Şimdi Ara

Mail bombardımanı başlasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyu ne ara kaldırdılar bilmiyorum ama herzamanki gibi neden belitilmediği için aynen açıyorum
    quote:

Lütfen Türkiyeyi Takip Edin

Türkiye süper ligini bir süredir etkisi altında bulunduran şike skandalından haberdar olduğunuz biliyoruz , biz fairplay ruhunu saha ve saha dışında görmek isteyen tüm türk taraftarları olarak bu olayların bir an önce sonuçlanmasını , kirli ellerin liglerimizden çekilmesini ve talimat gereği gerekli takımların cezalarını bir an önce almasını istiyoruz ancak türk futbol federasyonu bu cezaları vermemek , olayı sulandırmak için elinden geleni yapmakta aldıkları son karara göre şike yapan takımların lig oynanırken şike yaptıkları açığa çıksa bile ilgili karar ancak birdahaki sezon başı alınacak yani eğer geçen sezon şikeye karışmış takımlar varsa bu sezon süper ligimizde boy gösterebilcekler. bu gibi görülmemiş eyyam kokan karalardan dolayı türk futbol severi çok rahatsız , malesef kuluper olarakta GS haric kimsenin sesi çıkmamakta , hatta federasyona "şike yapan takımlar küme düşmesin" talebi iletmek isteyecek kadar gaflet içindeler , herkesin bir tarafından bataklığa sapladığı bu ligimizde eğer UEFA yeteri kadar takipci olmaz ise malesef suçlular cezasıs kalacaktır onun için ricamız şampiyonlar ligi için gösterdiğiniz hasssiyeti türkiye süper liginin hakkaniyeti içinde göstermenizdir. gereğini yapılmasını arz ederiz

Türkiye Temiz Futbol Gönüllüleri

böyle bir mail oluşturdum ben , ingilizce veya fransızcaya güzel şekilde çevirebilcek atkadaşlarda konuya eklesin gerekli yerlere göndermeye başlayalım

ayrıca GS klubu içinde bir mail oluşturulmalı sanırım , yumuşama belirtileri gözlemeleniyor bizdede çünki
    quote:

Adnan Öztürk’ün, Galatasaray Kulübü’nün internet sitesinden yayımlanan açıklamasında, şu ifadelere yer verildi: "Tüm spor camiasının bilmesini isteriz ki, süregelen şike soruşturmaları konusunda herhangi bir spor kulübümüzün küme düşürülmesi yönünde bir talebimiz kesinlikle olmamıştır. Görüşlerimizi aktarırken kulüp adı vermek ve uygulanacak cezayı zikretmekten özellikle kaçındık. Kendimizi UEFA’nın ya da TFF’nin yerine koymadık, koymayız."

• Çok saçma ne yapmaya çalışıyorsun? Ben de bir gs taraftarıyım, ama artık lütfen ülke futbolumuzu bu tür maillerle daha çok rezil etmeyin. Bu olayı kendi icimizde çözmemiz lazım.
  • Federasyonun her açıklaması ayrı skandal bunları rahatsız etmezsen rezilliği o zaman görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

Çok saçma ne yapmaya çalışıyorsun? Ben de bir gs taraftarıyım, ama artık lütfen ülke futbolumuzu bu tür maillerle daha çok rezil etmeyin. Bu olayı kendi icimizde çözmemiz lazım.

yani arkadaşında dediği gibi federasyonun , kulupler birliğini rezil açıklamlarından rahatsız olmadında gelip bunan oldun ha GS ın sesi çıkmasa şimdiye çoktan üstü örtülmüştü olayın hangi dünyada yaşıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Çok saçma ne yapmaya çalışıyorsun? Ben de bir gs taraftarıyım, ama artık lütfen ülke futbolumuzu bu tür maillerle daha çok rezil etmeyin. Bu olayı kendi icimizde çözmemiz lazım.

yani arkadaşında dediği gibi federasyonun , kulupler birliğini rezil açıklamlarından rahatsız olmadında gelip bunan oldun ha GS ın sesi çıkmasa şimdiye çoktan üstü örtülmüştü olayın hangi dünyada yaşıyorsun

Olayın üstü örtülmedi de ne oldu? Lig aynen başladı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Olayın üstü örtülmedi de ne oldu? Lig aynen başladı.

bundan memnunmusun ? yada TFF nin kararı seneye alacak olmasından

• Mali bombardımanı diye okudum. Farketmez ikisi de olur
  • Yine iş başa düştü desenize!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.