Şimdi Ara

Mafia: The Old Country (2025) [PC ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
19
Favori
39.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Giriş
  • Oyunu oynamadım ama izledim zaten linear olduğu için sırf story odaklı gidiyor oynamaya gerek yok anlamak için hikayeyi. Hikayeye ne kadar klişe varsa doldurmuşlar yığınla, ne olsa klasik diyorsunuz içinizden o kadar klişe dolu. Son kısma drama koymak için saçmalamışlar biraz

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Adam tüm aileyi kurtarıyor, tüm düşman mafyaları tek başına yok ediyor, yapmadığı şey kalmıyor, tüm hayatını riske atıyor. Mafya babasının kızı ile birbirlerini seviyorlar diye bi anda hiçe atılıyor, öldürsün deniliyor. Ulan bu adam olmasa sen zaten yaşayamayacaktın, böylesine basit bir sebepten adam mı hiçe sayılır.

Kısaca klişe dolu bi hikaye, bence hikayesi çok daha ilgi çekici olsaydı en azından bi 86yı görürdü genel puanlama olarak. Performansı iyi olsa 90 dahi görürdü bence.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.

• Oyunun ilk üç saatini geride bıraktım. Gayet iyi başladı giriş sekansları. Grafiklere sağlam abanmışlar. Muazzam duruyor. TV ye bağlayıp PC yi öyle oynuyorum. Dolayısıyla 60 FPS yeterli olduğundan fsr falan hepsini kapadım. 2K'da en yüksek ayarlara getirdim. Yer yer çok realistik manzaralar ve kaplamalara rastlanıyor. Bıçak kapışmalarını da çok keyifli yapmışlar. Tatar Ramazan ile Abdurrahman çavuşun kapışması gibi güzel vs ler oluyor. Esaslı bir bıçak alıp ben hasmıma iki kere bıçak sallamam ulen diyorum.

Sinematik ve lineer oyunları sevip mafia serisine de aşina olanlar şu an alamasalar da indirim vs fırsat bulduklarında kaçırmasınlar. Oyun gerçekten boş yere yerden yere vurulmuş. Eksikleri yok değil ama artıları ile işi kotarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

oynayacak arkadaşlar bu ayarları denesin

Ben de bu şekilde kullanıyorum hocam. 4060 8 gb var. Sorun yaşamıyorum. Geralt benchmarks sayfasının.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bilmem kaç yüz km2 haritalarda, bilmem kaç bin tane xx topla yan görevleri sonrası Türkçe altyazılı şekilde, sadece hikaye odaklı, dümdüz hikayesinde ilerleyen bir aksiyon oyunu.. O kadar özlemişim ki bu türde bir oyun.

Epik bi beklentiye girmeden standart bir Mafia hikayesi&oyunu isterseniz, bence olmuş. Umarım arayı çok açmadan yeni bir Mafia oyunu görebiliriz. Ne olursa olsun Mafia hikayesi sarıyor.. Ha Hangar13, ha başkası.. Bu serinin değeri çok başka.

Bu arada "şahsi fikrim" olarak çok net; 1 > Old Country > 2.

(Mafia 3 diye bir oyun yok, kafamda ürettiğim bi şizofren hayal ürünü o. Onu listeye sokmuyorum.Mafia: The Old Country (2025) [PC ANA KONU] )

Oyunu almak isteyen arkadaşlar, Sipay'dan sanal kart oluşturup Steam'den alırsanız, 150 TL cashback veriyor. Belki daha fazla Steam cashbacki yapan bir banka da olabilir, dilerseniz araştırmanız için ufak bi tavsiye.

İyi oyunlar herkese,

• Enis Kirazogluyoutube
    BU OYUNU BENİM İÇİN YAPMIŞLAR! MAFIA 4 THE OLD COUNTRY BAYILDIM!
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=cNwoafyVbBA

Enis begenmemiş (!) evet evet öyle 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

oynayacak arkadaşlar bu ayarları denesin

Kaynağıda atsaydın ya hocam adam emek veriyo bütün ayarları deniyor

Bende oyunu alıp almama arasında kararsız kalmıştım. Metacritic te ki oyuncuların puanı beni baya gaza getirdi iyi ki de almışım diyorum başından kalkamıyorum. Mafia temalı oyun da olmadığı için alternatifi yok maalesef..

A big Thanks to 2K Games for providing a copy of the game. ⏰Timestamps: 00:00 Intro 00:21 Farewell Fusion Engine 00:37 Impressive visuals and mostly stable performance 01:10 Limited Graphics Options 01:25 Image Quality (DLSS 4,DLSS 3, FSR 3, TSR and XeSS) 02:31 Global Illumination 03:09 Shadows 04:24 Reflections 04:59 View Distance 05:27 Textures 06:17 Foliage 06:42 Effects 07:21 Post Processing 07:48 Optimized Settings 08:03 Epic Preset Vs Optimized Settings 09:12 Support the Channel(Patreon) 09:27 Outro ►Optimized Settings : -Global Illumination: High -Shadows: Medium (For 8GB GPUs) or High -Reflections: Medium -View Distance: Far or Epic -Textures: Low (For 8GB GPUs) -Foliage: Medium -Effects: High -Post Processing: Epic *If you have an 8GB GPU, try forcing 16x AF through the driver to improve texture clarity. *DLSS 4 can exhibit noticeable shimmering on foliage, if this bothers you, try forcing Preset E. ✨Support the channel by: 🔴 Subscribing and watching my videos 🔴 Using the Super Thanks Button under the video 🔴 Buying me a coffee: https://ko-fi.com/benchmarking 🔴 Or support via PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/bench... ✨Become a Patron and download my latest videos in the highest possible quality free from Youtube's compression: https://www.patreon.com/BenchmarKing ►Follow Me on X (Twitter): https://x.com/BMKing23 ►Follow Me on Bluesky: https://bsky.app/profile/gamesbenchmarking.bsky.social ►Check out more optimization guides: https://youtube.com/playlist?list=PLoW6k48APmp37pvrrbMVrUNeOArhCFG60 ►Join the channel: https://www.youtube.com/channel/UCEL03vxCWzPzXcarexAIFHg/join ►Full Specs: ●CPU: AMD Ryzen 7 5700X3D. ●Motherboard: Asus Prime B550m-k. ●GPU1: ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti V2 MINI. ●GPU2: GIGABYTE GeForce GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12G. ●RAM: G.Skill Trident Z Neo 32 GB (2x16 GB) 3600 MHz DDR4 CL16. ●SSD: Samsung 980 pro 1TB + WD Black SN770 1TB. ●PSU: Corsair RM750 80+ Gold Certified. ●Case: Lian Li LANCOOL 215. ●Windows 11 Pro Version 24H2.
    https://www.youtube.com/watch?v=1XG8PTvXV20

