Tam Anlamadim Ama Eger Dogruysa Kesinlikle Doktora Gorunmen Lazim 1-2 Damla Olsa Bile Farketmez.Basit Gorunuyor Ama Ciddi Bir Durum.Telaşlanıp Stres Yapma Hemen Ama Doktora Gorun.

Bu Arada Bir Üstteki Arkadaş İyi Saçmalamış.
    İki Alttaki Eleman da Teşis Koyup Reçete YazmışDoktor Olsan Bile Bu Kadar Kesin Konusma Kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 27 Ağustos 2013; 1:04:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk işin gidip baktırmak olsun. Bu işler şakaya gelmez

• durduramadığım bir kan değil bir iki silmede duruyor. teşekkür ederim
  • Anal fissür.

Senin sıkıntının adı bu arkadaşım.
    Sıvı tüket ve hareket etmeye baslasan iyi edersin.

Düzenli beslen. Ve katı gıdalardan uzak dur.

Geçmiş olsun.

• rahat ol bir şey olmaz ama istersen acile git.
  • pardon stresten ne yazdığımın farkında değilim büyük olacaktı. @SütMısırı

tamam hocam zaten çok acı olursa utancı bikenara bırakıp gidecem mecburen sağol. @ATBAYILTAN

stresten yanlış olmuş büyük olacak.@Recep Kalenderoglu

bende bundan şüphelenmiştim. lifli yiyecekler ve bolbol sıvı tüketip yürüyüş yapsam+ bepanthen krem sürsem geçer mi acaba? @Şair-i Maderzat
  • Adamın makatından kan alırlar kaaaaaaaaaaaan.
  • Makat meme yapmış

Bu arada geçmiş olsun.

• Peçete tahriş ediyordur cok asiri miktarda kan yoksa

• Çok zorlamışsındır birşey yok biraz sindirime yardımcı besinler tüket

...

...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boşmuhabbet

pardon stresten ne yazdığımın farkında değilim büyük olacaktı. @SütMısırı

tamam hocam zaten çok acı olursa utancı bikenara bırakıp gidecem mecburen sağol. @ATBAYILTAN

bende bundan şüphelenmiştim. lifli yiyecekler ve bolbol sıvı tüketip yürüyüş yapsam+ bepanthen krem sürsem geçer mi acaba? @Şair-i Maderzat

Birde sabah kalktığın zaman hemen ac karna 2 bardak soğuk su ic ve hergun en az bir tabak corba icmeyi unutma kabız olmamaya dikkat et bepantheni hergun duzenli sur spor yapmakta iyo gelir ekmek olarak kepek veya tam buğday ekmegi kullan sebze bol bol ye genellikle sulu seyler tüketmeye gayret et bencok cektim sen cekme

• Kalin bagirsak kanseri olma ihtimali var..

• quote:

öncelikle yazdıklarım biraz iğrenç olabilir çok özür dilerim oyüzden başına gelen arkadaşlar varsa tavsiye istiyorum.
    başlıkta yazdığı gibi arkadaşlar. bikaç saat önce büyük tuvaletimi yaparken başıma geldi. tuvalet kağıdında biraz kana rastladım. öyle aşırı ve sürekli bir kanama değildi ama. ilk 2 3 tuvalet kağıdında denk geldim. 30 dakika önce yine yaptığımda büyük tuvaletimi tekrar aynısı oldu. internetten biraz baktım acaba çatlak mı basur mu diye. meme olabilir demişler kontrol ettim yok. tuvalet sırasında çok acı çektiklerii yazmışlar, ben acı çekmedim ama sadece biraz kana denk geldim. ciddi bir şey varmıdır yoksa zorlamış mıyım kendimi. akşam yatmadan önce o bölgeye biraz bepanthen sürüp yatsam diyorum bi faydası olur mu?

tuvallette micarken kac dakika kaliyorsun

• quote:

pardon stresten ne yazdığımın farkında değilim büyük olacaktı. @SütMısırı

Lifli gıdalar yiyip biraz spor yapmaya başla. sorununu bir haftada çözersin. krem ise yarar mı bilmiyorum ama vazelin surmenin bi zararı olmaz en azından bi dene. 1 hafta yediğin içtiğine iyice dikkat et. herhangi bir sıkıntın olursa bana pm at.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.