Şimdi Ara

Makarna sosu tariflerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz, yaptığınız makarma sosu tariflerinizi alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarmisakli mayonez der ve gecerim

• Kremalı makarna bence salçalıdan bıkınca denemiştim hem çok lezzetli hem yapımı kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

Kremalı makarna bence salçalıdan bıkınca denemiştim hem çok lezzetli hem yapımı kolay.

Nasıl yapılıyor?

• Hocam makarnayı haşladıkdan sonra krema sosunu tavada 2-3 dk ısıtıp makarnayı ekliyosunuz o kadar zevke göre mantarda olabilir şimdi 3 renkli tortellini yapmak var kafamda yapabilirsem ss'ni konuya eklerim
  • heinz ketçap derim ve giderim.
  • Peynirli Cevizli Sos

istediğin kadar beyaz peyniri dövülmüş cevizle karıştır.İçine biraz sıvı yağ biraz haşladığın makarna suyundan ve istediğin baharatları ekle tamamdır

cevizi herkes sevmeyebilir ben ekmek arasına bile ceviz koyup yediğim için severim bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz, yaptığınız makarma sosu tariflerinizi alabilir miyim?

Vercem ama kesin yapacağına söz ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz, yaptığınız makarma sosu tariflerinizi alabilir miyim?

Söz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Söz.

2 tane barbekü 2 tane ranch sos Burger King'ten 1 lira.Migros'ta İtalyan salatası var 1 2 lira bir şey.Tavuk eti(ama sarma olacak)

Makarnayı haşla.Tavuğu kuşbaşı kuşbaşı doğra.Tavuk baharatı, kekikli zeytinyağı ve soya sosuyla bir güzel harmanla.tavukları pişir.Barbekü Ranch ve İtalyan salatasını Soslanmış tavuk ile birlikte bir güzel karıştır.Haşladığın makarnayla bir güzel karıştır.Afiyet olsun.

• domino's pizzanın bir ara pizzaları ile birlikte verdiği karışık bir baharat paketi vardı. o paket ve rendelenmiş peynir ile makarna çok hoş olabiliyor. onun haricinde yalancı mantı tadı yakalamak için yoğurt ve üstüne pul - biber nane dağlama dökülebilir. yine yoğurt, kekik, pul biber ve tercihe göre biberiye ile basit bir sos hazırlanabilir. daha doyurucu bir ek olarak ton balığını da önerebilirim her ne kadar bir sos olmasa da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.