Şimdi Ara

Mafia II'de binkw32.dll Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
93.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; tam 1,5 saattir arıyorum ve bakmadığım yer kalmadı. Son çare olarak size geldim.

Mafia II oyunuyla ilgili bir sorunum var. Oyunu yükledim ve binkw32.dll dosyasının olmadığına dair bir hata raporu aldım. Google'dan bulup indirdim bu dll'yi ve system32'ye yerleştirdim, sonra programın kurulu olduğu dosyaya da atayım dedim, hatta Mafia II içindeki PC dosyasına da, her ihtimale karşılık; yine sonuç değişmedi.

Aslında bir nevi değişti. Çünkü artık dll dosyası dinamik bağlantı kitaplığında bulunmadı uyarısı alıyorum.

Sonra birkaç forum adresi daha gezdim, onlardan birinde biri Bink Video, Ageia, Ekran Kartı, OpelAL, C++, Games for Windows Live programlarını yükle, yüklüyse güncelleştir gibi bir mesaj yazmış. Ben de ne yapılması gerekiyorsa yaptım fakat yine aynı sorun.

Birçok forma girdim herkes farklı benimkinden farklı uyarı alıyor. Şöyle ki; herkes _BinkSetVolume@12 tarzı bir hata mesajı alırken ben;

hatası alıyorum. Sadece bu da değil. Hata penceresinde yazan ve başta gördüğünüz o sayılar sürekli değişiyor.

Sıyırmak üzereyim arkadaşlar, son çarem sizsiniz, lütfen yardım edin de artık şu sorundan kurtulayım...
    (Küçük bir rica, şunda bunda sorun vardır değil de şunu yapmalısın, buradan bulabilirsin gibi mesajlar yazmanızı istiyorum, anlamazsam yapmamın da anlamı kalmayacaktır)

• O açtığın Mafia2 dosyasını, aynı yerdeki pc klasörüne atıp çalıştırmayı deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 30 Ağustos 2010; 1:09:16 >
  • Ekran kartın nedir bilmiyorum ama ati olsa dahil nvidea PhysX_ programını indir eğer bunu yaptıysan

oyunu fixlemeyi dene çözülme ihtimali yüksek
  • Ya aynısı benim başımada geldi, o açmaya çalıştığı kürek dosyasını yanlış yere atmış, atması gereken yer C:\Program Files\Mafia II\pc Adama yaptırmadıkları şey kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

O açtığın Mafia2 dosyasını, aynı yerdeki pc klasörüne atıp çalıştırmayı deneyebilirsin.

Kardeş yardımın için teşekkürler ama ben bunu da denediğimi yazdım zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: TheAnalyzer

Google'dan bulup indirdim bu dll'yi ve system32'ye yerleştirdim, sonra programın kurulu olduğu dosyaya da atayım dedim, hatta Mafia II içindeki PC dosyasına da, her ihtimale karşılık; yine sonuç değişmedi.

quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

Ekran kartın nedir bilmiyorum ama ati olsa dahil nvidea PhysX_ programını indir eğer bunu yaptıysan

oyunu fixlemeyi dene çözülme ihtimali yüksek

Ekran kartım kalitelidir. Nvidia GeForce9600 GT. PhysX'i de kurdum.

quote:

Orijinalden alıntı: TheAnalyzer

Sonra birkaç forum adresi daha gezdim, onlardan birinde biri Bink Video, Ageia, Ekran Kartı, OpelAL, C++, Games for Windows Live programlarını yükle, yüklüyse güncelleştir gibi bir mesaj yazmış. Ben de ne yapılması gerekiyorsa yaptım fakat yine aynı sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Ya aynısı benim başımada geldi, o açmaya çalıştığı kürek dosyasını yanlış yere atmış, atması gereken yer C:\Program Files\Mafia II\pc Adama yaptırmadıkları şey kalmamış

Kardeş o dll'yi nereden indirdin? Ben birkaç site gördüm ve onların da boyutları farklıydı. Ben buradan indirdim, olmadı. Birçolk kişi senin gibi yaptığını ve çalıştığını söyledi, ben de aynısını yaptım fakat sonuç değişmedi. Sen dll'yi bulduğun siteyi verirsen çok yardımcı olursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnalyzer -- 30 Ağustos 2010; 1:31:33 >

• unuttum ama upload yapıyorum bir siteye, az sonra veririm linki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah çok sağolasın...
  • pm ile gönderdim linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 30 Ağustos 2010; 2:18:45 >
  • Arkadaşlar her yolu denedim, 7 farklı siteden binkw32.dll dosyasını indirdim (Birkaç tane denedim çünkü bu tür dll dosyasının boyutları değişiyor: 95KB, 369KB, 279KB vs.)

Hepsini denedim. .dll'lerden birinde çıkan uyarı bu oldu:

Sonra eski dll dosyasını koydum ve ilk mesajımdaki hata geri döndü. 29 Ağustos'dan itibaren tam 22.30'dan beri araştırıyorum, vallahi tek adım ileri gidemedim... :(

Lütfen yardımcı olun!
  • aynı sorun bende de var :S
  • direxct yüklemeyi denedin mi yada güncelleştirmeyi dll hataları direxct ten kaynaklanır
  • nerden yükleyebilirim,güncelleyebilirim dirext x i
  • aynı sorun bende de vardı oyunu tekrar kurdum sorun düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazkan -- 3 Eylül 2010; 23:59:27 >
  • arkadaşlar bi arkadaşımda aynı hatayı alırken (phsx ve direct x yeni yüklenmişken) binkw32.dll dosyasını indirip, yapılan önceki "malum" işlemlerdeki gibi pc klasörünün içine atarak çözmüş. bnde bu gece yüklicem, sorunu yaşarsam ve çözebilirsem yöntemi paylaşırım.
  • Bendede aynı sorun var 2 farklı release denememe rağmen sorunu bir türlü çözemedim.

Edit : Arkadaşlar malum dosyayı mafia 2 içindeki pc klasörünün içine atınca sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 6 Eylül 2010; 23:41:29 >
  • Arkadaşlar bu bu dll. dosyasını indirdiğiniz yerin linkini pm olarak atabilirmisiniz ? bende uzun süredir uğraşıyorum çözemedim bir türlü..
  • dll dosyasını system32 nin içine atın oyunu silip tekrar yükleyin benzer hata bende alıyordum şimdi oyun bitti
  • _BinkSetVolume@12 yordam giriş noktası, binkw32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. yazısı çıkıyor kardeş.. system32 klasörüne attım yine aynı hata var.. tekrar silip yüklememin faydası olurmu ?
  • aynı şekilde bende 8 olarak alıyorum bu hatayı 12 değilde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.