abyys 13 katında beyler shadowlar var bunlardan magıc hummer dıe mor b sey cıkıo uzerıne getırdıgınde oku repaır fln yazıo bu sey szce asas.lara yarar mı bılgısı olan soylesın cunku ben bunu 62 asasın ınventory sınde gordum we banada cıkmıstı ..
üzerdeki itemleri tamir edio 2sa sudries e gitcene bunu kulanıolar weya acid pot yiyince item kırılırsa bunu kulanırsın
peki her bitaneyi bi keremi kullanabiliyoruz...
galiba
pekı bunu nasıl kulanıorus ıtemlerın uzerıne getırerek mı ??? yoqsa skıll lıstesınede koyulabılıo mu ?
genelde savaşlarda ve baskınlarda kullanılıyor :) sundriesin olmadıı yerlerde makbuldur :D
bi baskında5 milyona satan görmüştüm :D
ama kardeş nasıl kullanılıor ben bunu soruyorum skıllerın lıstesıne koyup sonra uzerını tıklayıpta mı kullanacaz yaw soyleyın biii.
ya çok pahalıya satıyolar ama güzel şey
üstündeki her şeyi mi rpr ediyo yoksa tek tek mi
alla alla yaw bu magıc hummer denen meret repaır ıcın kullanılıor anladık ama nasıl kullanıorus lutfen bırı yazıp soylesın yaa
inventorydeyken sag tuş yap skill bara gelince tıkla rpr yapsın ama bıcakları felan yapmıyo.Sadece elbiseler.
baba onu bi kere kullandıgında uzerındeki hersey tamır oluyor
tmm beyler sagolun ama bazılarınız dıo sılahları tamşir etmio bırınız dıo edıo ben pek anlayamadım ama olsun daha fazla bılgısı olan daha cvp yasabılır arkadaşlar saolsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme