Bildirim
mailden büyük boyutta dosya gönderme sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mail ile gönderme dosya sınırı 10mb, dosyaları winrar ile 10mblık partlara bölerek gönderebilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
Mail ile gönderme dosya sınırı 10mb, dosyaları winrar ile 10mblık partlara bölerek gönderebilirsin.
nasıl yapacam? -
en kolayıhttp://filedropper.com/ adresine basitçe dosyanı yükle.... hocana da linkini at, karışık bir site olmadığı için özellikle bu siteyi verdim. hocana da izahatını yaparsın, dosyanın büyük olmasından dolayı upload ettim falan diye -
quote:
Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil
en kolayıhttp://filedropper.com/ adresine basitçe dosyanı yükle.... hocana da linkini at, karışık bir site olmadığı için özellikle bu siteyi verdim. hocana da izahatını yaparsın, dosyanın büyük olmasından dolayı upload ettim falan diye
işte bu olmaz. illa mail olacak hocayla irtibata geçemiyoruz -
quote:
Orjinalden alıntı: kobem
quote:
Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil
en kolayıhttp://filedropper.com/ adresine basitçe dosyanı yükle.... hocana da linkini at, karışık bir site olmadığı için özellikle bu siteyi verdim. hocana da izahatını yaparsın, dosyanın büyük olmasından dolayı upload ettim falan diye
işte bu olmaz. illa mail olacak hocayla irtibata geçemiyoruz
dosyayı parçalara ayırıp mail ile atması ve hocanın onları tekrar birleştirmesi aslında daha zahmetli ve zor
mail ile giden ufacık bir linke tıklaması zor ise bu iş yatar kardeş
-
Merhaba. Winrarla dosyayı parçalar bölmeyi anlatayım. Dosyaya sağ tıkla, Arşive Ekle de. Ardından bir pencere açılacak. Sol alt köşesinde ciltlere böl şeklinde bir ifade göreceksin. Oraya bayt cinsinden bir parçanın olmasını istediğin boyutu gir. Mesela 8mb'lık parçalara bölmek istiyorsan kısaca 8000000 yazabilirsin. Bunun ardından Tamam'a bastın mı, işin hallolur. -
quote:
Orjinalden alıntı: efshane
Merhaba. Winrarla dosyayı parçalar bölmeyi anlatayım. Dosyaya sağ tıkla, Arşive Ekle de. Ardından bir pencere açılacak. Sol alt köşesinde ciltlere böl şeklinde bir ifade göreceksin. Oraya bayt cinsinden bir parçanın olmasını istediğin boyutu gir. Mesela 8mb'lık parçalara bölmek istiyorsan kısaca 8000000 yazabilirsin. Bunun ardından Tamam'a bastın mı, işin hallolur.
arkadaşlar pando adında bir program buldum ve tek parça
gönderdim 25 küsur MB rar halinde (1GB a kadar izin veriyormuş
tabii ne kadar doğru orası bilemiyorum)
SİZ DE DENEYİN PANDO! -
quote:
Orjinalden alıntı: kobem
quote:
Orjinalden alıntı: efshane
Merhaba. Winrarla dosyayı parçalar bölmeyi anlatayım. Dosyaya sağ tıkla, Arşive Ekle de. Ardından bir pencere açılacak. Sol alt köşesinde ciltlere böl şeklinde bir ifade göreceksin. Oraya bayt cinsinden bir parçanın olmasını istediğin boyutu gir. Mesela 8mb'lık parçalara bölmek istiyorsan kısaca 8000000 yazabilirsin. Bunun ardından Tamam'a bastın mı, işin hallolur.
arkadaşlar pando adında bir program buldum ve tek parça
gönderdim 25 küsur MB rar halinde (1GB a kadar izin veriyormuş
tabii ne kadar doğru orası bilemiyorum)
SİZ DE DENEYİN PANDO!
Hocandan cevap gelince bizimle paylaşın lütfen..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X