Çogunuza saçma gelebilir ama ben bu oyunda daha yeniyim ve horde tarafında undeadlerden bir karakter açıp lvl kasmak istiyorum.Ama bir türlü karar veremedim kafam karıştı desem yalan olmaz.Bazıları mage zevkli ama çok çabuk inersin güçlü ama hp ve armoru çok az diyor.Warlock için güçlü fakat zevksiz diyorlar.Shadow priest için lvl 60 olduğunda guildin senden holy olmasını ister diyorlar bir yorum bekliyorum sizlerden.
Birde gerçenten mage warlock karşılaşmalarında warlockun iki peti varmış biri fellhunter olması lazım digerini hatırlamıyorum.Mage bu iki pet karşısında gerçektende acizmi yoksa belli başlı şeylere sahipmi olması gerek.Beni bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.
Bak şimdi bu oyunda hiçbir class aciz değildir bunu bir türlü anlatamadık gitti..
Bu bir rpg oyunu, hiç oynadınmı bilmem ama esas olan sevdiğin rolü yapmakdır, kimse kimseye warlock zevksizdir diyemez, çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz, warlockla pri arasında karar verememende çok çok komik, çünkü ikisi amaç ve karakter olarak birbirlerine en zıt iki class, birinin işi katliam yoketmek, diğeri ise iyileştirmek..
Bu oyunda herkes ayrı birşey söyler hepside kendine göre haklıdır bunu sakın unutma.. Kararlarını kendin ver ve hangisini seviyor istiyorsan onu yap yoksa boşa uğraşmış olursun..
rouge and hunter rulz...
pve agarlikli bi oyun oldugundan dolayi seti hizli yapim diyosan lock acacaksin itemlari hem fazla dusuyo hemde az lock acan war acikta kalmim diyosanda pri acacaksin guzel bi class oynamasida zewkli tavsiye ederim mage gelince oynamaktan pisman olmassin farm icin guzel bi class secim su anda sana kaliyo haliyle hepsi kendine uzgu we oynamasi o kadar zewkli claslar undead icin hepside uygun
walla bende warlock war mageler hiçde karşımda aciz kalmıyo...çok raahat aldıklarımda oluyo çok rahat beni alanlarda felhunter ve succubus çok iyi seducele bolt seducele bolt veya spell lock...lvl kasmak içinse eger bi ark. daha varsa mage aç aoe yaparak çok hızlı lvl alabilirsiniz 50-60 arası,warlocksan her zaman çok hızlı lvl alırsın arkadasımın rogue oynıyım demiştimde exp barın ne kadar yavaş ilerlediğini görünce çok daral gelmişti,priest dersen oda lvl40dan sonra falan instance muhabbetleri başlayınca çok rahat lvl atlarsın nerdeyse hiç solo takılmazsın çokda güçlü oluyolar heal fear shadow formda %15 dmgup baya iyiler sen bilirsin hepside güzel class...
quote:
Orjinalden alıntı: gti1983tr
walla bende warlock war mageler hiçde karşımda aciz kalmıyo...çok raahat aldıklarımda oluyo çok rahat beni alanlarda felhunter ve succubus çok iyi seducele bolt seducele bolt veya spell lock...lvl kasmak içinse eger bi ark. daha varsa mage aç aoe yaparak çok hızlı lvl alabilirsiniz 50-60 arası,warlocksan her zaman çok hızlı lvl alırsın arkadasımın rogue oynıyım demiştimde exp barın ne kadar yavaş ilerlediğini görünce çok daral gelmişti,priest dersen oda lvl40dan sonra falan instance muhabbetleri başlayınca çok rahat lvl atlarsın nerdeyse hiç solo takılmazsın çokda güçlü oluyolar heal fear shadow formda %15 dmgup baya iyiler sen bilirsin hepside güzel class...
zaten pet olmasından dolayı lock ve hunter leveli kolay atlar ama hunter threat 0lama sayesinde daha rahat olur pvede
shadow priest olacaksan iki kere düşün derim.. Priesti dps - pvp yapayım diye açıp , guild için heal bota dönüşüp oynadığı oyundan zevk almayan çok tanıdığım var.. aynı şekilde paladinler de..
oyunda çok aşırı mage açan olur zaten...
shadow priest açarsan pvp yaparsın lvl 40 tan sonra instance a almazlar healleyemiyorsun diye.. holy priest çok gereklidir.. ancak heal bot gibi olursun... millet pve de bossun hp sine kendi verdiği dmg a bakarken sen main tankın hpsine bakarsın :D
warlock aç kafana göre oyna derim..pvp de yaparsın pve de yaparsın...ayrıca seni seyahat acentesi olarak kullanırlar :D
warlock ve mage için konusacak olursam 2side guzel classlar nedeni ise 2siylede ayni talentlarla hem pvp hem pvp kasarsin... priest dersen hem pvp hem pve kasamassin... farki budur başkada farki yoktur...
