İnanılmaz şiddetli patlıyor. Buzlukta geçen unutmuşum, lan 4-5 saat sonra bir patlama sesi duydum, herhalde alt katta birinin buzdolabı falan devrildi dedim. Buzluğu açtım aklıma geldi. Te arkaya koymuştum şişeleri. Cam parçaları taa öne doğru fırlamış, arada bulunan poşetleri kesmiş atmış. Demek ki ne kadar şiddetli patlamış. Eminim ki tam patlarken buzluğu açmış olsam yüzüme doğru da gelirdi cam parçaları, olay yeri incelemesi öyle gösteriyor.
Genelde dolabın yan kapağına konuyor bu içecek ürünleri.Adamlar orayı boşuna yapmamamış
Suyu dondurunca yoğunluğunun azalıp genişlemesi temel fen bilgisi. Cam içerisine koyarsan genişleyince patlar
Yalnız bu sadece soda için geçerli değil, cam bardağa su koyup buzluğa koysan o da patlar
Bu arada umarım cam tabaktaki yemeği de ocakta ısıtmaya çalışmıyorsundur hocam
Einar Solberg
kullanıcısına yanıt
Hocam ben yapıyorum hatta geçen ataş yaktım dışarıda onun ustunede cam tabak koydum yemeğimi yaptım kapkara oldu ama çok sağlıklı
quote:
Orijinalden alıntı: Einar Solberg
Yalnız bu sadece soda için geçerli değil, cam bardağa su koyup buzluğa koysan o da patlar
Bu çok daha şiddetli bomba gibi patlıyor içindeki gazdan dolayı.
Yıllar önce başıma gelmişti benimde. Buzluk içinde ki yiyeceklerin üstünden kırık parçaları toplamak için çok uğraşmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
Yıllar önce başıma gelmişti benimde. Buzluk içinde ki yiyeceklerin üstünden kırık parçaları toplamak için çok uğraşmıştım.
kıyamam fatih üzüldün mü peki ay yazık
Aynısı şimdi başıma geldi sadece kapak patladı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme