Şimdi Ara

MAFYA - MAFIA...1.Bölüm (Amatör Dizi,Film)Deniz Yukarıçukur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşımın amatör dizi çalışması , umarım beğenirsiniz

lk filmdizi çalışmam...kısıtlı imkanlarla çektiğim bu dizi yarı amatör kategorisindedir.dizi yaklaşık 25 bölüm olacaktır.dizinin konusu videonun başında anlatılmaktadır..2 farklı şehirde ve çeşitli mekanlarda çekilip bir çok kıyafet ve alet edevat kullanılmıştır.
    Kullanılan kamera Sony Hdr cx 115e'dir...dizinin kameranmanlığını yapımcılığını başrol oyunculuğunu ve yönetmenliğini yapıp aynı zamanda senaristliğini yapmaktayım.Hepsini bi arada yapmak zor olsada bu işten keyif alıyorum ve şimdiden yorumlarınız için teşekkürler ...

İlk bölümün amacı temeli atmaktır.Diğer bölümlere daha dikkat edilecektir .

Part 1

Part 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 30 Eylül 2011; 2:38:36 >

• Yarın izleyeceğim de seni görmek güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Yarın izleyeceğim de seni görmek güzel

Hocam ben dizide yokum
  • reserved
  • Reserved.
  • Bu alana reklam verebilirsiniz.
  • Cok guzel , elinize sağlık devamınıda bekleriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rezerve
  • reserved
  • Dizi berbat.Adamların yüzü gözükmüyor bile.O ne öyle adamın ayaklarını çekiyor vücudunu gösteriyor.Saçma.Konuşmalar berbat.Oyunculuk-0.Senaryo zaten klişeleşmiş.Neden Türkiye'de biri dizi yada kısa film yapınca illa mafya ile alakalı.Hep böyle yapıyorlar.Mafya'dan bir adam kötü adamların peşine düşüyor, 3 metre mesafeden birbirlerine 50 tane kurşun sıkıyorlar hiçbiri de kimseye gelmiyor.Herif hatta ne herifi apaçi bir mahalle çocuğu almış eline plastik dürbünlü silahı nişan alıyor.Adam o nişan alırken 100 kez önünden geçiyor arkasına gelip çocuğu öldürüyor.Çocuk da salak farkedemiyor mu adamın yanına geldiğini.Pusmuş oraya mal gibi bakıyor.Biraz marjinal, özgün dizi yapın yapacaksanız.Habire silahlı mafyalı saçma sapan diziler.Aptal gibi görünüyoruz yabancı ülkelere.Sonra niye AB'ye giremiyoruz.E, böyle saçma sapan işler yapıp ülkeyi komik duruma düşüren sensin. Dizi yapamıyorsun olmuyor zorlama en azından.Bu diziyi yapan adam Oscar hayallerinde şu an.Şimdi başlangıç olarak bunu yaptı ya gelecekte daha çok çalışıp ödül alıp süper filmler diziler yapacağım düşüncesinde.Biraz mantıklı olun olmuyorsa olmuyor baltamalama.Amatörler dizi felan yapmasın.Diziyi yapan da biliyor olmadığını ama işte kendini kandırıyor.Sonra böyle deyince; E, işte oyuncular amatör iyi olmayacak tabiki diyorlar.Ulan bu işin %80'i oyunculuk zaten.Brad Pitt ve Edward Norton Fight Club'da oynamasa veya Marlon Brando ve Al Pacino Godfather'da o rolü mükemmel oynamasaydı film bu kadar ünlü olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napoleon Bonapartee -- 30 Eylül 2011; 16:51:11 >

• Vay! 720P izleyebiliyoruz...
  • Hocam oyunculuklar kötü, kamera açıları kötü tamam bunlar amatör olduğu için normal ama Kurtlar Vadisi'nden bariz esinlemeler hiç orijinal değil. Senaryodan tut jeneriğe hatta aynı sahnelere ve benzer müziklere kadar Kurtlar Vadisi gibi olmuş.
  • Reklam alınır
  • elinize sağlık
  • Amatörden de aşağı bişey oyunculuk hiç yok kamera açıları berbat hele o kanaslı apaçhi çok saçma olmuş ama tabiki amatör başarılı olabirsiniz. Devamını bekleriz ama bu kadar kötü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marshall Mathers

Amatörden de aşağı bişey oyunculuk hiç yok kamera açıları berbat hele o kanaslı apaçhi çok saçma olmuş ama tabiki amatör başarılı olabirsiniz. Devamını bekleriz ama bu kadar kötü değil.

bence biraz yorum olsun diye yorum yapmışsın.
    tek bir kamerayla başka nasıl kamera açısı olabilir ayrıca kamera açılarında bi sorun görmedim.
    ama oyunculuklarda haklısın ilerde daha iyi yaparlar heralde
  • valla hocam çok kötü emek verip bişey yapmaya çalışmışsın ama kimse zaman harcayıp izlemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berker Gonca

quote:

Orijinalden alıntı: Marshall Mathers

Amatörden de aşağı bişey oyunculuk hiç yok kamera açıları berbat hele o kanaslı apaçhi çok saçma olmuş ama tabiki amatör başarılı olabirsiniz. Devamını bekleriz ama bu kadar kötü değil.

bence biraz yorum olsun diye yorum yapmışsın.
    tek bir kamerayla başka nasıl kamera açısı olabilir ayrıca kamera açılarında bi sorun görmedim.
    ama oyunculuklarda haklısın ilerde daha iyi yaparlar heralde

Dostum kameraya baksana nerdeyse adamın kadasına çarpıyor. Sen sorun görmediysen ben ne yapabilirim ?

• ben hayır diyorum
  • vizyon meselesi...0
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.