Şimdi Ara

Mafia II'de binkw32.dll Hatası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
93.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende binkw32.dll hatası vardı oyunu kaldırıp tekrar kurdum düzeldi
    binkw32.dll bulunamadı diyordu, e bulduk kurduk bu sefer ''yordam giriş noktası'' falan dedi.
    onu çözmeye çalışırken, need for speed shift'in içindeki binkw32.dll dosyasını kullandım, artık o hatayı vermiyor.

bu sefer ''steam_api.dll'' hatası veriyor. e onu da bulup kurdum yine ''yordam giriş hatası, dinamik bağlantı kitaplığında'' bulunamadı diyor.
    kafa buluyor resmen, oyun oynatmıcak ya
    bunu halletsem, başka bi dll dosyası çıkartıcak karşıma biliyorum
    sorun başka yerde bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha19 -- 5 Ekim 2010; 20:54:14 >

yahoo answers
    Problem with BinkW32.dll File? | Yahoo Answers
    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090812114411AAoHrc1

• sorunu çözdüm, çok basit ve şu şekilde:

crack yaparken sadece oyunun simgesini değil; skidrow klasörünün içinde ne varsa alayını oyun içindeki ''pc'' klasörüne atıyoruz.
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede var artık delirdim deliricem ne yaptıysam geçmedi ömrümü yedie haftalarca ara vererek defalarca defalarca yükledim arkadaşım yanımda oynuyor kırıcam şu bilgisayarı artık. Varmı başka önerisi olan

intel 4670k | EVGA GTX 780 Classified | MSI Z87 G45 | Patriot 2x8 1600 mhz - 9 9 9 24 | Samsung 840 Pro 256GB SSD | Cooler Master Haf x 942 | AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6" | Corsair AW 860W X-80 Platinium
  • Bende de aynı problem vardı. Ama ben pc dosyasının içine atınca mafia2.exe yi hiçbir tepki olmuyordu. Bende ki çözümhttp://www.filesonic.com/file/17782363/Mafia-2-CR_CK-SKIDROW.rar ...... bu linkteki .dll dosyasınıda atmak oldu. isterseniz bir deneyin. Çünkü bu .dll dosyası hatası hiç vermiyor ama atınca çalıştırıyor.
  • Bilgisayardan gram anlamayan bir arkadaşım vardı . Kurdu oyunu blinkw32.dll sorunu verdiğini söyledi sildi tekrar kurdu ve sorun çözüldü anlayamadığım bir şekilde . Bende şu an kuruyorm aynı hatayı bendede verdi sildim ve tekrar yüklüyorum

Vatan Sana Minnettar.
  • Düzeldi mi ?

• 5 ayda bi hal çaresine bakmıştır

COOLER MASTER HAF X 942 - XILENCE XP750 +80
    MSI FXA890 GD-70
    AMD FX X8 8350 Black Edition (NOCTUA NH-D14)
    POWERCOLOR HD 6870 CrossFireX
    CORSAIR 3*2 XMS CL9 2000 Mhz
    SCANDISK EXTREME 2 120gb
  • arkadaşlar mafia 2 dosyasının içindeki pc dosyasında eksik görülen dosyalar var onları kopyalayıp direk dosyanın içine atıp deneyin oluyor
  • arkadaşlar en son yorumu okudum da bende mafia 2 yi yükledim binkw32.dll olmadığı için açılmadı programı bulup indirdim suan _BinkSetVolume@12 uyarısı alıyorun ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim..! delirmek üzereyim
  • Bende windows 7 var ben mafia 2 yi pazardan aldım ve crack filan yok kurdum binkw.32 hatası çıktı binkw hatasını indirim c deki mafia pc klasörüne attım sonrada BinkREGİSTERFRAMEBUFFERS@8YORDOM GİRİŞ noktası binkw 32 . dll dinamik baglantı kitaplında bulunamadı diye sorun cıkıyo ALLH RIZASI İÇİN ÇÖZÜM SÖYLEYİN NE OLURSUNUZ YALVARIRIM NE YAPMAM GEREKİYOOO
  • aynı dert bndede var

Orijinalden alıntı: paxal

Ya aynısı benim başımada geldi, o açmaya çalıştığı kürek dosyasını yanlış yere atmış, atması gereken yer C:\Program Files\Mafia II\pc Adama yaptırmadıkları şey kalmamış

Paxal dostum büyük adamsın vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray3534 -- 15 Eylül 2011; 16:14:49 >
  • Bu oyunu dün de ben kurdum kurduktan sonra crack yaptım ama aynı sizin gibi dll hataları verdi ama oyuınu ilk kurduğunuz anda mafia2/pc/sds nin içine girin ordan psyx i ve driectx i kurun ben böyle yaptım ve chapter 3 teyim

Not: Bu Hesap Ortak Kullanılmaktadır
  • Diğer arkadaşların önerilerinin çoğu yanlıştır . Cevap geç olsada bu sorunun çözümü Setup'ın bulunduğu yerdeki Crack Klasöründeki dosyaları Mafia II yi yüklediğin Klasördeki ''PC'' dosyasına atıcaksın olay bu

Orijinalden alıntı: zikimaru01

Diğer arkadaşların önerilerinin çoğu yanlıştır . Cevap geç olsada bu sorunun çözümü Setup'ın bulunduğu yerdeki Crack Klasöründeki dosyaları Mafia II yi yüklediğin Klasördeki ''PC'' dosyasına atıcaksın olay bu

doğruymuş, günlerdir ugrasıyordum, oldu sonunda..hay sağolasın bilader yav..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.