Şimdi Ara

Mahkeme bitti!(YARGITAY ONADI) TEKNOSA VE FUJITSU (Paramı Aldım) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
566
Cevap
3
Favori
37.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yusufm'un hukuk mücadelesini soluksuz okudum vallahi.Arkadaşım helal olsun.Sürü psikolojisine aykırı davranman çok hoşuma gitti.Ben de özel bir hastaneye şikayette bulundum.1,5 saat sonra geri döndüler.Hertürlü yardım destek ıvır zıvır yani.Demem o ki ; asla aman canım sende ,ne yapabilirim ki dememek lazım.Aldığımız hizmet ya da ürün için dünya para döküyoruz.Yapanın yanına kar kalmamalı.Yusufm icra sürecini merakla bekliyorum.Valla değme televizyon dizilerine taş çıkartır maceran Gerçek bu çünkü...
  • teşekkür ederim. aslında şimdi bende kenara çekildim 2 avukata vekalet verdim izliyorum süreci. buradan paylaşmaya devam edeceğim gelişmeleri.

quote:

Orjinalden alıntı: sanzatuyum

Yusufm'un hukuk mücadelesini soluksuz okudum vallahi.Arkadaşım helal olsun.Sürü psikolojisine aykırı davranman çok hoşuma gitti.Ben de özel bir hastaneye şikayette bulundum.1,5 saat sonra geri döndüler.Hertürlü yardım destek ıvır zıvır yani.Demem o ki ; asla aman canım sende ,ne yapabilirim ki dememek lazım.Aldığımız hizmet ya da ürün için dünya para döküyoruz.Yapanın yanına kar kalmamalı.Yusufm icra sürecini merakla bekliyorum.Valla değme televizyon dizilerine taş çıkartır maceran Gerçek bu çünkü...

• bence de basınla git gerçekten,
    icra olacaksa eğer,
    rezil olsunlar,

mücadelen hepimize örnek olsun,
    bikaç kişi yapsa aynısını akıllanırlar ama alışmışız kuzu olmaya,
    sürüye uyup devam ettiriyoruz hayatımızı.
  • senden bir yardım talebinde bulunabilirmiyim?
    oncelikle seni azmin ve zaferin icin kutlar basarıların devamını dilerim.
    Benimde bir V2045 im var ve nazar deymesin sorunsuz bir gunu gecmior, bu data pro da derdime deva olmuyor.. senin davayı kazanmak icin izledigin yol benim cok ilgimi cekti eger baska hakkını arıcak arkadaslar varsa tum belgeleri urunun reklamlarını sikayet eden baska ashısların yazdıklarını gonderebilirim demissin.. Senden ricam bir sekilde seninle irtibata gecelim bana hem dosya esas ve karar numarasını vermen hemde bu davandaki kanıtlarını vermen.. Magdurum kardesim teknosa kayle almadı fujitsu dakilerde olacak gibi degil.. yardım eder benim hukuk savasıma da destek olursan sevinirim..
  • yusuf kardesim
    yukarda yazdıgım sana foruma yeni uyeyimm kusura bakma..yardımcı olursan sevinirim..
    quote:

Orjinalden alıntı: YUSUFM

teşekkür ederim. aslında şimdi bende kenara çekildim 2 avukata vekalet verdim izliyorum süreci. buradan paylaşmaya devam edeceğim gelişmeleri.

quote:

Orjinalden alıntı: sanzatuyum

Yusufm'un hukuk mücadelesini soluksuz okudum vallahi.Arkadaşım helal olsun.Sürü psikolojisine aykırı davranman çok hoşuma gitti.Ben de özel bir hastaneye şikayette bulundum.1,5 saat sonra geri döndüler.Hertürlü yardım destek ıvır zıvır yani.Demem o ki ; asla aman canım sende ,ne yapabilirim ki dememek lazım.Aldığımız hizmet ya da ürün için dünya para döküyoruz.Yapanın yanına kar kalmamalı.Yusufm icra sürecini merakla bekliyorum.Valla değme televizyon dizilerine taş çıkartır maceran Gerçek bu çünkü...

• helal olsun valla sonucu merakla bekliyorum..
  • elbette yardımcı olurum. ama öncelikli servis e aldıktan ne kadar sonra başvurdunuz? kaç defa servise gitti? servis raporlarınız mevcut mu? şikayetleriniz neler bunları yazın ona göre fikrimi söyleyim.

quote:

Orjinalden alıntı: advocato

senden bir yardım talebinde bulunabilirmiyim?
    oncelikle seni azmin ve zaferin icin kutlar basarıların devamını dilerim.
    Benimde bir V2045 im var ve nazar deymesin sorunsuz bir gunu gecmior, bu data pro da derdime deva olmuyor.. senin davayı kazanmak icin izledigin yol benim cok ilgimi cekti eger baska hakkını arıcak arkadaslar varsa tum belgeleri urunun reklamlarını sikayet eden baska ashısların yazdıklarını gonderebilirim demissin.. Senden ricam bir sekilde seninle irtibata gecelim bana hem dosya esas ve karar numarasını vermen hemde bu davandaki kanıtlarını vermen.. Magdurum kardesim teknosa kayle almadı fujitsu dakilerde olacak gibi degil.. yardım eder benim hukuk savasıma da destek olursan sevinirim..

• +1
  • önümüzdeki hafta iş bitiyor.
  • dosya icraya gitti.

quote:

önümüzdeki hafta iş bitiyor.

• quote:

dosya icraya gitti.

quote:

Bu Teknosa resmen hukuk tanımaz olmuşta haberimiz yokmuş.
    Adamlara bak ya.
    mahkeme kararını uygulamıyor. böyle bir şey nasıl olabilir anlamıyorum.
    Mahkemeden karar çıkmış ve adam bunu yerine getirmiyor yani kanunlara karşı geliyor.
    Yusuf kardeşim ben senin yerinde olsam sabancı holding arar ilgili kişiyi bulur bu teknosda denilen yerdeki ilgili kişileri şikayet ederdim.
    Hukuku hiçe saydıklarını bi güzel anlatırdım.

Eğer yasal olarak hakkın varsa Teknosa aleyhine tazminat davası aç ve bir önceki dava sonucunuda gazetelere fax göndererek haber yapılmasını sağla.
    Hiç değilse başka insanlar mağdur olmazlar. yani başka tüketicilere yardım etmiş olursun.

Koskaca sabancı holdingin yaptığına bak. üç kuruş para için kanunları hiçe sayıp adını lekeliyor.

Ben bu teknosa denen yerden bi daha alışveriş yaparsam namerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snd -- 20 Şubat 2007; 13:22:33 >

• yerel bir gazete hariç hiçbir basın kuruluşu ilgilenmedi. birçok yere mail attım ama koskoca sabancı gurubuna karşı haber yapmak içlerinden gelmedi.

quote:

Orjinalden alıntı: Snd

quote:

dosya icraya gitti.

quote:

Adamlara bak ya.
    Mahkemeden karar çıkmış ve adam bunu yerine getirmiyor yani kanunlara karşı geliyor.
    Yusuf kardeşim ben senin yerinde olsam sabancı holding arar ilgili kişiyi bulur bu teknosda denilen yerdeki ilgili kişileri şikayet ederdim.

Eğer yasal olarak hakkın varsa Teknosa aleyhine tazminat davası aç ve bir önceki dava sonucunuda gazetelere fax göndererek haber yapılmasını sağla.
    Hiç değilse başka insanlar mağdur olmazlar. yani başka tüketicilere yardım etmiş olursun.

Koskaca sabancı holdingin yaptığına bak. üç kuruş para için kanunları hiçe sayıp adını lekeliyor.

• geçen basında bir yazar teknosa aleyhine yazmıştı onun haricinde pek yazan olmadı.

quote:

yerel bir gazete hariç hiçbir basın kuruluşu ilgilenmedi. birçok yere mail attım ama koskoca sabancı gurubuna karşı haber yapmak içlerinden gelmedi.

quote:

Orjinalden alıntı: Snd

quote:

dosya icraya gitti.

quote:

Adamlara bak ya.

