Şimdi Ara

Mail hesaplarımdan dosya gönderemiyorum---çözüldü---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç bir mail hesabımdan 100 kb lık doc dosyasını gönderemiyorum.Boyut çok ufak olmasına rağmen gitmiyor.başka bir 350 kb lık dosya da gitmiyor.rar layıp göndermeye çalışıyorum yine maile yüklenmiyor.
    Gmail de, hotmail de,yahoo da ,mynet te denedim ama olmadı neden??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razumihin -- 29 Eylül 2007; 15:57:01 >

• göndermek istediğiniz dosyanın ismi

örneğin donanimhaber.com.doc ise bu dosya gönderilemeyebilir gönderilsede spam filtresine takılır

gönderdiğiniz word dosyasının ismini türkçe karakter olmadan değiştirin mesela 1.doc yapıp tekrar deneyin
  • hayır olmuyor.türkçe karakte rkullnamadan yaptım yine olmuyor.doc dosyasını da ppt dosyalarınıda rar ı da gönderemiyorum ...böyle bir sorunum yoktu..dün akşama kadar
  • arkadaşlar yardım edin lütfen..Mail hesaplarımı kullanamaz oldum?Neden olabilir_
  • Antivirüs programının filtresine takılıyor olabilir. Farklı internet tarayıcılardan göndermeyi dene.
  • teşekküğler...firefoxla denedim bu kez yüklüyor.Explorerle neden yüklemiyor?Bu osrunu nasıl aşabiliriğm?Yardımcı olur musunuz?
    Teşekkürler
  • şimdi explorerden de gönderebiliyorum.Xp cd sini takıp onarma işlemi yaptım ama hata vermişti tamamlanmamıştı.olduysa belki ondna olmuştur.yada kendinden düzeldi...Bir tuhaf iş....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.