Şimdi Ara

makat ağrısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hemoroid ya da anal fissür. Proctolog fitil ve krem var onları al kullan iyi gelir. Bir de leğene ya da benzer bir şeye sıcak su doldurup bir 15-20 dk otur.
  • Büyük ihtimal anal fissur ve sonrası basur olucan aman olmadan genel cerrahiye git he gitmem diyorsan bie ömür felaket derecede götünün üzerine oturamayacak duruma gelirsin demedi deme şuan yeni tedavi oldum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esek_Berberi

bende basur oluştu daha öncede oluşmuştu kendiliğinden geçti.. 1-2 aydır yine oluyor inşaallah ilerleyip ameliyat gerektirmez.. şu videoyu izledikçe kötü oluyorum.. basur ameliyatı daha kötü
    Geçmiş olsun. Yalnız videodaki anal fissür operasyonu. Aslında operasyon çok basit. Ufak bir kesi ile çözüm bulunuyor yalnız kestiği şey kas. O kas dış kaslar her ne kadar foksiyonu az olsada ilerleyen zamanda gaz ve gaita kaçırmaya neden oluyor o kasın kesilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shebelongstothestreets -- 31 Ocak 2020; 0:8:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, gecmiş olsun. Sizin fissur de oturamama sıkıntısı oldu mu acaba? Ben ayakta yasıyorum diyebilirim. Ya da yatiyorum ama yatarkende agrim var. Sert zeminler daha berbat ama tek taraf agriyor saatlerce.

Hertürlü ağrı oluyor ister yat ister otur istersen yürü fark etmiyor.Aman ihmal etmeyin benim gibi ilerlerse o damar şişer kan toplar pıhtılaşırsa vay haline.Kıçında nohut tanesi kadar şişik memeyle dolaşırsın ağrılardan duramazsın.O şişik damar ilk içeride oluyor sonra dışarı çıkıo senin büyük ihtimal içerde daha çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 2 Şubat 2020; 21:16:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok sagol evt olabilir 22 si gibi Ankara'ya gidicem bakalim

• geçmiş olsun zor hastalık. insanı yaşanmaz bir hale getiriyor. vallahi allah yardımcınız olsun. kesin bir doktora gitmeniz lazım. ben hamilelik dönemim de yaşadım, çok şükür şimdi iyiyim. ameliyatsız lazerle tedavi oldum. ins size de iyi gelir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.