Zaniolo? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirZemanHatası -- 5 Şubat 2023; 14:29:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MAJOR DEPRESYON + UNİVERSİTE (2. sayfa)

-
-
Erkek konusu mu açsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ulan herkes depresyon yada anksiyete falan ilacı alıyor.gitmeyin abi doktora canım sıkılıyor deseniz dayıyacak ilacı.dışarı çıkın,kendinizi zorlayın biraz.depresyon kalıyomu görelim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam konudan bağımsız , eşref saat kitabını önermiştiniz okudum o kitabı sağ olun harikulade bir kitap. hatta bu sabah yaptığım türkçe denemesinde 39-1 geldi belki bu sayededir
-
bu söz çok çarpıcıydı hocam
-
Depresyon genetik illa bir neden olmasına gerek yok kendini kotü hissetmen için ben de içmiyordum keşke içseymişim zamanında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:) maşallah hocam
-
başka böyle yormayacak okunması güzel kitap öneriniz varsa seve seve okurum
-
zweig-satranç hocam okumadıysanız
-
okudum onu hocam
-
Yıkığın tanımı nedir deseler seni gösteririm karamba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle merhaba dostum.Bende bu depresyon illetinden müzdarip bir insanım.Sayısız ilaç kullandım,sayısız psikoloğa gittim fayda etmedi.Seni çok iyi anlıyorum.Birazcık egzersiz yap farklı ortamlarda bulun tabi bundan kastım farklı insanlarla iletişim kur.Ben de bu şekilde atlatmıştım ve Floranbant kullanmaya başlamıştım bayağı etki etmişti ilaçların yapamadığını yapmıştı ve doğal bir çözümdü.Sana da tavsiye ederim.Mutlu ol hayata pozitif bakmaya çalış hiç bir şey senden önemli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kim la bu karamba mı
-
alpereenyoutube
@derbederberk & @stagayry - - - major depresyon depresyon bunalım Major depresyon Depresyon bunalım Bipolar bozukluk Şizofrenim Sinir hastasayım Ağır derecede antidepresanlar kullanıyorum Günde 800mg antidepresan kullanıyorum Sinirleri bozuk bi insanım Asperger sendromu var Major depresyon var Şizofreni ve bipolar bozuklukta var 3 kere akıl hastanesine yattım çıktım 2 kere beynime şok yedimhttps://www.youtube.com/watch?v=uQ1nb91JhiE&feature=youtu.be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X