Şimdi Ara

Magane 3 - Bravo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer bir terslik olmazsa yaklaşık 4 yıldır kullanmakta olduğum Grande Punto aracımı satarak bu ay sonuna doğru ya Megane 3 ya da Bravo alacağım. Her iki araç da dizel, düz vites ve full olacak. Bravo'nun 120 beygirlik dizelini düşünüyorum. İki aracı da gittim inceledim. İkisinde de bana çok olumsuz gelen şeyler görmedim. Bravo biraz daha spor ancak kasvetli, Megane ise biraz daha ferah bir araba gibi geldi. Bravo'nun otomatiğini kullandım ancak hava çok yağışlı ve kötü olduğu için çok fazla test edemdim performans anlamında. Megane hiç kullanmadım ancak Fluence kullandım aynı motorlu ve 130-140 km'lere kadar güzel hızlandığını gördüm. İkisinin de fiyatları aşağı yukarı aynı.

Forumu takip eden, iki arabayı da kullanmış ve bilgisi olan arkadaşların tavsiylerine ihtiyacım var. Gerek performans, gerek yakıt tüketimi, gerek kullanım konforu gibi konular göz önüne alındığında tercihiniz ne yönde olurdu? Bu arada arabayı 4-5 yıl satmayı düşünmediğim için ikinci elinin kuvvetli olup olmaması beni çok ilgilendirmiyor.

• dostum sana özelden mesaj attm.yararlı olması dileğiylebu beklentilerini karşıyayacak araba 120 lik bravodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliserpil2006 -- 16 Temmuz 2010; 12:47:11 >
  • Bende senin gibi B sınıfı bir araçtan C sınıfına geçiceğim yakın bir zamanda aklım megane3'te fakat bravo'nun motoru cezbetmiyor değil..Açtığın konunun banada yararı dokunacak karar verme sürecimde

Motor açık ara daha iyi.

Tasarım daha güzel. İç mekan tasarımı olarak da Bravo daha güzel.

Kalite olarak da Bravo daha kaliteli bir imaj uyandırdı bence. Kesinlikle Albea, vs. gibi diğer Fiat modelleriyle alakası yok, onlardan çok daha farklı ve kaliteli...

Autobild'in 100.000 km uzun dönem testinde de Bravo'nun oldukça sorunsuz bir araba olduğu ortaya çıktı...

Ayrıca Dualogic şanzımanın tüketim-performans olarak manuel'den daha iyi olması büyük avantaj !!!
  • hiç düşünmeden Bravo derim .
    fakat ne yazık kı fiat ikinci elde üzüyor
    Bravo dinamic + ESP + CC paketi için fiyat almıştım
    44000 e fln bıraktılar
    ancak elımde kı 2009 15000 km de
    1,6 emtıon plus linea icin 28 000 tl ye
    almaya kalktılar
    vermedim tabi .
    uzun yıllar bınmeyı düşünüyorsanız
    Bravo yu tercıh edebilirsiniz .
  • Geçtiğimiz ay içinde bir FIAT bayisi ile daha doğrusu arabamı aldığım fiyat bayisi ile anlaşmıştım. Kredim de çıkmıştı. Benin Punto'mu 16 bine saydılar, 120 beygir dizel Sport Style'ı 42 bine bıraktılar. Neredeyse alıyordum sonra maddi terslikler çıktı. Demek ki bana iyi fiyat vermişler o zaman. İkinci elini dediğim gibi çok düşünmüyorum. Yokse bu konuda FIAT'ın zayıf olduğunun ben de farkındayım. Ama aracı 4-5 yıl keyifle kullandıktan sonra 3-5 zararla da satsam birşey olmaz diye düşünüyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.