< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yönetim bir önceki mesajımı silmiş. Yalan yok onlar silmese ben silecektim, bayağı düzeysiz kaçıyordu ama bu tür leş firmalara olan fikrimi de daha yumuşak biçimde dile getirmekte zorlanıyorum. Yalandan bir yüzde 20 yirmi indirim yaptıkları yetmiyor gibi, o indirimi de deluxe edition için yapıyorlar. Peki ne veriyor bu deluxe edition, kıyafet vs. herhangi bir hikaye dlcsi falan değil yani. düz sürüm 50 dolar, deluxe 60 dolar, normal sürüme yüzde 20 indirim verse 40 dolara alabilirsin ki o bile çok, oyunun çıkışına bir yıl olacak, ederi şuan 25-30 dolar anca, ama ne yapıyor gidiyor deluxe olan kıytırık kozmetik veren pakete indirim yapıyor ve fiyatı 48 dolar. Yani oyunu olması gereken base fiyattan bile fazlasına satıyor aslında. Ben korsanı savunuyor değilim ancak böylesi düzenbaz şirketlere de beş kuruş kazandırmamak gerekiyor işte. Yoksa her ay elli yüz dolar oyuna verebilecek maddi gücü var buradaki çoğu kişinin. Göz göre göre ipilmek istemiyoruz olay bundan ibaret. Kimileri de babasının şirketi gibi savunuyor bunları. ![]() |
|
|
At yarışı konusu, gelişim vs de mafia 1 araba yarışından araklanma.Birebir almışlar.Sadece araba yerine at ile yarışıyoruz. Hangar 13 nasıl devam ediyor aklım almıyor. Mafia 3 çıkardılar rezalet ötesi bir oyundu. Şimdi bu oyun ortalama - ortalama altı bir oyun. Puanları 72-73 falan. Bir herhalde Mafia: Definitive Edition fena değildi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 24 Mayıs 2026; 15:33:40 > |
|
Ohh iyi oldu acin bakın altyazı konusuna steamdeki. 1000 yorumun 900 tanesi Türkçe istemek uzerinedir ama gidip 100 istenen ukrayna dilini getirdiler Türkçe gelince de almıyorsunuz huuuu diyen elemanlar nicki o atsın ekliyim görsün kutuphanemi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
|
|
Çok kötüymüş ya, iyi ki para vermemişim. Hikaye güzel başlıyor, görseller güzeldi falan filan... O kadar, bir anda her şey bitiyor. Fark ediyorsunuz ki oynanış-özellikle hedefleme vuruş hissiyatı falan tırt. Sonra fark ediyorsunuz ki bi çatışma bi bıçak kavgası. Yine başka bir şey yok ve klasik uzatmak için salak salak sahneler hareketler... Hele devam ediş ve bitiş, 70-80'lerin dandik Türk filmi kıvamında. Eee bu mu dedim, ve tabi daha bilmem kaçıncı bölümde anladım sonunu, başımıza ne geleceğini. Ben sanıyordum ki biraz Sicilya'yı anlatacak tarihi falan, bi şeyler yapacağız, oradan ABD'ye geçecek. Hiç bir şey yok yav... Onun haricinde optimizasyon berbat. Oyun düzgün çalışsın diye Nexusmods'tan dosya indirdik yav Zorla bitirdim ve sildim direkt. Puanım 5/10. Ha sadece araba kullanma fena değildi, onu sevdim ama o da çok fazla yoktu. Mallar bir de indirim yapmıyorlar oyuna doğru düzgün, şımarıklığa havalara bak, komedi ya |
|
UE motoru ile oyun yapılıp da optimizasyonu berbat olmayan oyun var mı? Varsa da bir elin parmağını geçmez herhalde. Mafia 1 Remake ile bu oyun arasında grafik olarak çok fark var mı mesela? Ama biri yağ gibi akarken Old Country felaket. İlla ki daha iyi olduğu yerleri vardır grafik olarak vs. ama bu optimizasyon nedir? Sistemim çok iyi değil ama orta ve düşük ayarlarda en azından rahat oynayabileceğim oyunu oynayamıyorum. UE ile yapılan oyun görünce eyvah diyorum. |
|