Şimdi Ara

Main Jungle Olanlar Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler donanım haber ahalisi jung için maokai veya skarner düşünüyorum sizce hangisini almam daha iyi olur ? Aslında aklımda skarner vardı ama bu aralar maokai oynayan çok görüyorum öneriniz nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lig nedir
  • benimde main jung eğer ligin düşükse silver gibi, takımın BİLMİYORSA tankdan başka hiçbir çaren yok
    bkz;
    amu
    j4
    seju gibi... takımında 1 kişi bile oynuyorsa win garanti denecek kadar yakın
  • Maokai gayet iş yapıyor yenı jungle ıtemıyle.Skarner da aynı sekilde lakin mao ile attıgın gankların başarısız olması için adamların flash atması lazım.Çok karlı yanı,al derim
  • Senin kullanmana bağlı olarak, Maokai gankleriyle etkisini daha rahat gösterir, artı Skarner'a göre daha safe bir jungler.
  • Maokai çok iyi şampiyondur ama ormanı temizleme konusunda çok hızlı olmamasından dolayı tercih edilmiyor. Bende çok severim mao ile oynamayı ama takımın da az iş bilen olmalı çünkü sen hasar çıkarmıyor tanklıyorsun W ile yakaladığında takım arkadaşın geride kalırsa adam kaçar gider sende ellerin bomboş ormanına dönersin. Ultisi eskiden her yere atılabiliyordu şimdi kendi içinde açılıyor bunun bir dez avantajı birde avantajı var. Dezavantaj eskiden nişancının olduğu alana ultiyi atar ona gelen hasarı azaltır daha sonra rakip nişancıya veya hasar veren şampiyona odaklanabiliyordun. Avantajı ise eskiden ulti açtığında çemberden çıkarak kaçıyordu oyuncular bu durumda ultin hasar vermiyor ve çok bir işede yaramıyor açıkçası şimdi üstünde açıldığından yapıştığını emer :D Skarner çok fazla oynamadım ama bana göre skarner Warwick kadar etkili bir jung hem tank hem hasar bakımından çok etkili. Sen şampiyon almadan önce youtube üzerinden oyun videolarını izle derim daha sonra kararını verip alırsın.

• bencede maokai çok mükemmel gang atıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar zac mi daha etkili yoksa sejuani mi ? Jungle da.
  • lig gümüş plata kasıyorum
  • maokai tabi ki yürüyüp %20 damage reduction demek free tf demek
  • Tabi ki Udyr
  • late game de skarner parçalar atar.d moaki de öyle ikiside iyi.dene hangisinde başarılı oynarsan ranked da onu denersin.
  • mao gank atması hayli kolay onun yanında vi'de düşünebilirsin skarner için erken bence
  • Su metada su sezonda en iyisi shaco evelynn rengar kha gibi inv olabilen junglerlar oynamak.

Yada j4 gibi gap closeri olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Low eloda bol cc bil win bro

• Mao ya buff geldi ve maini jungle biri olarak soyluyorum cok guzel hero. Lane cok hizli temizliyo ama mana sikintisi var biraz ben her zaman mao ya ilk kase kasiyorum lane kesip dieri giderken o manayi topluyosun ufak bi ap rylia gibi hazir buffda geldi iteme 100ap oldu gerisi full tank 10 numara is yaparsin lolu biraktik artik hafta 1 belki giriyom ama suan canim mao oynamak istedi resmen

• jungle main olarak şu meta tam benlik diyebilirim maokai ve skarner hiç kullanmadım ama şu metaya göre jungle için gerekli özellikler ;

CC İyi Gank atan kill çıkaran

GÜçlü olmalı ve mobility kesinlikle en önemli özellik.

vede hızlı jung dönme counter jungle yemiyen herolar tercih et :):):):

tavsiyem Vi Xin J4 low yüksek farketmez her eloda iş görürler mid heroları gibi hasar çikartabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

Arkadaşlar zac mi daha etkili yoksa sejuani mi ? Jungle da.

Seju ultisi yeter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.