Bildirim
Maisto oyuncaklari icin harika fiyatlar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çok teşekkürler. -
Anamur Medya videosunda 31 aralıkta 399 liradan aldığı yazıyor. Yani uzun süredir bu fiyatta.
Bu araçlara heves eden arkadaşlar için bu fiyata bu boyutlarda pil dahil araç bulmak artık çok zor. Giriş aşaması için çok güzel bir seçenek. Ben tavsiye ediyorum.
Konu için teşekkürler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 31 Mart 2018; 23:22:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huina 1550 nin pesindeyim hocam, bu km ne yakıyormuş bir depo ne kadar gidiyormuş?
Edit: dickie şehir ve truck ile transformers siparişi verildi, AliExpressin 3/28 kampanyasından giren 600tlnin üzerine 140tl daha girdi karta. Teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel_crazy -- 31 Mart 2018; 23:59:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet bana ilginc gelende bu oldu.31 araliktan bu yana ayni fiyat ve stok bitmemis.
Bugun toyz shop filan dolastyim dandik 3. kalite plastik oyuncaklar 400-500 lira.
Maisto en azindan bilindik isi oyuncak olan koklu firma.Ve de tr de nezih harici heryerde 650 liraya satilan oyuncak burada 400 lira ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X