Şimdi Ara

Makat Çatlağında Botox Tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makat çatlağı hastalığına yakalananlar bilir çok zordur sıkıntılı bir hastalıktır.Herkes ameliyat olmaktansa ameliyatsız olan yöntem botox tedavisini denemek ister fakat işe yarayıp yaramadığından emin değildir.İnternette bazı sitelerde %70 başarı oranı olduğu söylense de bu hiç inandırıcı gelmemektedir.O yüzden yüksek bir miktar ücret verip botox tedavisi olmaktansa daha önce bu deneyimi yaşayan yani botox tedavisi yaptıran hastaların görüşlerini almak ister.Bu sayfada makat çatlağı hastalığına yakalanıp botox tedavisi yaptıran üyelerin yorumlarını bekliyoruz,eğer bu konuyu okuyup üye değilsen de kısa süre içerisinde üye olup yorumlarsan seviniriz.Botox yaptırmayı düsünenler için yol gösterici bir konu olur umarım.Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu illet rahatsızlığa düzensiz beslenme sonucu 2009 senesinde üniversitenin ilk yılı yakalanmıştım.İlk seferinde birkaç güne kendiliğinden geçmişti fakat aradan 2-3 sene geçtikten sonra tekrar kendini gösterdi.Ne çektiğimi ben biliyorum allah kimseyi böyle sınamasın.hastane de görev yaptığımdan dolayı yakınen tanıdığım birkaç genel cerrah var muayne olmuştum o dönem.birkaç kremle geçiştirdim,kendiliğinden düzeldi.geçtiğimiz sene tekrar nüksetti en ağırı o dönemdi.araştırmadığım şey kalmadı fakat botox yaptırıp memnun kalan kimseye rastlamadım,keza ameliyatta aynı şekilde.bizim hastanede 3-4 sefer ameliyat olup çözüme ulaşamayan insanlar var diye duymuştum.yiyip içmeye dikkat ettiğiniz sürece kendiliğinden geçen bir rahatsızlık bu.tekrar etmemesi ve var olan çatlağın düzelmesi için yapmanız gereken şey dikkat etmek.bol su ve lifli gıdalar ile beslenmek.tuvalette uzun kalmamak ve alaturka tuvalet kullanmak.

Diğer türlü binbir türlü şeyle karşılaşıyorsunuz.abuk sabuk ot ve yağlar,garip garip kremler,haplar falan kulak asmaya gerek yok.olabildiğince katı gıdalardan uzak durup lifli besinlerle beslenin ve bol bol su için.kendiliğinden geçiyor.inanın geçmeseydi benim geçmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Bu illet rahatsızlığa düzensiz beslenme sonucu 2009 senesinde üniversitenin ilk yılı yakalanmıştım.İlk seferinde birkaç güne kendiliğinden geçmişti fakat aradan 2-3 sene geçtikten sonra tekrar kendini gösterdi.Ne çektiğimi ben biliyorum allah kimseyi böyle sınamasın.hastane de görev yaptığımdan dolayı yakınen tanıdığım birkaç genel cerrah var muayne olmuştum o dönem.birkaç kremle geçiştirdim,kendiliğinden düzeldi.geçtiğimiz sene tekrar nüksetti en ağırı o dönemdi.araştırmadığım şey kalmadı fakat botox yaptırıp memnun kalan kimseye rastlamadım,keza ameliyatta aynı şekilde.bizim hastanede 3-4 sefer ameliyat olup çözüme ulaşamayan insanlar var diye duymuştum.yiyip içmeye dikkat ettiğiniz sürece kendiliğinden geçen bir rahatsızlık bu.tekrar etmemesi ve var olan çatlağın düzelmesi için yapmanız gereken şey dikkat etmek.bol su ve lifli gıdalar ile beslenmek.tuvalette uzun kalmamak ve alaturka tuvalet kullanmak.

Diğer türlü binbir türlü şeyle karşılaşıyorsunuz.abuk sabuk ot ve yağlar,garip garip kremler,haplar falan kulak asmaya gerek yok.olabildiğince katı gıdalardan uzak durup lifli besinlerle beslenin ve bol bol su için.kendiliğinden geçiyor.inanın geçmeseydi benim geçmezdi.
    Sen kendiliğinden mi geçirdin kardeşim ameliyat olmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeme içme derken kabız olmayı mı kastettiniz
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Katı beslenmeyip sürekli lifli gıdalar ve bol su tüketimi sonucunda zaten istesenizde kabız olamazsınız.yalnız ben uzun süredir genel olarak 2 günde bir tuvalete çıkıyorum.hem bölgedeki çatlağı hergün tahriş etmemiş hemde dışkı katılaşmadan ihtiyacımı gidermiş oluyorum.bu sayede çok şükür ağrı sızı yaşamıyorum.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Katı beslenmeyip sürekli lifli gıdalar ve bol su tüketimi sonucunda zaten istesenizde kabız olamazsınız.yalnız ben uzun süredir genel olarak 2 günde bir tuvalete çıkıyorum.hem bölgedeki çatlağı hergün tahriş etmemiş hemde dışkı katılaşmadan ihtiyacımı gidermiş oluyorum.bu sayede çok şükür ağrı sızı yaşamıyorum.
    2 günde bir çok ya
    ben de gençken 2 günde bir çıkardım
    ama rejim yapıp barsakları kurutunca vehameti anladım
    parmak atmadan zıçamazdım
    sonra düzeni değiştirdim rahatladım
  • ahh cam s...yormuş hissi ah

Orijinalden alıntı: Skymarc

ahh cam s...yormuş hissi ah
    bende sanki makatıma çekçek sapı sokmuşlar ve orada bırakmışlar hissi vardı

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bende sanki makatıma çekçek sapı sokmuşlar ve orada bırakmışlar hissi vardı

Alıntıları Göster
    yav öyle bir hissi nasıl bilebilir bir insan usta

Bünye meselesi hocam ya.bende hergün çıktığımda rahatsız oluyorum.kimi insan günde 2-3 kez çıkıyor, kimisi 3-4 günde bir.
    günde en az 1 kez çıkarım şimdi bu illet çok zıçmayla mı az zıçmayla mı ilgisi var

korktum ya la
    Düzensiz beslenme sonucu kabız olup tuvalete çıkamama ve içerde bekleyen dışkının gitgide kuruyup sertleşmesi sonucu dışkılama esnasında zorlayıp ıkınmayla o sert dışkının anüse yakın bir yerde oluşturduğu ufacık bir çatlakla ilgisi var.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.