< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mafia: The Old Country | Xbox Ana Konu | 8 Ağustos 2025 (2. sayfa)

-
-
Mafia Zort Country
1 ve 2 kalitesinde bir oyun beklemiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mafia: The Old Country - The Family Code: Vehicles & Villas Gameplay
PlayStationyoutube
► Pre-order now: https://store.playstation.com/en-us/product/UP1001-PPSA14251_00-00000NEROPS5SIEA Sacred of a little competition, Enzo? Working for the Family may demand ruthlessness from Enzo, but there's no denying that life in the Torrisi villa has its moments of beauty. In this last gameplay video, Cesare shares some parts of the Mafia that don't involve bloodshed. MAFIA: THE OLD COUNTRY launches August 8, 2025 for PlayStation 5. Uncover the origins of organized crime in Mafia: The Old Country, a gritty mob story set in the brutal underworld of 1900s Sicily. Fight to survive as Enzo Favara and prove your worth to the Family in this immersive third-person action-adventure. #ps5 #ps5games Rated Maturehttps://www.youtube.com/watch?si=IZ8TDXOLUIcKlTu7&v=Pce6d-8Mwo8&feature=youtu.be -
76 ile açılmış metacritic’de
Beklediğimden iyi geldi oyun kötü patlayacak gibi bir his vardı içimde. Kutulu versiyonu sipariş ettim. Bir gün gecikmeli oynayacağım ama olsun artık.
-
Oyunu az önce bitirdim. Puanım 7/10 maalesef pek olmamış bu oyun. Bıçak savaşları çok fazla ve sıkıcı, görevlerde özellikle iç mekanlar vs çok iyi fakat hep aynı şeyleri yapıyoruz. Bütün görevler gizlilik üzerine kurulu neredeyse. Ayrıca hikayenin sonunu beğenmedim ve çok fazla aşk meşk işlerine girmişler, klişe bir hikaye olmuş. Puanları mafia 1 ve 2 den daha yüksek ama kendimce bir sıralama yapmam gerekirse
Mafia 1 >= Mafia 2 > Mafia The Old Country >> Mafia 3. Mafia 3 kadar kötü değil. İndirimde de alınıp oynanabilir bir oyun yine de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 10 Ağustos 2025; 18:46:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Puanları 1 ve 2 den düşük hocam. Remake i bu hangar 13 denen densizler yaptı zaten. Bu oyun pek mafia oyunu olmamış. Farklı bir oyun. 3 çöpünden iyi ama yetersiz.quote:
Orijinalden alıntı: ShamsterOyunu az önce bitirdim. Puanım 7/10 maalesef pek olmamış bu oyun. Bıçak savaşları çok fazla ve sıkıcı, görevlerde özellikle iç mekanlar vs çok iyi fakat hep aynı şeyleri yapıyoruz. Bütün görevler gizlilik üzerine kurulu neredeyse. Ayrıca hikayenin sonunu beğenmedim ve çok fazla aşk meşk işlerine girmişler, klişe bir hikaye olmuş. Puanları mafia 1 ve 2 den daha yüksek ama kendimce bir sıralama yapmam gerekirse
Mafia 1 >= Mafia 2 > Mafia The Old Country >> Mafia 3. Mafia 3 kadar kötü değil. İndirimde de alınıp oynanabilir bir oyun yine de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Evet hocam pardon ben definitive sürümlerine bakmışım. Orijinallerinin puanları daha yüksek. Zaten daha yüksek olmayı hak etmiyor bu oyun. Fiyatı da normalden düşük tabi ama yine de bu seriye daha güzel bir oyun yakışırdı.
Oyun bitti.
Mafia 3 ve Remake den iyi.
1 ve 2 inci oyun hala en iyileri.
Yapay zeka kötü, çatışmalar zevksiz, bıçak dövüşleri fazla, gerek yoktu bu kadarına. Animasyonlar kütük.
Yaratılan dünya güzel. Bence en iyi hangar 13 oyunu.
Buna rağmen çok sıkıldım ve bitsin istedim. 7 puan işler.
Bu adamların yetenekleri, vizyonu bu kadarına yetiyor, fazlası olmuyor, yapamıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 10 Ağustos 2025; 21:47:51 >
+1 Bloober mesela çıtayı yükseltti Silent Hill 2 ile birlikte kalite düzeyi bir anda yükseldi. Şimdi Cronos'ta güzel gelecek bence. Ama bu Hangar 13 bir türlü çıtayı yükseltemedi. Bu işler bütçe para meselesi aynı zamanda ama bence vizyon işi de aynı zamanda.
Kimse çıkıpta yahu kaçanı kovalamalı damdan dama atlamalı bölüm yaptıkta, animasyonlar kütük gibi, olmadı ki bu böyle dememiş, ya da abi herkesle 1'e 1 bıçak dövüşü yapıyoruz ama bir zevki de yok zaten dememiş. Hikaye desen sanki Enzo olmasa koca sicilya mafyasının işleri hiç yürümeyecek gibi, tasarımsal açıdan sicilya olsun, mekanlar olsun çok güzel, ama ruhsuz ve olan olaylar inandırıcı gelmiyor, bir yapaylık var. Mafia 1 ve 2'de mesela evrene, karakterlere ve olan olaylara inanıyorsun, bir gerçeklik var, bunda oyunun yarısından sonra bitsede gitsek diyerek oynadım.
Oyunu hard da bitirdim değerlendirme yapacak olursam;
Artılar:
Kaliteli ara sahneler
Araç sürüş fizikleri
Grafikler ve müzikler
Vuruş hissi idare eder
Eksiler:
Kısa oynanış süresi
Kötü yapay zeka
Aşırı fazla gizlilik temalı bölümler
Tekrar eden bıçaklı boss dövüşleri
Klişe senaryo ve oyunun sonu
Toplanabilir şeyler ekleyerek gereksiz yere oyunun ömrünü uzatma çabaları
Aslında daha çok eksisi varda AA bir oyun olduğu için fazla gömmeyeceğim çerezlik bir oyun olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 11 Ağustos 2025; 18:37:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cesare, seni unutmayacağım oğlum. "Just you and me" demek ha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 4 Eylül 2025; 1:12:54 >
Mesajınızı spoiler içine alınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X