• birader sen en azından konuyla ilgili şurda binlerce insanı aydınlattın, dik durunca neler yapılabileceğini gösterdin o bile tek başına yeterli.
    bu konularla ilgisi olmayan bakkaldan deterjan alır gibi, bu gibi yerlerden alışveriş yapanlar için şu aşamada yapacak birşey yok gibi...
    sana ve benzer durumlardaki arkadaşlara kolaylıklar diliyorum... teknosanında biran önce yanlıştan dönmesini diliyorum...
  • tebrikler herkes senin gibi hakkını arasa firmalar bu kadar duyarsız olamazlar
  • daha fazla insnaı bilgilendirmek için mücadele ediyorum. üye olduğum forumlara yazıyorum, guruplara yazıyorum, sizlerde yazınki internet gücüyle teknosayı hizaya sokalım.

quote:

Orjinalden alıntı: donanımfad

birader sen en azından konuyla ilgili şurda binlerce insanı aydınlattın, dik durunca neler yapılabileceğini gösterdin o bile tek başına yeterli.
    bu konularla ilgisi olmayan bakkaldan deterjan alır gibi, bu gibi yerlerden alışveriş yapanlar için şu aşamada yapacak birşey yok gibi...
    sana ve benzer durumlardaki arkadaşlara kolaylıklar diliyorum... teknosanında biran önce yanlıştan dönmesini diliyorum...
  • dostum bende teknosadan hp dv5280 almıştım aldığım gün hdd ses geliyordu geri götürdüm orada klimalar çalışırken müzik sesi varken sesi dinlemeye çalıştılar ve bana aptalca sesin normal olduğunu söylediler

bende ben telekomda adsl de çalışıyordum bu bilgisayar normal değil dedim ama inanmadılar bende inatla servis raporu istedim ürün servise gitti 1 hafta sonra mail atmışlar teknosaya ürün iadesi diye oraya gittiğimde hepsi mahçup bir şekilde idiler yeni bir leptap aldım dell 6400 cs 11 ve kurtuldumm
  • siz şanslıymışsınız servis olumlu rapor vermiş çoğu durumda olumsuz rapor veriyor servisler.

quote:

Orjinalden alıntı: ttakrep31

dostum bende teknosadan hp dv5280 almıştım aldığım gün hdd ses geliyordu geri götürdüm orada klimalar çalışırken müzik sesi varken sesi dinlemeye çalıştılar ve bana aptalca sesin normal olduğunu söylediler

bende ben telekomda adsl de çalışıyordum bu bilgisayar normal değil dedim ama inanmadılar bende inatla servis raporu istedim ürün servise gitti 1 hafta sonra mail atmışlar teknosaya ürün iadesi diye oraya gittiğimde hepsi mahçup bir şekilde idiler yeni bir leptap aldım dell 6400 cs 11 ve kurtuldumm
  • tebrikler!! bravoo !!! yani azmin sonu desek yeridir. Örnek alınacak bir durum arızaları mal satan her yere bann
  • YUSUFM tebrikler arkadaşım azmin zaferi budur. Benim sana başka bir sorum olacak. Senin sorunlu dediğin FSC V2045 lerin hepsi mi Teknosa dan alınmış yoksa aralarında başka yerlerden de alınmışlar var mı? Bende de malesef FSC V2045 var ve şu an dizimle makine arasında bir tahta olmasına rağmen dizimi ısıtmayı başarıyor. Eğer biraz kastırırsam 65 - 70 dereceye çıkıyor. Sanırım bu sorunlar butun v2045 lerde ama ben alalı 5 ay kadar oldu. Acaba bazı şeyler için geç mi kaldım? Bu konuda bana yardımcı olabilir misin? Eğer iade etme şansım varsa bu benim için çok iyi olur. Şu sıcaklıktan artık illallah dedim ya. Başlarda inanılmazdı ya NFS Carbon u oynarken sıcaklık 80 dereceye kadar çıktı ve normal çalışması da 65 derece civarlarındaydı. Bu bir iade nedeni olur mu sence. Ve son olarak şimdi bilgisayar hiç bir işlem yapmamasına rağmen sıcaklık 56 derece. Lanet olsun ya bir daha Fujitsu Siemens alırsam. Cep telefonundan ağzım yandı Siemens in ama akıllanmadık gittik bi de bilgisayarını aldık bi yol gösterin. Şimdiden teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.