Şimdi Ara

Maden ocaklarında olması gereken yaşam odası ve bizdeki acı tablo !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SOMA'DA ÖLEN İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ..

MALESEF BATILI TOPLULUKLARLA ARAMIZDAKİ ACI FARK BU :

http://fotogaleri.gazetevatan.com/galeri/34454/1/yasam

• adamin oraya bunlardan her isci icin koymasi demek 5 milyon dolar demekmis asagi yukari. adam bunu yapar mi? Nasilsa yandasliktan dolayi denetimlerde sorulmuyor, isci yasamimi maliyet mi diyince de isciyi secer haliyle bu gozu donmusler. bir de dunku aciklamalari vardi, vardi da kaldirdik az oteye koyacaktik vs valla sinirim zipladi. insan olan yuz bulamaz orada aciklama yapmaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

adamin oraya bunlardan her isci icin koymasi demek 5 milyon dolar demekmis asagi yukari. adam bunu yapar mi? Nasilsa yandasliktan dolayi denetimlerde sorulmuyor, isci yasamimi maliyet mi diyince de isciyi secer haliyle bu gozu donmusler. bir de dunku aciklamalari vardi, vardi da kaldirdik az oteye koyacaktik vs valla sinirim zipladi. insan olan yuz bulamaz orada aciklama yapmaya.

5 milyon dolar değil 250 bin dolar. Gece haberlerde söyledi.

• İşçiye 1300 lirayı zor veren kolayını bulsa asgariyi verip gönderecek adam 5 milyon doları işçiye harcar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComputerScientist

quote:

adamin oraya bunlardan her isci icin koymasi demek 5 milyon dolar demekmis asagi yukari. adam bunu yapar mi? Nasilsa yandasliktan dolayi denetimlerde sorulmuyor, isci yasamimi maliyet mi diyince de isciyi secer haliyle bu gozu donmusler. bir de dunku aciklamalari vardi, vardi da kaldirdik az oteye koyacaktik vs valla sinirim zipladi. insan olan yuz bulamaz orada aciklama yapmaya.

otobuste orada yazan miktara gore kafadan hesapladim ama ne kadar aci degil mi, iscilerin cani 250 bin dolarmis.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ComputerScientist

quote:

otobuste orada yazan miktara gore kafadan hesapladim ama ne kadar aci degil mi, iscilerin cani 250 bin dolarmis.

Ben orasi icin yorum yapmiyorum. Ayrıca her isci icin değil onun daha fazla isci alma kapasitesi var. Ben sadece fiyat yanlisini duzeltmek istedim.

Saygilarimla..

• bizde olsa biri girer kapiyi kapatir ötekileri almaz içeri korkudan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serefsiz devlet yasam odasi olmayan isletmelere cok buyuk cezalar kesecegine, onlarla birlik olup isciyi emekciyi eziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aştayn

bizde olsa biri girer kapiyi kapatir ötekileri almaz içeri korkudan

linkteki haberi okuduysan zaten depo olark kullanıyorduk demiş bir işçi..yazıklar olsun 2 kuruş kar edecekler diye kaç insan canından oldu kaç eve ateş düştü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.