Şimdi Ara

magıc hummer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abyys 13 katında beyler shadowlar var bunlardan magıc hummer dıe mor b sey cıkıo uzerıne getırdıgınde oku repaır fln yazıo bu sey szce asas.lara yarar mı bılgısı olan soylesın cunku ben bunu 62 asasın ınventory sınde gordum we banada cıkmıstı ..

• üzerdeki itemleri tamir edio 2sa sudries e gitcene bunu kulanıolar weya acid pot yiyince item kırılırsa bunu kulanırsın
  • peki her bitaneyi bi keremi kullanabiliyoruz...
  • galiba
  • pekı bunu nasıl kulanıorus ıtemlerın uzerıne getırerek mı ??? yoqsa skıll lıstesınede koyulabılıo mu ?
  • genelde savaşlarda ve baskınlarda kullanılıyor :) sundriesin olmadıı yerlerde makbuldur :D

bi baskında5 milyona satan görmüştüm :D
  • ama kardeş nasıl kullanılıor ben bunu soruyorum skıllerın lıstesıne koyup sonra uzerını tıklayıpta mı kullanacaz yaw soyleyın biii.
  • ya çok pahalıya satıyolar ama güzel şey

• üstündeki her şeyi mi rpr ediyo yoksa tek tek mi
  • alla alla yaw bu magıc hummer denen meret repaır ıcın kullanılıor anladık ama nasıl kullanıorus lutfen bırı yazıp soylesın yaa
  • inventorydeyken sag tuş yap skill bara gelince tıkla rpr yapsın ama bıcakları felan yapmıyo.Sadece elbiseler.
  • baba onu bi kere kullandıgında uzerındeki hersey tamır oluyor
  • tmm beyler sagolun ama bazılarınız dıo sılahları tamşir etmio bırınız dıo edıo ben pek anlayamadım ama olsun daha fazla bılgısı olan daha cvp yasabılır arkadaşlar saolsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.