< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 7 Ocak 2026; 15:38:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 7 Ocak 2026; 15:38:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
algı videosunu ifşa ediyorum. başka bir yeşil solcular gelip adama liklelar atıyorlar. :))))))))) al işte akpli dediğiniz kesimden farkını yok. adam maduro destekçilerini sırf videoda yazıyor diye protestocu sanmış. ama işte bizim akpliler gibi yeşil solcular da biatçı olduğundan like atıyorklar :))))))))))) gerçi çoğunun benle derdi var. zamanında üzmüşlüğümdendir |
|
|
İlk linke nedense erişim engeli getirilmiş Türkiye'de. Protesto gösterisini görmek için VPN ile bakmak zorunda kaldım. AKP Türkiyesi, Türkiye Yüzyılı, Yeni Türkiye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
maduro ile erdoğan farklı kulvardalar. erdoğan'ın millileştirdiği birşey yok. venezuela'nın durumu elimden geldiğince anlattım. hani tayyip aynını yapsa ne bileyim birşeyleri gerçekten yerlileştirse, gerçekten şahsen desteklerdim. lakin böyle birşey söz konusu değil. ama işte işin acı tarafı, göz göre göre yalan söyleyen birileri olması. o videoda toplanan insanlar maduro destekçileri. videonun ikinci kısmında ise bizim liberallerin "halk" dediği maskeli, motesiklet kasklı ve molotoflu maduro karşıtları yer alıyor. |
|
İyi kötü görecelidir. Ama halkı 1 dolara çalışıyorsa, acımasızdır. Halk sefalet içerisinde yokluk çekerken nusrette gidip paylaşım yapıyorsa umursamazdır. Halk yoklun içinde kıvranırken, başkanlık konutunda karısı ile sıcacık yatağında yediği önünde yemediği arkasında bir hayat sürüyorsa vurdum duymazdır. Halkın olan petrol gibi zenginliklerin kaymağını bellli bir zümre ile yiyip, bu gelirleri halka adaletli şekilde dağıtmıyorsa egoisttir. Bunlar tabiki ABD nin yaptığını meşrulaştırmaz. Hesap sorması gereken Venezuela adalet sistemi ve halktır. |
Liberal solcu mu? 2.Körfez Savaşında ABD'nin Irak'a düzenlediği harekatta CHP ne dedi? AKP ne yaptı? Bilmiyorsan meclisteki konuşmaların videosu mevcut. Kaddafi'nin Kıbrıs harekatında Türkiye'ye tam destek veren tek ülke olduğu söyleniyor. Adam ayaklanmayı da bastırmıstı. Sonra birden ne oldu? Kaddafi'yi düşüren uçaklar nereden kalktı? Esad için bir şey dememişsin. Liberal solcular Esad için ne diyor? Esad sence nedir peki, Allah adına yemin ederek yaz hele. Mesela Esad katil mi sence? |
|
arabın iyisi kötüsü olmaz. arap araptır. devleti milleti olmayan millettir. tipik ortadoğu milleti. islamcılar için ne dememi bekliyorsun ben onu anlamadım. yazımda belirtmiştim zaten. liberal solcuların yeri geldiğinde çok eleştirdikleri akplilerden farkı kalmıyor cümlemden ne anlıyorsun? |
|
|
Laptop: Asus ROG Strix G513QY Ryzen 5900HX, 6800M, 1 TB, 2K 165Hz Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
-- --Bilgisayar 1-- MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
|
|
nasıl bilirdiniz bu ademi? |
|