< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 22 Mart 2022; 14:2:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mahmood Coffee Gold Hazır Kahve 48 Adet x 2 Gr 20 tl

-
-
Teşekkür ederim.
6 paket sipariş verdim.
Bedava...
-
nescafe ya da jacob'a gore tadi nasil acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha iyi...
-
Almayın ve aldırmayın... Mahmood demek, Mahmud demek. Yani Peygamber Efendimizin " Aleyhisselam" ismi. Bu ambalajlar eninde sonunda nereye gidecek? Çöplere, yani Peygamber Efendimizin mübarek isimleri çöplere gidecek. Bir müslümanın gönlü buna razı olur mu? Elbetteki olmaz, o yüzden almayın ve aldırtmayın; böyle mübarek isimleri marka yapan firmalara tavır koyun, rest çekin ki akılları başlarına gelsin...
"Ben zaten almışım, eyvah o zaman ne yapacaz" diyenler olabilir; böyle bir durumda ambalajlar yakılır ve külleri ayak basmayan temiz bir toprağa gömülür veya denize, göle, akarsuya ve nehre külleri savrulur.
-
ben de az önce aldım fakat sonra 2 gram olduğunu farkettim.Normal nescafeler 18 gram.9 ar tane içeriz artık bir seferde.
-
Umarım şakadır.
-
Çöp olduğu için gramaj fazla..
Bundan iki tane bi kupa bardak için yetiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk siparişte geçerli 20/50 kod : GLORY20
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
9 tane içersen kalbini eline alırsın. Sek kahve bu senin dediğin süt tozlu şekerli 3in1.
Normal nescafe goldlar da 2 gram stick şeklinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yüce mevlam yardımcın olsun inşallah zor bi durum
Olmuyor kod
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kale boş, sallayın tabi.
trendyol.com
Nescafe Classic 2 gr 200'lü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/nescafe/classic-2-gr-200-lu-p-33038332?boutiqueId=591974
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 22 Mart 2022; 14:42:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
konuya mesaj attın, sayende uplanmış oldu ve birkaç kişi daha aldı senin yüzünden, bre günahkar. yanacaksın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam konuyu açan ilk sizdiniz.Adınız mahmut ,kahvenin markası Mahmood .Tükkan hayırlı olsun
-
3 kutu da ben aldım teşekkür ederim Mahmutcum her bench presste sağladığı enerji için seni anacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 22 Mart 2022; 14:54:41 >
Paylaşım için teşekkürler. 2 kutu vardı ama stoğu kuvvetlendirdik. Zam gelir gene yakında.
Sade olarak içmesi zor ama çikolata, bisküvi ve tatlıyla birlikte gideri oluyor. Zahmetsiz ve pratik olması da avantaj. Kodu paylaşan arkadaşa da teşekkürler.
Not: Kod, sitede değil, mobilde geçerli.
-
Dükkanın hayırlı olsun Mahmut hocam
-
Mahmut ne alaka aga? Ben 18 gr olanlar içi çer çöp dolu olduğu için gramaj fazla demek istedim. Jakobs 2 gr olandan kullanıyorum kupaya 2 tane gayet güzel oluyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Umarım şakadır. |
Yüce mevlam yardımcın olsun inşallah zor bi durum
|
konuya mesaj attın, sayende uplanmış oldu ve birkaç kişi daha aldı senin yüzünden, bre günahkar. yanacaksın.
|
Benzer içerikler
- saka su kampanya
- burger crush
- adam blue parfüm
- deli2go ne demek
- afyon eko sucuk
- telegram indirim
- letgo kargo ücreti ne kadar
- tom nedir
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X