Şimdi Ara

Mafia III - Türkçe Yama ÇIKTI! (TechnoGame Geri Döndü! - Resmi Konu!) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
15
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TayfunKey kullanıcısına yanıt
    Rockstar'a devrederse bu seferde sürekli online bazlı olur oyun :D
  • Kötü yorumlara eleştirilere rağmen indirimden alıp bir şans vereyim dedim ne kadar kötü olabilirki diyordum ancak cidden rezalet bir oyun olmuş.Hep aynı tip birbirinin kopyası görevler.Oyun çıkalı kaç sene olmuş firma hala bugları,hataları düzeltmeye tenezzül etmemiş.Ufak tefek buglar göze batmıyordu ancak dün yaşadığım olaydan sonra uğraşamam dedim alt f4 çektim sildim bir göreve gittim etrafta kimse yok görev alanı bomboş biraz ilerledikten sonra bir anda npcler etrafımda spawn oldu 10 kişinin arasında kalıp öldüm olaya bak

    Türkçe yama için teşekkürler emek var sonuçta ancak bu oyun emeğinizi haketmiyormuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • extrmesports kullanıcısına yanıt
    Gene bi senaryo koyarlar yav :D gtadaki mantık gibi olur.
  • Çok leş oyunda değilmiş yav,ama hep aynı şeyleri yapıyoruz,Ubisoft oyunlarında hep birbirini tekrar eden yan görevler vardır ya hani,hah işte bu oyunda o ana görev.:D

    Aslında oyunun geçtiği dönem de çok güzel fakat hikaye/görev eksikliği,içerik ve etkileşimin olmadığı kıt bir oyun.
  • O kadar kötü yorumlar ve eleştiriler vardı ki Mafia serisini sevsem de Mafia 3'ü oynama gereğinde bulunmamıştım. Türkçe yamayı gördüğüm gibi oynamaya başladım ve nedense eleştirilerin abartı olduğunu düşünüyorum. Oyun Mafia havasının dışına çıkmış olabilir ama temelinde hikayeyi oluşturan şey de Mafya. Ayrıca Vito varsa en leş hikayeyi bile oynamaya hazırdım. Hikaye klişe fakat son yıllarda gördüğüm en kaliteli şekilde anlatılıyor. Flash Forward'lar hikayeyi çekilir kılıyor bu yüzden acaba sonrasında ne oldu diye oynamaya devam ettiriyor. Oyun hakkında eleştirilerde tek katıldığım nokta görevlerin birbirini tekrar ediyor oluşu. Hikaye için oynadığımdan ona da katlanmak gerek.

    Yamada emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
  • Oyunda eksik bir şeyler var. Karakter animasyonları ve araç sürüç fizikleri karton hissiyatı veriyor. Saint Row fiziklerinde Mafia oyunu mu olur arkadaş. Seriden bağımsız düşünüldüğünde dahi vasat bir oyun bir de Mafia ismini alınca bu denli eleştirilmesi kadar doğal bir şey olamaz.
  • Sırf Türkçe yama hatırına oynanacak bir oyun. İlk çıktığı zamanlar biraz oynamıştım hikayeyi geçtim grafikleri renk paleti çok rahatsız etmişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

    Sırf Türkçe yama hatırına oynanacak bir oyun. İlk çıktığı zamanlar biraz oynamıştım hikayeyi geçtim grafikleri renk paleti çok rahatsız etmişti.
    Ya cidden benim sistemle falan alakalı sandım ama şimdi siz de yazınca demek ki genel bir sıkıntıymuş bu. Grafikler gerçekten de boğuyor insanı.
  • grafiği beğenmeyenler enb kursun çok güzel oluyor renk paleti ben kurdum ve o şekilde bitirdim oyunu baya güzel oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

    grafiği beğenmeyenler enb kursun çok güzel oluyor renk paleti ben kurdum ve o şekilde bitirdim oyunu baya güzel oluyor.
    kurulum şeklini ve lnkini özelden atıp anlatabilirmisin ?

    Not: 9 Temmuz 2019 itibariyle sağ parmağımda tendon kesildi ve ameliyat oldum oyun yarım kaldı iyileştikten sonra oyuna Türkçe yamasıyla kaldığım yerden devam edicem inş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Prometheus-

    kurulum şeklini ve lnkini özelden atıp anlatabilirmisin ?

    Not: 9 Temmuz 2019 itibariyle sağ parmağımda tendon kesildi ve ameliyat oldum oyun yarım kaldı iyileştikten sonra oyuna Türkçe yamasıyla kaldığım yerden devam edicem inş.

    Alıntıları Göster
    yolladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Prometheus-

    kurulum şeklini ve lnkini özelden atıp anlatabilirmisin ?

    Not: 9 Temmuz 2019 itibariyle sağ parmağımda tendon kesildi ve ameliyat oldum oyun yarım kaldı iyileştikten sonra oyuna Türkçe yamasıyla kaldığım yerden devam edicem inş.

    Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AltaNora

    Kötü yorumlara eleştirilere rağmen indirimden alıp bir şans vereyim dedim ne kadar kötü olabilirki diyordum ancak cidden rezalet bir oyun olmuş.Hep aynı tip birbirinin kopyası görevler.Oyun çıkalı kaç sene olmuş firma hala bugları,hataları düzeltmeye tenezzül etmemiş.Ufak tefek buglar göze batmıyordu ancak dün yaşadığım olaydan sonra uğraşamam dedim alt f4 çektim sildim bir göreve gittim etrafta kimse yok görev alanı bomboş biraz ilerledikten sonra bir anda npcler etrafımda spawn oldu 10 kişinin arasında kalıp öldüm olaya bak

    Türkçe yama için teşekkürler emek var sonuçta ancak bu oyun emeğinizi haketmiyormuş.
    Kovaladığım araba uçtu buda çok önemli bir bug değil. Nedirki yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TayfunKey

    Geçmiş olsun :)

    Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • önce gta 5 şimdi de mafia 3 süpersiniz ya
  • Çok teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık
  • Tüm yorumlarınız için teşekkür ederiz. Hepsini gözden geçirdik. Nurullah Aktaş ile oyunu yeniden oynayıp eksik kalan o birkaç cümleleri de Türkçeleştirmeye ve bunu yeni bir versiyon ile yayınlamaya karar verdik. Bu sefer oyunu didik didik oynuyoruz. İlk testte bunu yapsak bile maalesef olmadık çeviri eksiklikleri çıkmış. Bu sürüm oyunun Türkçe oynanışına çok fazla etki etmiyor ancak ne yazık ki gözden kaçan basit kısımlar var. Bu da oyunun tüm cümlelerinin karışık bir şekilde olmasına dayalı. Belki bir sonraki versiyonda da eksiklikler olur ama biz yinede bunu sıfıra indirmeyi amaçlıyoruz.

    Ayrıca MAFIA III çöp, oynamaya değmez vs. gibi yorumlar var. Eski MAFIA'ların hatrına bu oyuna saygımız var ve çevirmen arkadaşların çoğunda MAFIA serisinin yeri ayrıdır. Bu yüzden gönüllüce girişildi. Özellikle MAFIA 2 çevirisinden beri Nurullah Aktaş'ın çeviriye başlama anısı MAFIA serisidir. Bu olmasa belki TechnoGame bile hiçbir zaman olmazdı.

    Oyuna gelirsek MAFIA III'ün hikaye ve kurgusu bence çok iyi. Oyun acele ve hızlıca yapılıp piyasaya sürülmüş. Yeni bir Medal of Honor: Warfighter ve Crysis 2 hayal kırılığı yaratmış. Bir iki sene daha gelişimine zaman ayırılsa ve mekan basma sıklığı azaltılsa gerçekten sevilen bir yapım olurdu MAFIA III. Teknik açıdan sıkıntılı görüyorum. Bu yüzden eleştirilmeli bence.

    Ayrıca 80'li yıllara bakacak olursak da döneminde siyah beyaz kargaşası vardı. O dönemim mafyaları bilinen İtalyan mafyasına göre odaklı da değildi. Çünkü İtalyan mafyalarının dönemi bitmişti. 1920'lerdeki etki yoktu. Nerde o eski İtalyan mafyası tadını vermeye kalksalar gerçekçiliği de bozarlardı. Bu yüzden 80'li yıllara layık bir MAFIA oyunu olmuş.


    Yinede oyunu oynamak istemeyenler ama bazı sahnelerin altyazılarını merak edenler var. Bu yüzden MAFIA III'teki bazı önemli sahnelerin Türkçe altyazılı videolarını sizler için peşpeşe yükledim. Onları da aşağıdan izleyebilirsiniz.

    İşte yeni videolar!

    MAFIA III - Joe Barbaro'nun Gözüktüğü Sahne! (Türkçe Altyazılı!)


    Mafia III - Başkan Kennedy Suikastinin Sorumlusu! (Credits Sahnesi!)


    Mafia III - Ku Klux Klan Saldırısı! (Türkçe Altyazılı!)


    Mafia III - Sal Marcano Son Konuşma! (Türkçe Altyazılı!)



    Son olarak Türkçe yama tanıtım videosu olan: MAFIA III Türkçe Yamalı İlk 16 Dakika! (TechnoGame Geri Döndü!)




  • TayfunKey kullanıcısına yanıt
    60 veya 70li yıllar diyecektin herhalde hocam.
  • Aman aman dunyanin en iyi oyun Game of the year zaten turkce yama si eksikti 40 gb lik bir cop yuklemeyin beyler ben bitirmeden sildim o oyuna mafia 3 dersen o oyun denen sey Mafia isminin agirligini kaldiramaz yeterince konustum herhalde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deneyimsiz arkadaşların çevirdiği bazı motamot yerler dikkat çekiyor ama genel itibarıyla gayet kaliteli bir çalışma olmuş. Özellikle küfürler güzel çevrilmiş Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.