Şimdi Ara

Mahkemede Tanıklık. Ciddi konu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 ay önce bir kavga mevzusuna şahit oldum.
    Ve mahkemeden bugun tebligat gelmiş tanık olarak.

20 gün sonra duruşma var.

İlk defa mahkemeye gideceğim.

Bir tanik mahkemeye hakimin karşısına çıkarken ne giymeli?

Takım elbise kravat mı? Yoksa normal sıradan giyim mi?

İlk defa hakim karşısına çıkacağım bilmiyorum arkadaşlar, dalga geçmeyiniz önemli ve ciddi bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 2 Şubat 2012; 18:35:19 >

• takım elbise kravat..kelebek operasyonu kapsamında tam 17 kere ifade verdim..Hepsinde hepimiz takım elbise kravatlıydık..Sedat Abi de öyle.Saygılı olacaksın orada,en azından olamıyorsan da öyle görüneceksin.
  • Hic mi bilen yok?
  • Yaz olsaydı şortla git derdim rahat olun kasmaya gerek yok alt tarafı mahkemeye gidicen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53 PEKER 53

takım elbise kravat..kelebek operasyonu kapsamında tam 17 kere ifade verdim..Hepsinde hepimiz takım elbise kravatlıydık..Sedat Abi de öyle.Saygılı olacaksın orada,en azından olamıyorsan da öyle görüneceksin.

Adam cevap almadan headshot yedi iplenmemekte bi hedşatdır
  • Tanık olmasın? Yanlış olmasın?
    Kılık kıyafet olayına gelince kot pantolon,kazak falan giy git öyle takım elbise olmak zorunda falan diye birşey yok...
  • Hiç tecrübem olmadı bu konuda ama yarı resmi de olabilir bence yani illa takım elbise ve kravat'la iş görüşmesine gider gibi gitmek yerine içine siyah renk bir kazak üzerine ceket ve altına da pantolon giyebilirsin,kadife olabilir mesela..Öylesine bir fikir

Bu arada tanık olduğun bir kavgayla ilgili neden sanık olarak çağırılıyorsun aklım almadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    6 yıl önce açıldı
    TEHDİT DAVASI KARAR HAKKINDA
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne saçma soru bu?Hakimin karşısına çıkarken ne giymeliyim? Gerçekten çok saçma fakat bir nebze yardımımız dokunacaksa takım elbise kravat giymeni tavsiye ederim resmilik önemli.
  • dostum takım elbise giyilir.Ama En önemli noktası ceketin ön cebine mendil koymayı unutma.
  • don atlet git
  • Kavgaya şahit olunca sanık mı olunuyor ?
    Suçun ne ayırmamak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53 PEKER 53

takım elbise kravat..kelebek operasyonu kapsamında tam 17 kere ifade verdim..Hepsinde hepimiz takım elbise kravatlıydık..Sedat Abi de öyle.

Buraya kadar ciddi ciddi okudum. Sedat Abi deyince avatar-nick'e baktım ve
  • yumruklarinla mi sahit oldun da sanik oldun?
  • normal gündelik kıyafetle git kasmana gerek yok.
  • Ne yaparsan yap,ne giyersen giy sakın yalan ifade verme.Sende içeri girebilirsin.Hakimler suçlu olan adamı gözünden,konuşmalarından anlar.
  • şahit olduğun kavgaya sanık olarak çağrılman tuhaf. bi yanlışlık olmasın? takım elbise giymesen de olur ama efendi gibi giyin git doğruları söyle
  • kot kazak giy o ne ya takım elbise felan hakim senin tipine karar vermicek ya ifadende ne söyliyceksen o
  • Sanik yazmisim pardon. Tanik olucakto o. Tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.