Onlarca level 60 arkadaşım var, hepsi warlock tüm sınıflardan iyi diyor. Ben de şu an level 47 bir human warlock'ım ve kesinlikle pişman değilim. Avatnajlarını saymak gerekirse, PvP'de tartışmasız en iyi sınıflardan, pet kullanabiliyor, soul stone, healthstone, summon gibi faktörlerden dolayı raid ve gruplarda gayet rahat yer bulabiliyor. Bir mage ya da rogue kadar olmasa da Damage Meter'larda yeri fena sayılmaz. Level 40 bineği ücretsiz, vs, vs...
Ama farm diyorsan, sınırlı tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki mage'ler bir numara. Bizim 2-3 tane aynı anda alabildiğimiz mob'lardan 7-8 tane toplayıp öldürüyorlar. Yine çok çok iyi bir farm sınıfı da warrior. Ama ikisi de PvP'de gerçekten çok kötü sınıflar. Özellikle warrior'lar gerçekten işe yaramaz.
Ama dediğim gibi her sınıfın kendine özel güzellikleri, avantajları ve dezavantajları var. Şahsi tavsiyem warlock'tır. Pişman olmayacağına garanti ederim... İyi oyunlar.
Mage olmanın da zorlukları var ya.. 40 kişilik raide girersin herkes su ister bir de verirsin az gelir fln :D İnanılmaz sıkıcı bi olay su yap otur regen ol kalk tekrar yap bir de combatta istediler mi iyice deliriyorum ^^
en iyisi son seviye su questini bitirmiyceksin, kimse almaz :P
Priest deyince aklıma , etrafta water almak için mage aradığım günler geliyor. lvl1-lvl60 ilerlemek için bence mage diğerleri içinde daha iyi, kendine yeten bir class.
Ayrıca her class, her class karşısında yenebilir / yenilebilir. Mutlak ezen bir class yok bu oyunda. Bu 3 class içinde en zayıfı mage derler mesela, aç bir izle youtube ve videogoogle 'da, bu mu zayıf diyeceksindir. Zayıf diye birşey yok. Her class kendi içinde güçlü ve eğlenceli. Sadece hepsinin kendilerine göre avantajları ve dezavantajları var.
ud shadow priestım var ama sana warlock açmanı tavsiye ederim.neden: kimse sana holy olucaksın heal atcaksınn sprit buff fln demez, mc yapıcaz frost olda demez lokların pve talentleri hakkında pek bilgim yok ama o şekildede gayet güzel pvp yapabiliolar, sonuçta oyun hep pvp veya hep pve olarak gitmio tıkanıyo bi yerde. ben holy başladım pve baydı pvp yapayım dedim r13 oldum oda baydı şimdi dolanıyom öle. melee char düşünürsen dps warriorda çok güzel ama guild bulmak zor onada
quote:
Orjinalden alıntı: Faux Carnival
Onlarca level 60 arkadaşım var, hepsi warlock tüm sınıflardan iyi diyor. Ben de şu an level 47 bir human warlock'ım ve kesinlikle pişman değilim. Avatnajlarını saymak gerekirse, PvP'de tartışmasız en iyi sınıflardan, pet kullanabiliyor, soul stone, healthstone, summon gibi faktörlerden dolayı raid ve gruplarda gayet rahat yer bulabiliyor. Bir mage ya da rogue kadar olmasa da Damage Meter'larda yeri fena sayılmaz. Level 40 bineği ücretsiz, vs, vs...
Ama farm diyorsan, sınırlı tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki mage'ler bir numara. Bizim 2-3 tane aynı anda alabildiğimiz mob'lardan 7-8 tane toplayıp öldürüyorlar. Yine çok çok iyi bir farm sınıfı da warrior. Ama ikisi de PvP'de gerçekten çok kötü sınıflar. Özellikle warrior'lar gerçekten işe yaramaz.
Ama dediğim gibi her sınıfın kendine özel güzellikleri, avantajları ve dezavantajları var. Şahsi tavsiyem warlock'tır. Pişman olmayacağına garanti ederim... İyi oyunlar.
Eed warlock denemen lazım
youtube yada videogoogle da priest alan druid sayısı ya 1 yada 2 bc de druide priestin kalkanını kırmak icin ozel bir spell eklenmeli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme