Şimdi Ara

Main Lane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar. Ben main bir lane im olsun istiyorum sorulduğunda söyleyebileceğim bişeyler . Ancak karar veremedim hangi lane e yöneleceğime. Daha çok assasin tip champler hoşuma gidiyor (örn:rengar, zed, talon, akali) uçsun kaçsın rakipleri şaşırtsın ya da uzaktan ulti atsın (örn:ezreal) vb. Jungle - Solo Top - Adc arasında kaldım öneriler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Solo.
    Not:Dp-Tt 3. macinda fabin yaptiklari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CpT-aizeN -- 2 Ağustos 2013; 2:49:36 >
  • kesinlikle solo top oynamalısın, assain heroların en iyi olduğu lane bence.
  • Bu düşüncelerle bir yere varamazsın benim main laneim solo mesela çok da memnunum ama kimin canı çekmez ki 5 kişiye birden hard dmg vuran bir oriannayı ? veya 3 saniyede tank kesen bir vaynei,main lane seçmek biraz zordur takım bul kendine daha kolay seçersin
  • Kennen akali kassadin tipi haraketli champlardan da zevk alıyorum mid de oynamayor değilim. Jungle da düşündim ordan burdan çıkıp milleti şaşırtmak eğlenceli solo top da ne gibi hareketlilik oluyor (videosuz örnek mobilciyim net paketim kotayı aştı)

• Jungle oyna bence gayet zevkli ve herkes istemiyor öyle nerdeyse her oyun oynayabilirsin. Top, mid öyle değil girer girmez abanıyorlar "top, mid, i said first omg noobs" falan diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbd

Bu düşüncelerle bir yere varamazsın benim main laneim solo mesela çok da memnunum ama kimin canı çekmez ki 5 kişiye birden hard dmg vuran bir oriannayı ? veya 3 saniyede tank kesen bir vaynei,main lane seçmek biraz zordur takım bul kendine daha kolay seçersin

Ben hareketli oynamayı severim öyle tek atsın falan gerek yok 2 haftaya beraber antrenman yapabileceğim bi grup bulmaya çalışıcam zaten westte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adc ve botta baskı daha büyük dostum
    en azından supp oynarken acaba yeteri kalitede destek verebildimmi gibi düşünceler oluşuyor birde karşı supp+adc ile minicik bir hata bile bazen tamamen lane i kaptırmaya sebep olabiliyor. O konuda nedense top hep daha mantıklı gelmiştir bana genel olarak champlar biraz daha dayanıklı olduğu için harrası yiyen yavaş yavaş kule altına çeker bazen toparlarsın bazen toparlayamassın ama tolerans daha büyük gibi geliyor bana.

Benim düşüncelerim bunlar ve zevk aldığım için oyun tarzım genelde top a yönelik , sende en çok nerde zevk aldığını düşünüyorsan onu oyna , avantaj/dezavantaj değerlendirmesi zevk ten sonra gelir
  • Ya top ya jungle... Top'un çok talibi çıkıyor arkadaşın dediği gibi ondan jungle a mı yönelsem?

• Jungle daha az.Eğer eğilimin,başarın varsa yönelmelisin.Ben jungle oynayamıyorum mesela sürekli feedlerim jungle'iken.Ama jungle'da oynadığım Lee sin'i solotop'da ver bana affetmem.Hele solotopken junglesız takımı kule altı ikide iki yapmanın zevki yokmu ahh..Kısacası sana kalmış kardeşim ikisinede eğilimin varsa jungle yönel.Sonra üst üste top alırlarsa elinden,sonun top or feed yazanlar gibi olmasın.
  • tamam o zaman biraz jungle deniyim olmazsa top a yönelirim
    @Flearo
  • Jungle Top'a göre daha zordur top oyna bence ama zoru başarırsan maç taşıman çok daha kolaylaşır.
  • kendimden örnek vereyim ben lolden önce mmorpg oyunlarda mage falan oynardım loldeki karşılıgı apc ondan mainim neyi seviyorsan onu oyna
  • Zamanla bulursun zaten herkes istediği yerde oynayamıyor hepsine alış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 2 Ağustos 2013; 19:50:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rilish

kendimden örnek vereyim ben lolden önce mmorpg oyunlarda mage falan oynardım loldeki karşılıgı apc ondan mainim neyi seviyorsan onu oyna

senin gibi karşılaştıracak olursak benim mmorpg oyunlarda tank - dps karışık iyi oynardım. lolde de bu tanıma uyan top ve jungle var zaten ben de haliyle seçemedim
  • Kesinlikle support oynamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flearo

Jungle daha az.Eğer eğilimin,başarın varsa yönelmelisin.Ben jungle oynayamıyorum mesela sürekli feedlerim jungle'iken.Ama jungle'da oynadığım Lee sin'i solotop'da ver bana affetmem.Hele solotopken junglesız takımı kule altı ikide iki yapmanın zevki yokmu ahh..Kısacası sana kalmış kardeşim ikisinede eğilimin varsa jungle yönel.Sonra üst üste top alırlarsa elinden,sonun top or feed yazanlar gibi olmasın.

wtf jungle sız team ? odun 10 liginde felanmısın
  • solo top
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

quote:

Orijinalden alıntı: Flearo

Jungle daha az.Eğer eğilimin,başarın varsa yönelmelisin.Ben jungle oynayamıyorum mesela sürekli feedlerim jungle'iken.Ama jungle'da oynadığım Lee sin'i solotop'da ver bana affetmem.Hele solotopken junglesız takımı kule altı ikide iki yapmanın zevki yokmu ahh..Kısacası sana kalmış kardeşim ikisinede eğilimin varsa jungle yönel.Sonra üst üste top alırlarsa elinden,sonun top or feed yazanlar gibi olmasın.

wtf jungle sız team ? odun 10 liginde felanmısın

Arada denk geliyor hocam jungle olmayan takımlar, dün top'da fiora ve talon gelmişti no jungle mesela.

• Jungle alışırsan çok zevkli ve çok rahat oyun taşımanı sağlsr ayrıca sanırım hareketli champları seviyorsun bi lee dene onda alışırsan çok işler yaparsın ama.bide su var eğer main lane junglesa sinir hastası olabilirsin(topta ward almaz 0 5 gider suç senin,bot hayvan gibi pushlar gank gelmezsin suç senin vb.)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.