Şimdi Ara

Mahallemdeki kedilere kendimce sığınak yaptım (ÇALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oturduğum bölgede çok fazla kedi var ve İzmir'de yağmur hayli cozuttu. Markete giderken çoğunun korkmuş bir şekilde apartmanların altlarında beklediğini görünce içim gitti, marketten bir koli istedim evden kullanılmayan bir örtüyü dibine serdim ve bir tas suyla biraz süt+ekmek karışımı koydum. Başında durmadım eve geçtim, göremiyorum ama miyavlama sesi geliyor biraz inanın böyle bir mutluluk olamaz :)

Çok zor bir şey değil, en fazla 10 dakikanızı alır. Bu soğukta bu yağmurun altında aç susuz kalmasınlar, onlara yardım edin.
     Mahallemdeki kedilere kendimce sığınak yaptım (ÇALINDI)

Edit: Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten dondum kaldım. Bu sabah su ve yemek koymak için indiğimde hiç biri yerinde yoktu. Ne kaplar ne de kutu. Komşulara sordum gören eden olmamış hiç. Kedi-köpekler için olduğu bariz bir şekilde belli. Nasıl bir insan bunu yapar aklım almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 13 Haziran 2014; 18:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu güzel düşüncen için teşekkür ederim dostum. umarum herkes senin gibi düşünür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

bu güzel düşüncen için teşekkür ederim dostum. umarum herkes senin gibi düşünür

+1
  • bende teşekkür ediyorum allah razı olsun senden
  • Dostum o kutu da ıslanırsa gider yalnız.Saçak altına koysaydın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun güzel duygudur :)

• Kediler bunu görüp mekan kavgası yapıyor, sonrada toplu katliamlar oluşabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helal olsun. tavsiye vereyim dostum dışını naylon bir şeyle kapla. defter kabı olabilir mesela yoksa ıslanır.
  • Helal düşünmen yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Dostum o kutu da ıslanırsa gider yalnız.Saçak altına koysaydın.

Saçak altında hocam. Apartmanın yanında saçağın altına koydum su almıyor hiçbir yerden

Teşekkür ederim arkadaşlar, konu üstlerde kalırsa güzel olur. Dediğim gibi sadece 10 dakikalık bir iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Kediler bunu görüp mekan kavgası yapıyor, sonrada toplu katliamlar oluşabiliyor.

• İki orta boy naylon leğenin üst kısımlarından birleştirip, plastik kelepçelerle sabitliyorlar ve üst kısıma küçük bir kapı açarak, basit ve su geçirmez bir kedi evi yapılabiliyor..
    Örnek >>.http://kedilibirhayat.com/tag/legenden-kedi-evi/

• Kardeşim eline sağlık. Bu boyutlarda daha uzun bi kartonla tepe gibi bi yere toprağı kazarak yapsan daha iyi olabilir kanımca.

• Basligi okuyunca gozlerim doldu allah razi olsun guzel insan

• Bu foruma senin gibi düşünceli insanlardan çok lazım, helal olsun
  • Hepinize cok tesekkürler arkadaslar, bütün yorumları ve önerileri tek tek okudum. Leğen olayını daha önce de görmüştüm en kısa zamanda yapmaya çalışacağım.

Şu anki durum, kediler geziniyor geliyor içerdeki örtüye kurulanıyor su içiyor gidiyor. Koyduğumdan beri sanırım 3 kere su doldurdum tekrar.

Bir de yemek koymak gerek ama, akşam yemeğinden kalanları bir kaba koyup indirmeyi planlıyorum ama gün içinde süt ekmek haricinde ne koyabilirim?
  • sevap point'ler yazılıyor

• senin hakkında konuşuyorlar diyorlar Ss4Gogeta ne iyi adam bize ev yaptı:)
  • Bu şekil düşünmek güzel evet fakat onu hafif şiddetli rüzgar bile alıp götürür Daha sağlam bişeyler yapabilirsen iyi olur. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_xtr

Bu şekil düşünmek güzel evet fakat onu hafif şiddetli rüzgar bile alıp götürür Daha sağlam bişeyler yapabilirsen iyi olur. Kolay gelsin.

Ara sokakta olduğumuz için çok fazla rüzgar almıyor sokak hocam, ama dediğim gibi o leğen mevzusunu en kısa zamanda deneyeceğim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.