Oyuna yeni bakabildim.Rezalet olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.İşte hikaye ile ilgili bir kaç bir şey öğrenmek ve haritanın yeni açılan yerlerini keşfetmek için en kolayda bitirilip geçilir gidilir.
Güzelim oyun motorunun ve grafiklerinin içine ettiler.
Bir adet oyun sonunu devam ettiren eklenti ile bir de MP eklentisi bekliyorum.Gerçi artık çıksa ne çıkmasa ne herkes soğumuş oyundan.
dlc nin bası guzel basladı sonra birden 5yıl sonrasına gidildi ve sacma sapan gorevler basladı araba patlatma gibi ve oyun %15 oldu yaklasık 40-45 dkka oynadım :)
neyse turkce yama çıkmasını bekleyecem artık
dlc nasil oynamaya degermi vandetta gibimi olmus yine
ıns guzel olmustur dlc :D
Of ya o kadar umut çöpe gitti yani
Dostlar bunun hikayesi var mı yoksa araba falan mı ekliyo oyuna?
Oyunda şu saçmalık var oyunun hikayeye bağlı görevlerini oynayabilmek için yan görevleri bitirmeniz gerek 5 yada 6 tane görevcikleri bitirince ana görevi oynuyorsunuz (videolu olanlar) ondan sonra tekrar sıkıcı bölümleri tekrar oynuyorsunuz ve yine ana göreve gitmek için
oyunu artıları şunlar yeni playboy kapakları joe ile yakın dövüşler çok matrak geçiyor, bir iki yeni bar açılmış daha keraneye giremedim
ilk görevi bitirdim ama söverek.!!!burdan sonra yazacaklarım spoiler içerebilir!!! ulan 2kcezch bu kadar güzel bir hikayeyi böyle kuşa çevirip önümüze sundun ya allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. senki hikaye anlatımında aşan bir firmasın öeeh ya böyle yapılmazki arkadaş. ilk görevde o kadar çok eğlendim ki anlatamam joe gibi bir karakteri bu kadar karanlıkta bırakmak sonra dandik bir dlc sunmak off çok kızgınım. henry nerde henry adam biraz göründü tak adamı helak ettiler. yazık ya henry senaryoda çok daha iyi işlenebilirdi ki bu kadarı bile çok iyiydi daha çok olsa kim bilir ne olurdu.
hacı_yatmaz eğer dediğin gibiyse yan ve ana görev olarak ayırdılarsa oynayayım bari mecbur, sırf önceki yorumlarda sadece ilk görev varmış gibi anlatıldığı için 5yıl geçtikten sonra kapadım oyunu. kapadıktan sonrada hata verdi zaten. öyle işte 2k cezch e sevgilerimi(!) gönderiyorum burdan
Cathouse a giden var mı?Merak ettim yav
quote:
Orijinalden alıntı: Kağan*
Cathouse a giden var mı?Merak ettim yav
hacılar nerde o ?
dlcnin baslangici guzel bakalim umarim geriside boyle dvm eder vendetta gibi olmamis
Sadece başı güzel ilk görev keyifliydi sonrası yine süreli abuk sabuk araba patlat adam öldür türünden görevler. Yani sıkıcı :(
abuk subuk yan görevleri traniner ile yapıyorum şuan sonuncusunu yaptım cathouse a gittik
hayda yinemi dandik 1 gb olunac umutlanmıştım biraz yine zorlama zaman öldürücü görevler desenize..
quote:
Orijinalden alıntı: designr
abuk subuk yan görevleri traniner ile yapıyorum şuan sonuncusunu yaptım cathouse a gittik
İçeride ekşın yapılıyor mu?
Ben de indiriyorum ama yıkıldım açıkçası bunları duyunca. Adam akıllı bir şey bekliyordum.
Ek olarak, trainerları bu dlc'ler için mi indiriyoruz, yoksa oyun için olanlar kullanılıyor mu?
ilk DLC m olacak bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: mithrandil245
quote:
Orijinalden alıntı: designr
İçeride ekşın yapılıyor mu?
yok ya yine cutscene çıktı sadece. sonra yeni görevler geldi onları yapmadım daha, belki daha sonra gelir çünkü yeni eklenen özellikler arasında adı geçiyor