Arkadaşlar merhaba. Bu iki cihazı karşılaştırdım. Şaşırtıcı olan iki cihaz da neredeyse birebir aynı cihazlar. Farklar: Honor X9B 12+256GB tek hafıza ile gelirken Honor Magic 7 Lite 8+256GB ile başlıyor. Honor X9B kutusunda şarj aleti ve kılıf var. Magic 7 Lite da bu yok. Honor X9B IP53, Magic 7 Lite IP64 Honor X9B 5800 mah, Magic 7 Lite 6600 mAH Honor X9B 33W , Magic 7 Lite 66W Honor X9B 14999 a fiyat varken, Magic 7 Lite 18999dan başlıyor. Bence bunu düşünün ve ona göre karar verin. Cİhazların işlemcisi kamerası kasası ekran kalitesi vs her şeyi birebir aynı. Kutu içeriğini ve ciddi fiyat farkını düşününce Honor X9B alınır direkt. |
Magic 7 Lite vs Honor X9B , şaşırtıcı karşılaştırma. Aynı ürün, Ciddi fiyat farkı

-
-
Başlığı görünce haber sandım.😀Honor Magic 7 Lite zaten çoğu ülkede x9c diye geçiyor. X9b nin sözde bir üst versiyonu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yuuh be hocam aynı ürün bunlar x9b al geç para cebinde kalsın, anlaşılan bi ıp68 bi de hızlı şarj koyup kutuyu boşaltmış dikkatli bi kullanıcı için devasa farklılıklar oluşturmayacak şeyler için hem daha çok para al hem içeriği boşalt, bu çinli firmalar iyice cılkını çıkartmaya başladı
-
Olaya bak Hiç farketmediydim. Magic 7 Lite yerine bunu almak çok daha mantıklı. X serisi dayanıklılık konusunda rakipsiz. cihaz cehenneme düşse kırılmaz herhalde.
-
x9b yi bir kaç aydır kullanıyorum kamerası orta şeker eh işte bazen üzüyor bazen de güzel çekiyor. Kamera haricinde çok üst seviye bir telefon
-
doğrudur aslında bu konuda bir iddiası yok. birinci öncelik dayanıklılık. Kamerası Magic 7 lite ile aynı. kötü değildir iyi değildir.
iyi ve mantıklı bir tercih yapmışsınız.
-
Honor X9B fiyatı 14799 a indi Honor X9B 5G 12GB Ram 256 GB Turuncu (Honor Türkiye Garantili)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X