Şimdi Ara

Mail.com'da hesap alma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mail.com'a girdiğimde üstteki Get your free email account'u tıkladığımda "The requested Page wasn't found!" uyarısı veriyor ve bunu ortalama bir aydır görüyorum.

Siz de bakabilir misiniz? Acaba sorun bende mi yoksa genel mi? Bir süredir ne yazık ki yeni hesap alamıyorum.

• Up.
  • Ap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'ye kapattıkları için öyleymiş.
  • Vpn ile alabiliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye, Rusya, Çin ve Arap ülkelerine yasakladılar. Ama bu sorun Avrupa'dan alınacak farklı bir IP ile çözülebilir sanırım. (Denemedim) Büyük ihtimalle olur.
    Diğer yandan benim mevcut mail.com hesaplarım çalışmakta, yani Thunderbird'e kurduğum ve POP3 olarak kullandığım hesaplar gayet güzel bir şekilde çalışmakta. Thunderbird üzerinden mail alıp-gönderebiliyorum.

Ana sayfasından 2 adresime de girebiliyorum ama Türkiye'den giriş yaptığım için yeni mail hesabı alamıyorum. :)

Mail.com şimdiye kadar gördüğüm en iyi arabirimi sunan servis. Bu kadar kaliteli bir mail servisi zor bulunur ama üzerimize çizik attılar. (Adamlar haklı!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newswire

Türkiye, Rusya, Çin ve Arap ülkelerine yasakladılar. Ama bu sorun Avrupa'dan alınacak farklı bir IP ile çözülebilir sanırım. (Denemedim) Büyük ihtimalle olur.
    Diğer yandan benim mevcut mail.com hesaplarım çalışmakta, yani Thunderbird'e kurduğum ve POP3 olarak kullandığım hesaplar gayet güzel bir şekilde çalışmakta. Thunderbird üzerinden mail alıp-gönderebiliyorum.

Ana sayfasından 2 adresime de girebiliyorum ama Türkiye'den giriş yaptığım için yeni mail hesabı alamıyorum. :)

Mail.com şimdiye kadar gördüğüm en iyi arabirimi sunan servis. Bu kadar kaliteli bir mail servisi zor bulunur ama üzerimize çizik attılar. (Adamlar haklı!)

Evet giriş yapılıyor ama yeni hesap açılmıyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isim@mail.com adresime bazı forumlardan üyelik kaydı veya mağazaya müşteri kayıt onayı iletileri gelmiyor, neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 18 Kasım 2016; 0:19:6 >
  • Ben de bir kaç gün uğraştım isimsayisim@mail.com almak için ama sürekli hata veriyordu. Ben de müşteri hizmetlerine mail attım hata veriliyor diye onların bana söyledikleri İP adresininiz kara listededir dediler. Birkaç farklı bilgisayardan denedim aynı hataları verdi. Enson tabletime vpn yükleyip ülkeyi de İngiltere seçtim. Bu sefer aldım ama bu sefer de mail adresimi kilitlediler. Kilitlemeyi kaldırmak için saddece mail atmak yeterli. gün içerisinde mailininiz kullanıma açıldığına dair mesaj alıyorsunuz ve kullanmaya başlıyorsunuz. Şimdilik tavsiye ederim isimsoyisim@mail.com. Evladiyelik yatım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.