En büyük klişe oyunun başında hocam, Scotty at ışınlıyor önünüze kaçın diye. Mafia: The Old Country (2025) [PC ANA KONU] 

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Bu kanalı bende takip ediyorum 3060Ti ile inat ediyor hala sebebi ne anlamadım. :)

Rtx 4080 var bende verdiği optimize ayarlarda high olması gereknleri high yapıp 4k da oynuyorum.

Adam bunları tespit edip bizlere sunuyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim. Hem görüşlerimi, hem eski oyunlardan görüneceği söylenen 4 karakteri, hem de finalle ilgili teorilerden bahsedeceğim spoiler içinde.Oyunu bitirmeyenler kesinlikle bitirmeden bakmasın 🙂

Öncelikle genelde herkesin merak ettiği diğer mafia oyunlarında olan ve old country de de görünen karakterlere bakalım.

1-Sam Trapani

Mafia: The Old Country (2025) [PC ANA KONU]

Oyunda en yakın 2 arkadaşımızdan birisi olan Luca Trapani nin oğlu. Malum mafia 1 deki Tommy nin de en yakın 2 arkadaşından biri olacak Sam Trapani.

2-Leo Galante

Herkesin en rahat fark ettiği karakter Leo Galantedir zaten. Kendisi Sicilyalı malum. Sicilya Empire Bay bağlantısını sağlayan kişi.

3-Giuseppe Palminteri

Yine Mafia 2 den bildiğimiz silahçı,kalpazan, kasa hırsızı. Bu elemanı da Enzo San Celeste hapishanesinden kaçırıyor ve malum aynı zamanda da kalpazan kendisi.

4-Frank Vinci

Mafia: The Old Country (2025) [PC ANA KONU] Mafia: The Old Country (2025) [PC ANA KONU]

Mafia 2 den bildiğimiz Frank Vinci. Sicilya doğumlu Leo Galante nin yakın arkadaşı.Empire Bay de en büyük suç örgütünün başıdır. Yalnız Old Country de aşırı bir rolü yok. 2-3 kez görünüyor. Franco şeklinde hitap ediyor Leo ona.

Gel gelelim oyunun finali ile ilgili görüşlerime. Açıkçası finali çok zorlama buldum. O vurucu,hayran kaldığımız final yoktu kesinlikle. Yani Tommy Angelo yu Vito nun vurması gibi bir final beklemesem de şu anki halinden daha vurucu bitirmelerini isterdim. Ne bileyim Empire Bay den adamlar gelip Enzo ile İsabella nın çoğunu götürselerdi zorla. Ya da Enzo ölmeseydi İsabella ile ikisi Empire Bay den gelecek olan adamlarla gitseydi oğulları da Joe Barbaro çıksaydı mesela. Bunu şundan dolayı dedim. Fan teorilerine baktım. İsabella nın Joe Barbaro nun annesi olduğu hakkında teoriler var. Ayrıntılı bakmadım yine teorileri öğrenirsek konuşuruz. 🙂.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 14 Ağustos 2025; 23:35:35 >

• ssax S kullanıcısına yanıt

2k store dan alınca 10 dolar ucuza geliyor resmi sitesinde

ben öyle aldım anına steam key i mail geliyor

• Bana göre ortalamanın bir tık altı oyun. Türkçe getirmedikleri içinde satın alıp olumsuz bıraktıktan sonra iade edeceğim. Para verilip oynanacak bir oyun değil.

• Ne bir bölgesel fiyatlandırma nede kaliteli bir oyun gibi görünüyor. Mafia 1 Remake ilaç gibi gelmişti zirveydi maalesef o şekilde zirvede kalacak sanırım. Bu firmanın oyunlarına daha da para vermem artık.

hocam hepsini yakalamışsınız siz de. ben birinci paylaştığınızı kaçırmıştım ne yalan söyleyeyim. Bir ekleme de ben yapayım;

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    karakoldan kalpazanı kaçırdığımız bölümde karakol içindeki okunabilir tüm dökümanları okursanız bir tanesinde don salieri ile ilgili metni göreceksiniz. işte salieri viski kaçakçılığı yaparken falan yakalanmış. viskileri ucuza satan bir satıcıdan toptan aldığını falan söylemiş ifadesinde. Avukatı aracılığı ile yırtmış. resmi falan da vardı genç hali :)
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.