Şimdi Ara

Magnat 802 vs JBL Studio 180????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Forumda daha ilk mesajım. GÜnlerdir forumu okuyorum. Sizden bana yardımcı olmanızı rica ediyoum.

Başlangıç seviyesi bir ses sistemi kurmak niyetindeyim.

Magnat 802 ve JBL Studio 180 kule hoparlörler arasında kaldım.

Sizce hangisini almalıyım?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMFİ: FX AUDİO D 802 / SPEAKER: SONY SS-M33 / CEP : GENERAL MOBİLE GM5 / FOTOĞRAF MAKİNASI : NİKON L-310 / KULAKLIK: PLANTRONİCS EXPLORER 500 NOTEBOOK: ACER V3-772G / KABLO: TRANSPARENT THE LİNK RCA / PHİLİPS RCA / TECHLİNK RCA / SUPRA USB / AUDİOQUEST G2 / BLUETOOT HOPARLÖR : NOVNES 1453
  • forumda baya bir yorumunu okudum arkadaşım.. gerçekten birçok kişiye yardımcı oluyorsun.

950 tl ikinci el fiyatı normal midir?

birde nasıl bi amfi ile desteklemem gerekir?

GSA' dan Orhan Bey' i arayın. Daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 3 Ocak 2015; 10:25:27 >

1- Başlığı stereo kısmına açtığınız için stereo kullanım yani daha çok müzik için kullanacağınızı düşünüyorum. Doğru mudur?

2- Sistemi kuracağınız alan ne kadar? Kule hoparlör kullanmak için min 20m2'lik bir oda olması gerekir. Eğer oda daha küçük ise raf tipi hoparlör bakmanızı tavsiye ederim.

3- Eğer masaüstü Pc ile masa başında oturarak dinleyeceğiniz bir sistem kuracaksanız Magnat supreme 200 ve Heco Victa 302 gibi büyük raf tipi hoparlör de tercih etmeyin. İstediğiniz kıvamda ses alabilmek için sesi biraz açınca hoparlör tam dibinizde olduğundan biraz kafa yoruyor. Oyun bilgisayarımda benzeri bir set kullandığım için böyle bir yorum yapıyorum.

Bu sebeple masaüstü kullanım için biraz daha ufak raf tipi hoparlör tercih edebilirsiniz. Heco Music Colors 100 yada Q aqustic 2020 olabilir.

4- Magnat supreme 800'in 2.eli için 900tl biraz fazla. Zaten yanında merkez ve 2 adet raf hoparlör olan 5.0 seti 1400tl. O yüzden 2.eli 700tl gibi olmalıdır. Yada 900-1000 tl'ye sıfırını alırsınız.

5- bütçe 1000tl olduğu için işin amfi kısmına pek para kalmıyor. Bu sebeple ilk etapta T sınıfı bir amfi alırsınız. Daha üst bir amfi için 1000tl gibi bir bütçe ayarlayana kadar T sınıfı amfi sizi gayet mutlu edecektir.

Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu,
    Projeksiyon: Benq W2700
    PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD

• denizzoli D kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum

950 lira 2.el fiyatı normal değil o paraya 0 alınır gsa elektronik orhan bey ile telefon ile görüşün kendisi yardımcı olur

ampli için bütçeniz ne kadar ?
    AMFİ: FX AUDİO D 802 / SPEAKER: SONY SS-M33 / CEP : GENERAL MOBİLE GM5 / FOTOĞRAF MAKİNASI : NİKON L-310 / KULAKLIK: PLANTRONİCS EXPLORER 500 NOTEBOOK: ACER V3-772G / KABLO: TRANSPARENT THE LİNK RCA / PHİLİPS RCA / TECHLİNK RCA / SUPRA USB / AUDİOQUEST G2 / BLUETOOT HOPARLÖR : NOVNES 1453
  • denizzoli D kullanıcısına yanıt
    İki ürünüde dinlemiş biri olarak ben sistemimi jbl 180 ve 190 çiftleriyle kurdum. Özellikle harman kardon ve denonla iyi uyum içindeler.

Ryzen 9 5950X || ROG RYUJIN 360 || Asus ROG CROSSHAIR VIII EXTREME || XPG Spectirix D50 4X8GB 4133MHz CL19 DDR4 Ram || MSI RTX 3090 X TRIO || Corsair MP600 Pro Hydro X Edition CSSD-F2000GBMP600HXE 2TB x 2 RAID.0 || Cooler Master HAF 700 EVO || EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum, 1000W || Corsair LL140 x 4 || GIGABYTE AORUS 27" FI27Q-X || Astell&Kern KANN MAX || Denon PMA-720 AE || JBL Studio 280 BK x 2|| Asus Rog Claymore II || LOGITECH G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse || SteelSeries QcK Mouse Pad || 2 x Logitech F710

İntel i7 4770K || Asus Z-87 Deluxe || Asus GTX760 DirectCU II O.C. || Corsair LS120 SSD || Cooler Master Haf912 || 2 x 2TB WD Green HDD || Logitceh MK520 || Logitech Darkfield || Sony 65AG9 || Sony STR DA 3700ES || JBL STUDIO 250P || 2 X JBL STUDIO 280 || 2 X JBL STUDIO 180 || PIONEER SW21
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Rn-500 Stereo Network Amfi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkese cevapları için çok teşekkür ederim.

magnat supreme 202 raf tipi ile bir sistem kurmayı planlıyorum çünkü müzik dinleyeceğim oda çok büyük değil.

sormak istediğin son şey nasıl bir amfi ile desteklemem gerektiği..

ayrıca kablolar içinde tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Merhaba magnat dusunuyorsaniz smsl sa-36a pro anfi ile uyumu gayet guzel,fiyatina gore de çok iyi is cikariyor,50 dolara eBay,aliexpress gibi sitelerde bulabilirsiniz,ben aliexpress den aldim 20 günde elime ulasti,asagida Magnat MS 802 lerle çektiğim bi video var inceleyebilirsiniz...ayrıca YouTube da 202 lerin eski versiyonu olan 200 lerle ayni anfinin videosunda var onada bi göz atabilirsiniz...

http://www.youtube.com/watch?v=6sFbZWolBGc

@denizzoli

• videodan gördüğüm kadarıyla bir avr ile bağlamak gerekiyor. doğru mu?

@denizzoli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.